Sapņaina iegrimšana dzīvē

No 19. februāra plkst. 3.09 līdz 21. martam plkst. 2.07 (Rīgas laiks) Saule atradīsies Zivju zīmē.

Zivis ir pēdējā Zodiaka zīme, un tā simboliski ietver sevī visu iepriekšējo zīmju pieredzi. Zivju tēls bieži vien asociējas ar pasaules Glābēju, tādēļ cilvēku izpausmēs vairāk jutīsim sapņainību, domību, emocijas, mākslinieciskumu, klusuma mīlestību, muzikalitāti. Arī kinomāksla rod atsauksmi Zivju simbolikā. Biežāk nekā citkārt sarunas var aizklīst līdz ezotērikai, garīgumam, reliģijai.

Izvēli nosakošā Venera Auna zīmē no 21. februāra līdz 18. martam uzsāk savu kārtējo gada ciklu. Savā izvēlē vadīsimies no spontānām vēlmēm, teiksim, "zemenes ziemā"! Izvēle ir krāšņa un aktīva. Mīlestība no pirmā acu skatiena, piedzīvojumu kāre. Mode - spilgta un brutāli skaista. Pieķersim sevi un citus izšķērdīgi rīkojamies ar naudu.

Aktīvais Marss Ūdensvīra zīmē no 26. februāra līdz 6. aprīlim uzbangos kā neatkarīgi mēģinājumi mainīt pastāvošo kārtību. Revolūcija, brīvība un brālība. Labklājību nesīs kontakti ar domubiedriem. "Pulkā eimu" laiks.

Naktī no 3. uz 4. martu, ja būs labvēlīgi laika apstākļi, debesīs varēs vērot Latvijā vienīgo redzamo šā gada aptumsumu - pilnu Mēness aptumsumu Jaunavas zīmē. Pilna aptumsuma laiks: 4. martā plkst. 0.44 - 1.58. Savukārt 19. martā daļējs Saules aptumsums Zivīs būs novērojams Āzijas dienvidu un austrumu daļā. Bet arī šā aptumsuma enerģētiskā ietekme Latvijā būs jūtama.
Aptumsumu spēks ir sajūtams trīs diennaktis pirms un pēc notikuma. Jāatceras, ka šie ir enerģētiski ļoti spēcīgi brīži. Šajā laikā paveiktā sekas būs jūtamas vēl ilgi, tāpēc ir vērts katru soli rūpīgi apdomāt. Jebkurai darbībai, kas veikta aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.
Uz līdzsvarotu cilvēku psihi Saules aptumsums nekādu ietekmi neatstās, taču jārēķinās, ka ceļu var šķērsot mazāk nosvērtas personas. Īpatnēja rīcību var novērot "mazo brāļu" uzvedībā.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus, tīkamās nodarbes, kad esam pavisam vieni. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Katrai Mēness dienai ir sava vibrācija, sava enerģētika, ietekme uz cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā MARTĀ.

Pilns Mēness aptumsums Jaunavas zīmē
4. martā plkst. 1.17

Mēness aptumsums parasti skar sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju pielāgoties. Tas var provocēt ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīt neapzinātas bailes, fobijas, nepatīkamas sajūtas.
Pirms Mēness aptumsuma vēlams nodarboties ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Ieteicams atbrīvoties no mantām, ja neesat tās izmantojuši un negrasāties to darīt tuvākajā laikā. Jāsakārto māja, jāveic ģenerāltīrīšana, jānomazgājas, jāattīra tuvākā apkārtne. Cilvēkiem ar nestabilu nervu sistēmu aptumsuma laiks ir bīstams, jo emocijas sit augstu vilni.

Jauns Mēness Zivju zīmē
Daļējs Saules aptumsums
19. martā plkst. 4.42

Romantiskums un sapņainība. Saasinās intuīcija, var rasties mistisks noskaņojums. Vairāk ticam visam brīnumainajam, noslēpumainajam, nesaprotamajam. Pastiprinās reliģiozās jūtas.

Veselības ziņā Saules aptumsums nav labs laiks, pastiprinās hroniskās kaites, saasinās esošās. Jāievēro mērenība dzīves stilā, nedrīkst pārēsties, nav vēlams lietot alkoholu, pārmērīgi sportot. Pastiprināta uzmanība jāpievērš hroniskām kaitēm.

Ja cilvēks ir harmoniska personība vai arī viņš nevēlas veikt neko nosodāmu, tad var riskēt, tomēr labāk atteikties no jaunu projektu uzsākšanas.

Īpaša uzmanība savai rīcībai un domām Saules aptumsumu laikā jāpievērš cilvēkiem ar Zivs un Jaunavas zodiaka zīmju akcentu dzimšanas horoskopā.

Labās pirts dienas:

1., 30. - pirtī jaukā draugu kompānijā.

5. - pirtī ar mīļoto cilvēku, seksualitāti veicinošas slotiņas un procedūras.

6. - ļoti laba diena, ja lieto bērza, nātru slotas, aromātiskās eļļas.

9. - procedūras mugurai, masāža.

10. - ļoti laba pirts diena.

11. - pērties pēc senču metodēm.

12. - nelielā kompānijā, lietojot nomierinošas slotas un negatīvās domas aizskalojot ar ūdeni.

14., 16. - divatā vai vienatnē jāattīra organisms no sārņiem.

22. - laba diena, lai nezinīšiem iemācītu mīlēt pirti.

23. - padara jaunāku.

27. - vislabākā diena slapjajai pirtij, izmantojot pēc iespējas visas pirts procedūras.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astroloģija matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka matu griešana var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Tibetas mēness kalendārs martā kā labvēlīgas matu griešanai iesaka šādas dienas:

2. - veiksme darbos, nāks nauda, labvēlība no priekšniecības puses.

1., 31., 10., 15., 16. - prieks un daile.

8. - pagarināsi mūžu.

11. - iegūsi jaunu īpašumu. Atlabsi pēc slimošanas. Jārēķinās ar liekā svara pieaugumu.

12., 23. - pieaugs labklājība.

17. - patiksi apkārtējiem.

26. - ilgāks mūžs. Iegūsi lielāku nozīmi apkārtējo acīs.

29. - saasinās sajūtas, palielinās prāta un gara spējas, gaišredzība.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".