Aprīļa astro zīmogs

Aprīlī jārēķinās ar trim planētu cilpām, kas ir labs rādītājs izglītošanās jautājumiem, bet problemātisks saimnieciskajai darbībai. Dižčika noslēgumu 15.aprīlī, uzreiz 18.aprīlī nomainīs ilgtermiņa nestabilitātes Saturna cilpa.

Retrogrāds Saturns: 18.aprīlis – 6.septembris. Latvijā jau ierasts, ka retrogrādo cilpu laikā valsts izdod neloģiskus likumus, normatīvus, kas ieliek spieķi braucošā ritenī. Nevajadzētu uzsākt jaunus darbus, bet jāizvērtē iepriekš paveiktais. Nav ieteicams iegādāties, reģistrēt nekustamo īpašumu, mainīt dzīvesvietu, parakstīt svarīgus dokumentus, slēgt laulības. Zūd stabilitātes sajūta, uzsāktās lietas neiet pēc plāna. Piemērots laiks, lai pārskatītu savu darbības struktūru un to pilnveidotu, izmantojot uzkrāto pieredzi.  

20.aprīlī pl. 6:12 Saule pāriet Vērša zīmē, alkstot materiālas stabilitātes un ķermeniskas patikšanas. “Gaidi ar maisu” – būs jāiziet no savas komforta zonas. Laiks atsākt fiziskās aktivitātes un atcerēties vēl par daudz citiem senākiem hobijiem, kuri jāizceļ dienasgaismā.  

Bizness. Marss Mežāža zīmē gribēs vilkt stingras biznesa līnijas, bet Dižčiks iespaidā sanāks tādas šķības, greizas un kroplīgas. Tas tracinās visus noteiktību kārojošos uzņēmējus, bet patiks hroniskiem nepadarīt un kavēt pratējiem. Tomēr tie ir tikai sīkumi Saturna cilpas priekšā, kas kā milzu veseris sadragās visas biznesa jaunmantiņas. Veiksmīgs bizness tiem, kas remontē un pārtaisa. Paredzi līgumos lielus sodus par kavēšanu un brāķiem.

Uzmanību!
Dižčiks līdz 15.aprīlim pl. 11:42 un turpinās Jupitera cilpa.

Attiecību prognozes - Rita Riekstiņa

Jaunas krāsas pie debesīm.

Šī mēneša enerģija šķiet, ka nevarēs noturēt nekādos noteiktos rāmjos. Pretrunas un pretestības, kas dzims uz katra soļa, attiecību dzīvi krāsos pavisam intensīvos toņos. Kaislīgais Auna zīmes pārsvars pavērs komunikāciju vārtus plati vaļā un nereti ļaus vārdiem skanēt asi un trāpīgi. Kaismīgākie var pat izpausties agresīvi un ar lielām grūtībām komunicēt mierīgi. Saules un Saturna pretrunīgās attiecības aktualizēs attiecības ar vecākiem, partneru lomu un bērnu dzīvi.

Vīriešiem: attiecībās esošajiem aktuāla būs savstarpējās uzticības un paļaušanās tēma, par ko var rasties ne viena vien domstarpība. Vīrieša rīcība var radīt iespaidu, ka viņš ir pilnīgi vēss un vienaldzīgs, tomēr viņa attieksme un skats uz lietām būs pavisam pragmatisks un reālistisks. Gaidīs no partneres konkrētību un skaidrību. Ārkārtīgi harizmātiski un šarmanti, ļoti labi apzināsies savas kvalitātes un tās arī pasniegs kā savu lielāko vērtību attiecībās. Sievišķā enerģija būs atvērta un pieņemoša, ļoti lielas iespējas, ka šajā laikā veidosies patiešām noturīgas attiecības, kuras dodas kopīgā virzienā.

Sievietēm: līdzsvarota sievišķā enerģija kopā ar vīrišķo radīs baudāmu un tālejošu fonu attiecībām. Aprīļa pirmajās divās dekādēs sievietes kardināli mainīs savu garderobi un noskaņojumu, piemēram, kaislīgi sarkano nomainot pret dārgu un siltu apmetni. Lūkosies pēc mīlestības piedzīvojuma tikpat kaislīgi kā līdz šim, tomēr priekšroku dos vienam, savam izredzētajam, par kuru būs pilnībā pārliecināta un droša. Pie šādiem nosacījumiem sievietes būs gatavas ziedot arī savu roku un sirdi. Mīlestības piesātināts piedzīvojums, kurā noteikti ir jāplaukst sievišķībai un baudas ziedam.

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 18.04., 26.-27.04.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 13.04., 20.04., 25.04.