Septembra Astro zīmogs

Beidzot! Pēc planētu cilpu nosētā pavasara un vasaras pienācis īstais darba dunas laiks. Jā, nevis skriešana nopakaļus notikumiem un atreaģēšana uz sarežģījumiem, bet gan darbības laiks, kas paredz nākotnes notikumu būtisku virzīšanu. Protams, darbi veicami pēc 6.septembra Saturna cilpas noslēguma, sākot ar 9.septembra JaunMēness iestāšanos. Visi plāni, kas tapuši vasarā, ir jāpārraksta un jāapstiprina JaunMēness pirmajās trīs dienās un tad ar pārliecību – uz priekšu! 

Svarīgs ir JaunMēness sākums 9.septembrī Jaunavas zīmē ar nule kā notikušu Veneras pāreju Skorpiona zīmē. Nozīmīgi, jo dēļ retrogrādā stāvokļa Venera Skorpiona zīmē atradīsies līdz pat 31.oktobrim un pēc tam no 2. decembra līdz pat gada beigām. Šāda ilga gada planētas valdīšana ir pietiekams iemesls, lai 9.septembrī no pl. 21:02 veiktu finanšu, sievišķības un mīlas pašdomātus rituālus.

Līdz ar Saules ieiešanu Svaru zīmē 23. septembrī plkst. 4:54, sākas Rudens Saulstāve gadskārtu ritējumā. Tā sakrīt ar PilnMēness iesākumu, kas pastiprina laika auglīgo nozīmi un rituālo pielietojumu ietekmi. Rudens svētkus der svinēt no 23. – 25.septembrim. 

Bizness. RetroSaturna cilpai noslēdzoties, bizness nopūtīsies un jau ar 10.septembri ātri restartēsies un nostāsies uz jaunatklājuma ceļu. Prātīgākie, kuri visu vasaru pauzēja, steigs darīt visu svarīgāko, kam atvēlētas divas nedēļas jaundarbiem. Laiks patiesi īss, turklāt katra diena vēl vētījama pēc superlaikiem un astroluksoforiem, lai atrastu labāko. Tā kā 5.oktobris – 6.decembris ir RetroVeneras un Dižčika apsēsti, tad saprotiet paši, ka nav laika atlikt nevienu svarīgu darbu.  

Biznesa planēta Marss atradīsies draudzīgajā, tehnoloģijām un internetam pievilcīgajā, gudrajā Ūdensvīra zīmē. Tas gan paredz arī pārlieku lielu demokrātisku haosu attieksmē pret darbiem un policentrismu mērķu izpildē. To visu koordinēt palīdzēs komunikatora Merkura atrašanās punktuālajā un darbīgajā Jaunavas zīmē, bet finansiste Venera Skorpiona zīmē mudinās visu paveikt jaudīgāk tieši kopbiznesā. Izcils laiks uzņēmuma tehnoloģiskajiem risinājumiem, kā arī jaunu kompanjonu piesaistīšanai.

Labākais laiks jaundarbiem: 10. – 24.septembris. Vienīgi - uzmanīgi ar idejām un darbiem 18.-20.septembrī, kad Marsa reveranss pret visa negaidītā kūrētāju Urānu var pabojāt labi izplānotos darbus.

Uzmanību! Saturna cilpa līdz 6.septembrim pl. 14:07. 

Attiecību prognozes - Rita Riekstiņa

Saule Jaunavas zīmē. Atgriešanās pie konkrētas rīcības, plānošana un emociju glazūra. 

Spēcīgs zemes resurss liks mums rīkoties ļoti pārdomāti un atbildīgi. Uguņi un kaislības būs vērojamas vien komunikācijā, un tas arī vien tad, kad Jaunavu pacietības traukā būs izpilējusi pēdējā pile. Tiklīdz vīrišķā enerģija uzņems apgriezienus, tā notiks brīnumu lietas gan sieviešu, gan vīriešu attieksmē un dzīvē.

Vīrieši. Septembrī pa asinīm sāks plūst daudz dzīvāka un brīvāka enerģija. It kā no krātiņa izlauzušies, dosies pasaulē palēcieniem vien, labprāt iepazīsies un interesēsies. Sievietēm īpaši daudz neko nesolīs, vien to, ka ar viņiem būs aizraujoši. Nebaidīsies mainīt to, kas viņu dzīvē jau ir, tomēr, lai to izdarītu kopā ar sievieti, viņa būs tam pamatīgi jāsagatavo. Ja sievietes šajā laikā gādās par to, lai emociju trauki būtu pilni, tad vīrietis rūpēsies par pašiem traukiem (mēneša pirmajā pusē viennozīmīgi). Drošības labad gan jāsaka, ka neatlaidīgu un sistemātisku darbu pie kaut kā viena te nemanīsim, jo pie vīrieša kājām būs visa plašā pasaule. 

Sievietes. Sievišķīga, skaista un ļoti emocionāla. Mīloša sieviete šajā laikā darīs pilnīgi visu iespējamo, un nedaudz arī neiespējamo, lai savu attiecību dārzā redzētu krāšņus ziedus ziedam. Mīlestība un romantika būs pirmajā vietā, to gaidīs un arī sagaidīs, ja vien nebūs pārspīlējusi ar savām ilgām un sazīmējusi ilūziju gleznas plašajās debesīs. Pēc 10. septembra sievietes griezīs citu vaigu, kļūs neatlaidīgas un pat riebīgas ceļā uz kāroto. Te nu rokās būs pilnīgi visi ieroči, lai savas ieceres īstenotu. Liktenīgā, kaislīgā un iekārojamā, tāda, kas vīrieša sirdij liks pukstēt dubultā strauji. Klusas un kāras. Sievietes savas patiesās jūtas klaji nedemonstrēs, vien rādīs tam, kurš mīl un lolo līdz sirds dziļumiem.

Īpašie attiecību un partnera lolojamie brīži: 04.-05.09., 30.09.

Veiksmīgi attiecību izmaiņu brīži: 10.09., 13.-14.09., 18.09., 24.09., 29.09.