Veneras dīvainību un
Jupitera duālisma skarti

No 20. maija plkst. 18:15 līdz 21. jūnija plkst. 18:10 Saule atradīsies DVĪŅU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Mežāža zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Jūnijam raksturīga notikumu gūzma, ko radīs 4. jūnija Mēness aptumsums, Retrogrāda Venera disharmoniskās attiecībās ar savu „pārinieku" Marsu, daudzskaitlīgā planetārā disharmoniskā mijiedarbība un Jupitera pāreja Dvīņu zīmē (uz veselu gadu!).

Maija nogale un jūnija sākums Neptūna un Marsa kaitniecību Saulei dēļ nav vēlīgākais laiks jelkādām saturīgām darbībām. Jūnijs nav nekāds rožu dārzs! Ja vien ar rozi nesajauc skaisti vītu dzeloņdrāti...

Merkurs 7. jūnijā ieiet Vēža zvaigznājā (līdz 26. jūnijam), pastiprinot komunikācijas emocionālo pusi. Tirdzniecības jautājumos dominēs ģimeniskās, patēriņa preces, izteikti ēdamais un dzeramais.

11. jūnijā plkst. 20:23 debesu raugs un apaugļotājs Jupiters ieies mainīgajā, informāciju kārajā Dvīņu zīmē – savā vājuma pozīcijā. Tomēr šis „vājums" radīs daudzus tehnoloģiskus apvērsumus komunikāciju, sakaru, tirdzniecības, loģistikas,apmācības, izglītības, transporta jomā turpmākā gada garumā. Īpaši izceļams laiks pēc 4. oktobra, kad Jupitera retrogrādā (atpakaļejošā) kustība izteikti akcentēs Jupitera nodomus.

Viss ies no rokas tiem, kas pareizi trāpīs un kļūs par īstajiem Jupitera „rokaspuišiem".

Biznesā

Retrogrādā Venera nav labākais laiks pirkumiem un visam, kas tuvs estētikai. Ja pie retrogrāda Marsa vīrieši un aktīvas sievietes darīja dullības vai bija tuvu pilnīgai neizpratnei, tad retrograda Venera jauks sieviešu prātus, kas kā zināms kūrē vīriešu darbību... Arī debesu stabilizators Saturns kļūst direkts tikai 25. jūnijā, noņemot pēdējos valgus mājokļa būvniecībai, saturīgai biznesa darbībai. Līdz tam varam tikai pārkārtot un sakārtot.

Škietami Jupitera ieiešana Dvīņu zīmē atver biznesa vārtus, tomēr ar savu jauno stāvokli Jupiters disharmoniski mijiedarbojas ar savu Augstāko oktāvu Neptunu, kas nozīmē ilūziju sabrukumu, spējas neizdošanās un katastrofālu laika neizpratni savā vērtību un ego skalā. Tātad – biznesa plānos visu dalām vismaz uz divi.

Attiecībās - Mīlestības pinekļos

Mēneša saimniece Venera, kas pārvalda Saules aplaimoto Vērša zīmi, ilgu laiku atradīsies Dvīņu zīmē no 15. maija līdz 27. jūnijam kļūst retrogrāda. Laiks, ko es dēvētu par Mīlestības pinekļiem, kad vieglā flirtā un eiforijā tiks pieņemtas izvēles (mīlas), ko var nākties nožēlot. No otras puses, lieliska iespēja satikt savu karmisko partneri. Un galu galā saprast, ko no tās mīlas Dievietes vēlos sagaidīt.

Šis ir nepiemērots laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un iepazīšanās randiņiem. Intīmajās attiecībās ir vērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās.
Taupīts tiek pat uz mīlestību...
Rodas grūtības ar naudu un īpašumu iegādi.
Top īpatnēji mākslas darbi. Nepieradinātā mode.

Ieteikumi: jāatsakās no pārlieku stingriem stereotipiem attieksmē pret apkārtējo realitāti. Partnerī ir ne tikai problēma, bet arī izeja no tās. Iekšējai pozīcijai jākļūst noteiktai. Jāmācās valdīt pār savām emocijām. Jārod harmonija tur, kur tās, šķiet, nav.

Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs un, jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrak izsakies, jo mierīgāka mīlas dzīve.

Retrogrādā Venera aplaimos Dvīņus, Ūdensvīrus, Svarus. Tricinās – Jaunavas, Strēlniekus, Zivis.

Tā nu sanācis, ka Venera (sievišķā libido planēta) retrogrādā kustībā nomaina kaismīgo Marsu (vīrišķo libido planētu), kas 14. aprīlī beidzot kļuva direkts. Līdz pat 3. jūlijam Marss atradīsies punktuālajā un strādīgajā Jaunavas zīmē. Jā, arī pesimisma toņkārtās.

