Attiecību "grēku plūdi"

No 23. jūlija plkst. 1:21 līdz 23. augustam plkst. 8:27 Saule atradīsies LAUVAS zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Lauvas zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saules ceļš Lauvas zīmē tiek uzskatīts par dabas skaistuma paraugstundu, kad cilvēkiem rodas pieaugoša vēlme gremdēties saules vannās un sirdslietās. Planētu "spēlītēs" jūlija beigām un augusta sākumam ievilkta trekna mīnusa zīme. Arvien pieaugoša spriedze kulminēs 7. augustā un nebūšanas lēnītēm mazināsies vien uz augusta beigām.

30. jūlijā Marss atzīmēsies Svaru zīmē, kur līdz 15. septembrim, kumulēs attiecību jautājumus. 7. augustā Marsam pievienosies arī Venēra. Attiecību jautājumi svārstīsies starp neizlēmīgu bubināšanu līdz kaislīgām ziepju operām. Noturīgās attiecības, kas "slēgtas debesīs" izglābsies paštaisītā "Noasa šķirstā", pārējās – kulsies kā mācēs pa grēku plūdiem.
Starp planētu nozīmīgākajām kustībām minama 21. jūlijā Saturna ieiešana Svaru zīmē, kur atrodīsies turpmākos divus gadus, veicinot nopietnas pārmaiņas-sakārtojumus partnerattiecību sfērā. Savukārt attīstības planētas Jupitera pagriešanās 23. jūlijā (līdz pat 18. novembrim) ģenerāli bremzēs aizsāktos biznesa, sabiedriskos un privātos virzienus. Tā teikt, lēkāsim pa vecam ecešām.

Arī planētu "sīkie gariņi" kā, piemēram, debesu sakarnieks Merkurs Jaunavas zīmē tieksies pēc pārspīlēti detalizētas knipelēšanās ap ierasti pašsaprotamām lietām. Kopumā jaunam biznesam, tirdzniecībai un tehnikas pirkšanai šovasar labi laiki nav gaidāmi, atliek vien cerēt uz vēlā rudens auglību.

AUGUSTA

sekmīgās dienas: 2., 11., 15., 22., 23., 25., 30.

uzmanīgās dienas: 3., 7., 8., 10., 13., 20., 24. 27., 28. 31.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ AUGUSTS

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā AUGUSTĀ.

Iz senču pūra:

Rudzu mēnesis

10. augusts – Labrenča, Uguns diena. Nededzina uguni. Nekuļ labību, neliek sienu šķūnī. Sākās agrā rudens sēja.

15. augusts – Lielās Māras diena.

24. augusts – Bērtuļa diena. Sena ziedojumu diena, kad kauj jēru vai aitu. Svētki bitēm un biškopjiem.

AUGUSTA ENERĢĒTIKA

10. augustā plkst. 6:08 Jauns Mēness Lauvas zīmē.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr sajūtama visa mēneša garumā.

+ Jebkuru notikumu cilvēki uztvers kā iespēju izpaust savu "es". Dvēselē rodas spēcīgas un intensīvas jūtas. Dāvanu dalīšana. Apģērbu un dārglietu iegāde. Izklaides pasākumi, atpūta.

- Greizsirdība. Tieksme dramatizēt. Nekritizē priekšniecību. Fiziska pārslodze. Jāvairās no tukšas laika nosišanas, nemiera un spriedzes.

24. augustā plkst. 20:04 Pilnmēness Zivju zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Fantāzija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Godīgums. Palīdzība.

- Nemiers. Vientulība. Sevis žēlošana. Noslēpumi. TV mānija.

Atslodzes dienas:

3. (gavēnis – pirmspusdienu), 5., 9.(gavēnis – pēcpusdienu), 10. (gavēnis - visu dienu), 12., 16. (gavēnis – pēcpusdienu), 17., 23., 24. (gavēnis - visu dienu), 27., 29.

Labās nagu griešanas dienas:

1. - 3., 7. - 10., 15. – 18., 23. – 25.

Augoša Mēnesī (13. – 21. augusts) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (1.– 7. un 27. – 31. augusts) – lēni.

Sadarbībā ar "Mājas Viesis".