Praktiska skaistuma valgos

No 20. aprīļa plkst. 14.07 līdz 21. maijam plkst. 13.12 (Rīgas laiks) Saule atradīsies Vērša zīmē.

Laiska saulīte Vērša zīmē apsilda Auna izdzītos pavasara asnus — daba uzplaukst. Saule Vērša zīmē izgaismo zemes mieru, omulīgu komfortu, darba mīlestību, labklājības iespējas. Cilvēki tiecas ar vienu roku tērēt uzkrājumus dažnedažādām praktiskām lietām vai miesiskām baudām, bet ar otru raust arvien jaunus materiālos labumus.

Vērsis ir atkarīgs no savām sajūtām, patikām un nepatikām, no kā arī lipina skaistās formas sev visapkārt. Prasmē saskatīt un sajust skaisto ar vērsīti reti kurš var mēroties.

Vērša dzīves kredo - "man pieder". Visam ir jābūt taustāmam, apjaušamam un to panāk ar krietnu devu lēnīguma, stūrgalvības, materiālisma.

Vesels kakls - tas ir 90 procenti šā brīža veselības.

Ātrais "sakarnieks" Merkurs maijā kustēsies ļoti ātri: 27. aprīlis paviesojies Vērša zīmē, tas jau 11. maijs zibens ātrumā izskries radniecīgo Dvīņu zīmi, lai 29. maijā "piesēstu" uz ilgāku laiku Vēža zīmē. Sadzīvē tas ienesīs piesardzību, diplomātiskumu, konservatīvismu, kautrību (Vēzis) un ziņkāri, sabiedriskumu, erudīciju, daiļrunību un asprātību (Dvīņi). Secīgi, Merkuram atrodoties Vēža zīmē, pieaugs intuitīvā pasaules uztvere, kāri tverot simbolu valodu. Noskaņojums un garastāvoklis triumfēs pār intelektu, citējot Blaumani, tam žogam, ko uzceļ prāts, jūtas kāpj pāri.

Skaistuma un patikšanas paudēja Venēra 8. maijā viesosies Vēža zīmē, padarot mūsu sajūtas ārkārtīgi jutekliskas un viegli iespaidojamas. Sailgosimies pēc harmonijas un pēc kulturālas mājas dzīves. Pastiprinātas mātes jūtas, bagātināsim iztēli ar spilgtām fantāzijām. Sargāsim sirdslietas, jo "ievainota dvēsele nekad nesadzīst". Naudas lietas kārtosim zem taupības, bet ne skopuma lupas. Mājsaimniecībai, bērniem un mīļotajam nežēlosim pat "lielo rubli".

Rīcības un vīrišķības simbols Marss 15. maijā pēc teju divu gadu prombūtnes atgriežas savās mājās — Auna zīmē. Spēcīgākā Marsa pozīcija debesjumā. "Marsieša" enerģija kļūst ļoti impulsīva un strauja, ātri sakaitināma un agresīva. Stipra godkāre, lepnums, bezbailība, uzņēmība nerespektēs nekādus šķēršļus. Kareivju, ugunsdzēsēju, sportistu un vienkārši drošsiržu triumfa laiks. Spēcīgs seksuālais impulss veicina iekāri pēc mīļotā. Vēlamas fiziskas nodarbes.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MAIJĀ.

Pilns Mēness Skorpiona zīmē
2. maijā plkst. 13.09

Emocionālais uzbudinājums pastiprinās. Pieaug histēriskums un sasprindzinājums. Viegli ļaujamies kaislībām. Esam neapmierināti ar sevi un apkārtējiem. Visu un visus redzam melnā krāsā. Rodas vēlme kaut ko savā dzīvē mainīt, ko rada krasās noskaņojumu svārstības. Kļūstam ātri aizkaitināmi, nervozi, drūmi. Vienlaikus palielinās spēja sajust draudošās briesmas. Svarīgus lēmumus labāk nepieņemt, nevajag spert krasus soļus. Labāk nodoties klusai, mierīgai pašanalīzei un savu trūkumu novēršanai.

Jauns Mēness Vērša zīmē
16. maijā plkst. 22.27

Iepriekšējo dienu sasprindzinājums noplok. Cilvēki jūtas mierīgi, droši, apmierināti.

Zeme zem kājām nešūpojas. Reakcija uz notiekošo gausāka, domas nejoņo tik ātri. Ieraujamies savā čaulā vai noslēdzamies savā stiprajā pilī. Laba diena mājas darbiem, sadzīves problēmu risināšanai, darbā paveicami rutīnas darbi. Biznesa lietu kārtošanu labāk atlikt uz vēlāku laiku.

Fāžu maiņas
Pēdējais ceturksnis — 10. maijā plkst. 7.27
Pirmais ceturksnis — 24. maijā plkst. 0.03

Izvicot pirts slotiņas!

Senlatvieši ne kuru katru dienu gāja pirtī. Kārtīgs pirtnieks, pirms kurina pirtiņu, paraugās vai arī "Mēnestiņš čigāniņš savus bērnus ved pērties":

4. — pirtī ar mīļoto cilvēku, izvicojot seksualitāti veicinoša slotiņas un veicot uzmundrinošas procedūras;

5. — ļoti laba diena, īpaši iedarbīgas ir bērza un nātru slotas un aromātiskās eļļas;

12. — divatā vai vienatnē var attīrīt organismu no sārņiem;

18. — viena no labākajām pirts dienām;

20. — labvēlīga diena, lai nezinīšiem iemācītu mīlēt pirti;

26. — vislabākā diena slapjajai pirtij, izbaudot maksimāli visas pirts procedūras;

29. — pirtī iet jaukā draugu kompānijā.

Atpūtnieku brīvās dienas

Vairāk prieka un labu emociju iegūsiet, ja brīvdienās ceļojumu vai atpūtu pieskaņosiet konkrētās dienas raksturam:

4., 5. - ārzemju komandējumi, ceļojumi ar draugiem, pikniks vai atpūta pie jūras; labvēlīgs laiks sportam, makšķerēšanai, medībām;

11., 12. - izbraukumi pa ūdeņiem; svētceļojums;

19., 20. - der apceļot dzimto pusi, paviesoties pie vecākiem; skaista atpūta pie ūdens;

26., 27. - plānot īsas pastaigas; ar mākslu saistīti ceļojumi un suvenīru "medības".

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs maijā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas:

8., 29. - prieks un daile;

9. - iegūsiet jaunu īpašumu; atlabsiet pēc slimības; pieaugs svars;

10. - uzlabos sejas krāsu un iecels labklājības saulītē;

15. - būti tīkams apkārtējiem;

21. - kļūsi bagātāks;

24. - pagarināsi mūžu;

27. - saasinās sajūtas, palielinās prāta un gara spējas;

30. - veiksme darbos; nāks nauda; labvēlību no priekšniecības puses.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".