Abas libido planētas un vīrišķas un sievišķās pasaules redzamās puses pārvaldnieki pavisam drīz „saiet ragos" – 5. jūnijā novietojoties savstarpēji disharmoniski. Gaidāms attiecību krahs un sarežģītas situācijas, skandāli. Ja to zina, no tā var izbēgt!

Saulgrieži un Jāņi 2012

Īstie Saulgrieži, protams, sakrīt ar Saules pāreju Vēža zīmē, kas iezīmē vasaras sākumu un būs 21.jūnijā plkst. 2:09. Tad arī attiecināmi visi sentēvu rituāli un ticējumi. Šajā dienā ir blīva Vēža zīmes enerģētika, kas pastiprina dzimtas, pagātnes un emociju nozīmi.

Savukārt 23. jūnijā jau Mēness aplaimojis izrādīties kāro Lauvas zīmi, tādēļ var teikt, ka Papardes krāšņā zieda plūkšanai diena derēs, bet tam būs pamaz sakara ar sentēvu garu. 24. un 25. jūnijā svinamdienas neiekārtot, jo Dominējošā Vēža/Jaunavas zīme bojās gremošanas/zarnu traktu un jebkura pārēšanās/pārdzeršanās smagi atsauksies uz veselību. Arī no attiecību viedokļa ir ķīviņi un piekasība.

Ir lielas atsauces (Jupitera kvadrāts ar Neptūnu), lai uz ceļiem un pie ūdeņiem būtu dzīvībai ļoti liels risks. Ieteicams izvairīties no masu pasākumiem, jo iespējami negadījumi un attiecību skaidrošanas. Arī uguns stihija tāda nevaldāma...

Vienvārdsakot, kārtējie Jāņi uz „pulvera mucas".

Saulgriežu horoskops arī iesaka atstāt mājokli un mantas drošībā, jo pieaug garnadžu aktivitāte.

Tirgotājiem ieteiktu nesacerēties, atsevišķas preču grupas neaizies kā citugad! Rūpīgāk jāpiedomā pie sortimenta, jo cilvēki nešķērdēsies, bet gādās to, kas svētkiem patiešām nepieciešams, tam arī lielas naudas nežēlos.

Daļējs Mēness aptumsums 4. jūnijā.

Novērojams Austrālijā, Jaunzēlandē, Klusajā okeānā un Amerikas rietumos. Aptumsuma maksimums 4. jūnijā plkst. 14:03:12 (pēc Latvijas laika), kad fāzes lielums būs 0,37 – tātad Mēness diska mazākā daļa ieies Zemes ēnā.

Latvijā aptumsums nebūs redzams.

Svarīgākie mēneša planētu aspekti un Planētu stāvoklis - skaidrojošas prognozes katrai dienai atradīsi ŠEIT.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ JŪNIJĀ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi – apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā JŪNIJĀ.

Ziedu mēnesis

3. jūnijs – Trīsvienības svētki.

20. jūnijs – Priekšjāņu diena.

Uzkopj mājas, mazgā veļu, kurina pirti.

21. jūnijs plkst. 2:09 – Vasaras Saulgrieži (īstie Jāņi).

Ar dziesmām sagaida saullēktu, aplīgo cits citu, noglabā vainagus visam gadam. No meijām sien pirtsslotas.

27. jūnijs – Septiņu gulētāju diena.

Ja līst – līs septiņas dienas.

29. jūnijs – Pēterdiena.

Visur deg līksmības ugunis. Līgo kā pa Jāņiem.

JŪNIJA ENERĢĒTIKA

21. maijā plkst. 2:47 Jauns Mēness un gredzenveida Saules aptumsums Dvīņu zīmē. Latvijā aptumsums nebūs redzams.
Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

– Pakļaušanās citu ietekmei. Laika izšķiešana nevajadzīgos kontaktos. Seklas emocijas. Darbu atstāj pusratā.

4. jūnijā plkst. 14:12 Pilnmēness un daļējs Mēness aptumsums Strēlnieka zīmē. Latvijā aptumsums nebūs redzams.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Entuziasms. Jutekliskums. Ideālisms. Tieksme filozofēt. Interese par politiku.

– Uzpūtība. Lepnība. Moralizēšana.

19. jūnijā plkst. 18:02 Jauns Mēness Dvīņu zīmē.

Jauna Mēness enerģētika vienmēr izjūtama visa mēneša garumā.

+ Komunikabilitāte. Viegls flirts. Informācijas vākšana. Izglītošanās. Ceļojumi. Sarakste.

– Pakļaušanās citu ietekmei. Laika izšķiešana nevajadzīgos kontaktos. Seklas emocijas. Darbu atstāj pusratā.

JŪNIJA
sekmīgās dienas: 2., 13., 15., 16., 22.,
uzmanīgās dienas: 3. – 5., 8., 10. – 12., 19. – 21., 24. – 28.