Pārmaiņu ēnā

No 20. janvārim plkst. 0:40 līdz 18. februārim plkst. 14:46 Saule atradīsies ŪDENSVĪRA zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Ūdensvīra zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Līdz ar Saules ieiešanu Ūdensvīra zīmē zaļā gaisma dota pārmaiņu vēstnešiem. Pozitīvo izmaiņu ceļā gan nostāsies divi aptumsumi, kas nopietni var iedragāt cilvēku pārliecību par spožo nākotni. Valstsvīriem un katram pilsonim individuāli būtu jāatceras, ka janvāra beigās un februārī jebkura darbība ir jāveic kā pastaigājoties pa plānu ledu, kad cita ceļa vairs nav atlicis. Pārliecinātie pārslīdēs pāri ledus kārtiņai, daļa - otru krastu var nesasniegt. Valsts līmenī laiks atzīmējams kā reformu plānošana, mazāk - aktīva rīcība. Sasteigt tagad var daudz, bet kādam tā putra būs arī jāstrēbj...

Austrumu jaunā gada sākums līdz ar Jaunu mēnesi Ūdensvīrā - 26. janvārī plkst. 9:55 (Rīgas laiks) - nāk ar Gredzenveida Saules aptumsumu. Tas gan skatāms Indonēzijā, Borneo, daļēji Austrālijā, Āfrikas dienvidos, Āzijas dienvidaustrumu daļā, bet Latvijā nav redzams. Saprotams, ka tik zīmīgs notikums apēno visu gadu, veicinot lielas, globālas pārmaiņas, kurās Latvija malā diemžēl nepaliks. Kopējo pārmaiņu gaisotni vēl vairāk izceļ Pilnmēnesī notiekošais Pusēnas Mēness aptumsums - 9. februārī. Latvijā redzams vien aptumsuma beigu posms: Mēness lec plkst. 17:13 un pusēnas fāzes beigas plkst. 18:40.

Spilgtāk to varēs novērot Eiropas Austrumu daļā, Austrālijā, Klusā okeāna baseinā, Āzijā.

Astrologi iesaka šos zīmīgos laikus un vismaz pāris dienas pirms tam nodzīvot harmonijā ar sevi un apkārtējo vidi, "pa pasauli neblandīties" un saprast, ka jebkurai darbībai līdzi var nākt arī likteņa "bonusi", kas ne vienmēr ir gaidīti vai paša cilvēka gribēti.

Tādi ir debesu "smagsvaru" nodomi, bet arī "sīkie gariņi"- Merkurs, Venēra un Marss nākamā mēneša laikā ir uzmanība svērti. Proti, debesu sakarnieks Merkurs, kas janvārī sapiņķerēja komunikāciju ceļus (retrogrāds), 2. februārī nostājas uz "taisna ceļa" un turpina ierasto kustību. Tas nozīmē, ka vēl pāris nedēļas paciešoties, līdz ar Valentīndienu, normalizēsies darbs ar elektroniku un mazināsies attiecību pārpratumi, atkal varēsim iegādāties labāk kalpojošu auto, moto, foto, video, mobilo, TV u.c.

Savukārt simpātijas, modi un kaislību dzīvi pārvaldošā Venēra 3. februārī ieies Auna zīmē, kur kūdot pārsteidzīgus sarežģījumus mīlas dzīvē, uzturēsies līdz pat 6. jūnijam. Trīs mēnešu modes "sezonā" nāks sportiska tipa vai uzkrītoši agresīvs apģērbs. Sievietes pārņems ieradumus no vīriešu garderobes.

Tādu skaistu punktu uz "i" pārmaiņu gaidās uzliks cilvēku darboties gribu noteicējs Marss, kas 4. februārī (līdz 15. martam) ieies Ūdensvīra zīmē. Marss kā vīrišķās pasaules pirmsākums stipro dzimumu padarīs atvērtāku, sabiedriskāku, oriģinālāku un brīvību mīlošāku, nepaciešot ne mazāko spiedienu uz sevi. Valsts līmenī tas var nozīmēt intelektuāli spēcīgu inteliģentu (no zinātnes aprindām nākošu) cilvēku aktīvu iesaistīšanos valsts pārvaldē. Tā kā Ūdensvīra zīme atbild par virtuālo vidi un daļēji arī pārstāv medijus, sabiedrības neformālajai domai (internetā) būs liela teikšana. Tas var nozīmēt arī dažāda līmeņa "revolūcijas", piketus, saietus, ja valsts vadītāji nerādīs saprotoši smaidīgu vaigu.

FEBRUĀRA

sekmīgās dienas: 4., 10., 13., 19., 21., 22., 24., 28.

uzmanīgās dienas: 1., 2., 6., 9., 11., 15., 20., 25., 26.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ FEBRUĀRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā FEBRUĀRĪ.

Iz senču pūra:

Sveču mēnesis

2. - Sveču dienu. Ja pirmajā februārī ir zvaigžņota nakts, būs vēls pavasaris. Vāra pupas, cūkas ausi, lej sveces, dzer alu.

24. - Meteņi, Vastlāvji, Aizgavēņi, Pīrāgu diena. Pēdējā dienā, kad var iet budēļos. Tīrumā izved simboliski vismaz trīs dakšas mēslu, lai kurmji neraktu.

25. - Matīsa diena. Neko nedrīkst vest no meža mājās, lai nenāk čūskas.

25. - Pelnu diena. Dārzā kaisa pelnus, lai kukaiņi nemestos.

Valentīndiena - 14. februāris

Šogad Valentīndienu var uzskatīta vairāk par pārpratumu svētkiem. Protams mīlestība uz saviem pleciem var iznest daudz ko, bet tā būs tāda Donkihotiska cīņa par otra simpātijām... Diena nav piemērota kāzām un gultas priekiem.

FEBRUĀRA ENERĢĒTIKA

9. februārī plkst. 16:49 Pilnmēness Lauvas zīmē. Pusēnas Mēness aptumsums.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Mīlestība. Emociju sakārtošana. Komplimenti. Dāvanas. Elegance.

- Egocentrisms. Nemiers un spriedze. Situācijas dramatizēšana. Tukša laika nosišana.

25. februārī plkst. 3:35 Jauns Mēness Zivju zīmē. Jauna Mēness enerģētika sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Fantāzijas spēks. Mistika. Reliģija. Iejūtība. Ideālisms. Romantika. Dabas baudīšana. Dejas, dzeja, kino. Ziedošanās.

Māņi un meli. Sevis žēlošana. Aizkulišu spēlītes. Infekcijas.

Atslodzes dienas:

3., 4., 5., 9. (visu dienu), 13., 15., 16., 18., 24., 25., 27.

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".