Strādīgs Vērsis sapinies mīlas pinekļos

No 19. aprīļa plkst. 19:12 līdz 20. maijam plkst. 18:15 Saule atradīsies Vērša zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Vērša zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Vērša zīmē, pamostas daba un iegūst skaistas, briedinātas aprises. Arvien vairāk itin visur sāk dominēt forma. Vērša laikā vairāk gribas vizuāli patikt, paēst, iegādāties saimniecībā noderīgas lietas, kuras arī smuki izskatītos. Vērsis caur caurēm ir praktiķis, tādēļ rokas darba nebijās.

Merkurs Auna zīmē līdz 9. maijam, pēcāk – Vērša zīmē. Debesu sakarniekam ne viena, ne otra zīme nav īsti pa prātam: Auns – padara par asu, Vērsis - par noapaļotu.

Lielā Mēness ripa

Pilnmēnesī, kad Mēness parasti visskaidrāk redzams savos apmēros (6.05.), piedzīvosim arī šogad lielāko Mēness ripu – tas pietuvosies 2012. gadā vistuvāk Zemei - 356 954 km attālumā. Romantiski.

SĪKĀK ŠEIT.

Mīlestības pinekļos

Mēneša saimniece Venera, kas pārvalda Saules aplaimoto Vērša zīmi, ilgu laiku atradīsies Dvīņu zīmē - no 15. maija līdz 27. jūnijam kļūst retrogrāda. Laiks, ko es nodēvētu par Mīlestības pinekļiem, kad viegla flirtā un eiforijā tiks pieņemtas izvēles (mīlas), ko var nākties nožēlot. No otras puses, lieliska iespēja satikt savu karmisko partneri. Un galu galā saprast, ko no tās mīlas Dievietes vēlos sagaidīt.

Šis ir nepiemērots laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un iepazīšanās randiņiem. Intīmajās attiecībās ir vērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās.
Taupīts tiek pat uz mīlestību...
Rodas grūtības ar naudu un īpašumu iegādi.
Top īpatnēji mākslas darbi. Nepieradinātā mode.

Ieteikumi: jāatsakās no pārlieku stingriem stereotipiem attieksmē pret apkārtējo realitāti. Partnerī ir ne tikai problēma, bet arī izeja no tās. Iekšējai pozīcijai jākļūst noteiktai. Jāmācās valdīt pār savām emocijām. Jārod harmonija tur, kur tās, šķiet, nav.

Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs un, jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrak izsakies, jo mierīgāka mīlas dzīve.

Retrogrādā Venera aplaimos Dvīņus, Ūdensvīrus, Svarus. Tricinās – Jaunavas, Strēlniekus, Zivis.

Tā nu sanācis, ka Venera (sievišķā libido planēta) retrogrādā kustībā nomaina kaismīgo Marsu (vīrišķo libido planētu), kas 14. aprīlī beidzot kļuva direkts. Līdz pat 3. jūlijam Marss atradīsies punktuālajā un strādīgajā Jaunavas zīmē. Jā, arī pesimisma toņkārtās.

Biznesā

Jebkurus pirkumus un saimnieciskas darbības ieteicams līdz 15. maijam. Lēnītēm tuvojas gada viducis, tomēr joprojām spējam optimismam biznesā neredzu pamatu. Laiks un bizness nogaida! Vari jau mēģināt apsteigt laiku, bet lai nesanāk, ka tas Tevi apsteidz piekusušu...

Attiecībās

Sievietes (Venera Dvīņos un retrogrāda) kļūs koķetes un domās, ka zina, ko grib (kaut - nē) un ar to visus padarīs trakus. Galvenais, lai ir interesanti.

Vīrieši (Marss Jaunavā) – joprojām viss pa vecam kopš janvāra. Vīri strādā, mulsts, jo attapušies no savām iekšējām bremzēm (retrogrāda) un lauza galvu kā uzstutēt biznesu, kamēr tās „spindzeles" (dāmas nokļuvušas draiskās Veneras kalpībā) prasa vēl un vēl.

Sagatavojamies!

21. maijā gaidāms šogad pirmais - Gredzenveida Saules aptumsums. Latvijā nebūs redzams, bet jūtams gan!

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ MAIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MAIJĀ.

Lapu mēnesis

1. maijs – Lapu diena.

Jāsaudzē daba.

17. maijs – Debesbraukšanas diena.

27. maijs – Vasarsvētki.

Ieskandina Jāņus. Ticīgie atzīmē Svētā Gara izliešanas svētkus, kas vēstī par to, ka Kristus mācekļiem tiek dots Svētais Gars.

MAIJA ENERĢĒTIKA

21. aprīlī plkst. 10:18 Jauns Mēness Vērša zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Miermīlība, komforts, apmierinātība. Zeme zem kājām nešūpojas. Mājas darbi, sadzīves problēmu risināšana, rutīnas darbi. Masāžas. Praktiski pirkumi.

– Spītība un cietpaurība. Reakcija uz notiekošo gausāka, domas nejoņo tik ātri. Ieraušanās savā čaulā.

6. maijā plkst. 6:35 Pilnmēness Skorpiona zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Intuīcija. Pašanalīze. Mainies uz augšu! Interesē noslēpumi, mistika. Seksualitātes pilnbrieds.

– Kaislības. Aizkaitinājums. Nervozitāte. Drūmas domas. Krišana kārdinājumā. Krīze. Noziegumi.

21. maijā plkst. 4:04 Jauns Mēness un gredzenveida Saules aptumsums Dvīņu zīmē. Latvijā aptumsums nebūs redzams.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

– Pakļaušanās citu ietekmei. Laika izšķiešana nevajadzīgos kontaktos. Seklas emocijas. Darbu atstāj pusratā.

MAIJA

sekmīgās dienas: 2., 5., 9. - 12., 15., 19., 23., 27., 30., 31.
uzmanīgās dienas: 3., 6. – 8., 13., 14., 21., 24., 28., 29.