MEŽĀŽA LAIKS

No 21. decembra plkst. 19:11 līdz 2014. gada 20. janvārim plkst. 5:51 Saule atradīsies MEŽĀŽA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Mežāža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu “pastaiga” debesjumā.

Par dažādu planētu cikliem un to skaidrojošo ietekmi var lasīt šeit.

Veneras cilpas līdz 4.martam.

Ievies eiro sev labvēlīgā laikā.

Planētu cilpas. 

Kā plānot nākamo gadu.

Gada un ceturkšņu astroprognozes ekonomikā, sabiedrībā, attiecībās.  

Austrumu gada horoskopi

Saturna Skola - laika gars ar 2,5 gadu pamācošu nosacījumu ciklu. 


IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JANVĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

1. janvārī plkst. 13:14 Jauns Mēness Mežāža zīmē.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama visa Mēness cikla garumā. Pirmās trīs Mēness dienas ieteicams nodarboties ar darbu plānošanu un mērķu uzstādīšanu.

+ Sistemātiskums. Noteiktība. Pareizība. Vērtēšana. Vadība. Sasniegumi. Atzinība. Mērķu izvēle. Slava. Gods. Karjera. Reputācija. Efektivitāte. Politika. Arodorganizācija.

- Emocionalitāte atkāpjas otrajā plānā; nežēlojam ne citus, ne sevi. Pavājināti dzīvības spēki. Bremzēti organisma atjaunošanās procesi. Depresija.

 

16. janvārī plkst. 6:52 Pilnmēness Vēža zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Dominē jūtu pasaule. Tradīcijas. Ģimeniskās vērtības.

- Jūtīgums. Untumi. Saspringtas attiecības.

 

30. janvārī plkst. 23:39 Jauns Mēness Ūdensvīra zīmē un Austrumu Koka Zirga gada sākums.

Jauna Mēness enerģētika būs sajūtama visa Mēness cikla garumā. Pirmās trīs Mēness dienas ieteicams nodarboties ar darbu plānošanu un mērķu uzstādīšanu.

+ Oriģinalitāte. Intelektuālisms. Redzējums. Domubiedri. Draugi. Interešu grupas. Internets. Jaunākās tehnoloģijas. Fondi, sabiedriskās organizācijas, biedrības. Spožas idejas. Reklāma. Iespējama veiksme loterijās.
- Kaprīzes. Revolucionārs pūļa instinkts. Izteiktas garastāvokļa svārstības. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar elektrību.

SENČU KALENDĀRS

1. janvāris – Jaungada diena.

  Ja no rīta pirmais laimi novēl vīrietis vai pirmais pretī nāk suns, tad būs labs gads. No mājas neko neizdod, lai visu gadu nav jāizdod. Ja naktī snieg, tad visu ziemu būs daudz sniega.

6. janvāris – Zvaigznes diena. Triju ķēniņu diena. Saukta arī par pagānu dienu.

matus. Uz durvīm velk Lietuvēna krustu, lai tas nekaitētu ļaudīm un lopiem. Zīlē nākotni. Ja naktī ir daudz zvaigžņu, tad vasarā būs daudz ābolu.

17. janvāris – Teņa diena jeb Cūku, Cūkaušu diena.

Ziemas vidus. Sievietēm tā bija kā svētdiena, kad nevērpa un neauda. Ja ir sauss, tad būs sauss siena laiks. Ja ir putenis, tad būs bagāts gads.

20.janvāris – Bašķu diena.

Svētki visiem mājas dzīvniekiem. Ja ir skaidrs laiks, tad būs sausa vasara. Ja ir mākoņains un sniegains, tad būs laba raža.

JANVĀRA

sekmīgās dienas: 1., 3., 5., 10., 12., 21., 28.