E-dzīve

No 20. janvāra plkst. 18.44 līdz 19. februārim plkst. 8.49 Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē. Savu nokrāsu laikam un cilvēku sajūtām iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saule Ūdensvīra zīmē neliek garlaikoties, tā vērš spilgtu skatu nākotnē. Cilvēki centīsies lauzt vecos priekšstatus. Labs laiks tālejošu e-projektu ideju izstrādei. Saule Ūdensvīra zīmē izgaismo valsts iekārtas, cilvēka uzvedības nepilnības un dod spēku jaunām un laika garam atbilstošām izmaiņām. Iespējami dziedošo revolūciju uzplaiksnījumi.

No 24. janvāra līdz 17. februārim mīlas priesteriene Venēra uzturēsies Mežāža zīmē un no draiskules un brīvdomīgas romantiķes attiecībās pārvērtīsies par atturības, piezemētības un vēsuma kalngalu. Pareiza un vecišķa mīla. Ģērbšanas stilā dominēs klasiskais stils un vēsie toņi, kas iezīmēs kopējā gada gaumes tendences.

Debesu stiķus un niķus raisīs Merkurs, kas no 28. janvāris līdz 19. februārim ikceturkšņa retrogrādā (no zemes raugoties - atpakaļejošā) kustībā "stampās" pa Ūdensvīra zīmi. Periods atmiņā paliks ar apjukumu, jucekli, pārpratumiem, pieļautajām kļūdām, tukšu solījumu virtenēm. Šajā laikā pieņemtie domu projekti vēlāk izplēnēs kā pelni vējā. Objektīvas informācijas trūkums cilvēkam traucēs pieņemt dažādās situācijās pareizāko lēmumu. Īpaši šā laika ačgārnumu izjutīs radošās profesijas pārstāvji, kā arī informācijas tehnoloģiju tirgotāji un lietotājus. Nav vēlams iegādāties elektroniku un datortehniku.

Plūtonam ieejot Mežāža zīmē 26. janvārī, aizsāksies jauns 17 gadu laika posms, kad dzims nākamo politiķu, nacionāli noskaņotu, administratīvu darbinieku paaudze. Nāk laiks, kas mainīs valstiskuma un likumības izpratnes robežas. Priekšplānā iznāks - garīgā vara.

Līdz ar Saules aptumsumu 7. februārī plkst. 5.44 pēc Austrumu kalendāra sāksies Žurkas gads - taupības, mērenības, ilgtermiņa plānošanas un skandālu laiks.

FEBRUĀRA

sekmīgās dienas: 2. (pēcpusdiena), 4., 11., 12., 25., 26. (rīts).

uzmanīgās dienas: 1., 10., 15., 17., 19., 20., 21., 23., 28., 29.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā FEBRUĀRĪ.

Mēness tautas pūriņā

"Kad pirmo reizi redz jaunu mēnesi, jālec uz augšu un jāsit pa kabatu, kurā atrodas nauda, tad visu mēnesi naudas netrūks."
www.ailab.lv /M. Baltiņa, Menģele./

Sveču mēnesis

2. februāris - Sveču dienu. Ja naktī uz otro februāri ir zvaigžņota nakts, būs vēls pavasaris. Vāra pupas, cūkas ausi, lej sveces, dzer alu.

24. un 25.februāris - Matīsa vai lībiešu kukaiņu diena. Neko nedrīkst vest no meža mājās, lai nenāk čūskas.

27. februāris - Meteņi, Vastlāvji, Aizgavēņi, Pīrāgu diena. Tīrumā izved simboliski vismaz trīs dakšas mēslu, lai kurmji neraktu.

28. februāris - Pelnu diena. Dārzā kaisa pelnus, lai kukaiņi nemestos.

Jauns Mēness Ūdensvīra zīmē

7. februārī plkst. 5:44 Jauns Mēness un Saules Aptumsums Ūdensvīra zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Oriģināla pašizpausme. Jaunu plānu kalšana. Ikvienā pamostas izgudrotājs. Spožas idejas. Iespējama veiksme loterijās.
- Kaprīzes. Revolucionārs pūļa instinkts. Izteiktas garastāvokļa svārstības. Ļoti uzmanīgi jārīkojas ar elektrību.

Pilnmēness Jaunavas zīmē
21. februārī plkst. 5.30

Pilns Mēness aptumsums.

+ Darba spara pieaugums. Pacietības un izturības spējas neierobežoti augstas.

- Kašķīgums un citu kritizēšana nevietā. Dažādas likstas ar mājdzīvniekiem. Veselības kaišu saasināšanās.

Aptumsumu laiks

Lai arī 7. februāra Saules aptumsumu Latvijā neredzēsim, tā enerģētisko ietekmi izjutīsim. Pilns Mēness aptumsums Latvijas debesīs būs redzams 21. februārī no plkst. 2:35 līdz 8:17. Aptumsumu spēks ir sajūtams trīs diennaktis pirms un pēc notikuma. Jāatceras, ka šie ir enerģētiski ļoti spēcīgi brīži, kad jebkuras darbības sekas ir jūtamas vēl ilgi. Nelīdzsvarotiem cilvēkiem iespējami klupieni uzvedībā. Faktiski viss laika posms starp abiem aptumsumiem būtu jāpavada pēc morāles un sirdsapziņas labākajiem kodeksiem.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".