DVĪŅU GAISA BURBUĻI

No 21. maija plkst. 6:34 līdz 21. jūnijam plkst. 14:28 Saule atradīsies DVĪŅU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Dvīņu zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Dvīņu zīmē sākas šķietami draiskais dabas jauneklības periods. Cilvēki kļūst atvērti kontaktiem, daudz braukā, sarunājas un visādi citādi piekrīt, ka "iesākumā bija vārds"... Tomēr planētu kombinācijas kā jaudīgs buldozers aizslaucīs daudz labu nodomu un raisīs pat pasaules mēroga atmiņā paliekošus notikumus, kurus izdzīvosim visu vasaru. Par garlaicību nevarēsim sūdzēties. Tas īpaši kļūs aktuāls, kad 10. jūnijā (līdz 25. jūnijam) arī debesu sakarnieks Merkurs ieies Dvīņos.

Skaistuma pārvaldniece Venēra no 20. maijā līdz 14. jūnijam pakavēsies miermīlīgi emocionālajā Vēža zīmē. Venēras pārinieks Marss 7. jūnijā pēc ziemas dīkstāves, kad uzturēja vien sasalumā kvēlu sirdi, ieiet Jaunavas zīmē. Kopā ar stabilitātes garantu Saturnu, tas turpmākos mēnešus veicinās sekmīgu būvprojektu sākšanu, ekonomisko aktivitāti un pārmaiņas finanšu sfērā.

Tomēr mēneša svarīgākie notikumi, pirms vasaras Saules un Mēness aptumsumiem, risināsies pašā Pilnmēness viducī - 28. maijā. Pēc septiņu gadu uzturēšanās Zivju zīmē, Urāns salīdzinoši uz īsu brīdi "ieskries" Auna zīmē. Pavisam drīz tam 6. jūnijā piebiedrojas arī Jupiters, kas līdz pat 9. septembrim palīdzēs tricināt visas pasaules ekonomiku, mieru un jauks debesi ar zemi kopā. Laimes lutekļi izvilks lielāko lozi, bet grimstošie - nograbēdami aizies pa burbuli.

Vasara kopumā uzskatāma par nesekmīgu laiku precībām, bet šajā laikā dzimušie bērni pieaugušies fundamentāli un revolucionāri mainīs pasaules ritējumu.

JŪNIJA

sekmīgās dienas: 1., 5., 8., 10., 15., 21., 28., 29.

uzmanīgās dienas: 3., 6., 12., 13., 19., 25. - 27., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪNIJS

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪNIJĀ.

Iz senču pūra:

Ziedu mēnesis

20. jūnijs - Priekšjāņu diena. Uzkopj mājas, mazgā veļu, kurina pirti.

21. jūnijs -Vasaras saulgrieži ( Jāņi). Ar dziesmām sagaida saullēktu, aplīgo viens otru, noglabā vainagus visam gadam. No meijām sien pirtsslotas.

27. jūnijs - Septiņu gulētāju diena. Ja līst - līs septiņas dienas.

29. jūnijs - Pēterdiena. Visur deg līksmības ugunis. Līgo kā pa Jāņiem.

JŪNIJA ENERĢĒTIKA

12. jūnijā plkst. 14:14 Jauns Mēness Dvīņu zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

- Pakļaujamies citu ietekmei. Laika šķiešana. Seklas emocijas. Darbu atstāj pusratā.

26. jūnijā plkst. 14:30 Pilnmēness Mežāža zīmē. Pusēnas Mēness aptumsums.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Nopietnība. Pienākuma apziņa. Skaidra mērķa izjūta.

- Aprēķins. Pārspīlēts konservatīvisms. Smagnēji uzskati. Slimīga godkāre.

Atslodzes dienas:

2., 5., 7., 8., 11., 12. (gavēnis - visu dienu) 13., 19. (gavēnis - pusdienu), 21., 22., 25., 26. (gavēnis - visu dienu), 30.

Labās nagu griešanas dienas:

1. - 3., 7. - 10., 15. - 18., 23. - 25., 30.

Augoša Mēnesī (15. - 23. jūnijs) nogriezti nagi ātri ataug. DilstošāMēnesī (1. - 9. un 30. jūnijs) - lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".