Ražas svētki bada laikos

No 23. septembra plkst. 0:18 līdz 23. oktobra plkst. 9:43 Saule atradīsies SVARU zīmē. Šajā laikā dzimušie bērni būs ar spēcīgu Svaru zīmes akcentu horoskopā, paņemot sev līdzi kaut ko no laika enerģētikas, kurai savu nokrāsu iedvesīs arī citu debesu ķermeņu "pastaiga" debesjumā.

Saules ieiešana Svaru zīmē 23. septembrī plkst. 0:18 iezīmē rudens saulgriežus. Zīmīgs brīdis kā viena no četrām nozīmīgākajām gadskārtām. Saule maina savu ritējumu - diena un nakts kļūst vienāda garuma. Kā jau pa rudens svētkiem, kad ēdamā visvairāk, tiek dūšīgi ēsts un dzerts, cenšoties smelt spēku un enerģiju, kas palīdzētu sagaidīt jaunu pavasari. Svētvietās notiek ziedošanas rituāli auglības spēkiem pateicībā par labo ražu. Īpašu nozīmi iegūst uguns rituāli - līdzīgi kā Jāņos - tie kalpo gan kā aizsargelements pret visu ļauno, gan kā iespēja labklājības celšanai un harmonijas radīšanai.

Debesu sakarnieks Merkurs 29. septembrī beidz mest savas cilpas, kas daudziem sajauca prātu un plānus, un 10. oktobrī iet Svaru zīmē. Tam "uz strīpas" 13. oktobrī pievienojas arī Jupiters. Kopējā debesu aina pakāpeniski kļūst arvien labvēlīgāka uzņēmējdarbības videi. Sagaidīsim skaidrību par valdību un atbildīgu institūciju ilgi muļļātajiem projektiem. Beidzot varam apdomāt līdz šim krāto spēku pielietojumu un plānu realizēšanu. Dzīve iegūs straujāku tempu: kādam tas būs pacēlums, citiem - vēl smagāks kritums.

Svaru zīmi no 15. oktobra līdz 8. novembrim aplaimos arī Venēra, padarot izjustāku mīlas dzīvi un lielāku interesi par sabiedriskām aktivitātēm. Smuks kļūs vēl smukāks. Tas patiks arī risinājumu un aktivitāti kārajam Marsam, kas no 16. oktobra līdz pat nākamā gada maijam atradīsies Lauvas zīmē. Laiks patiesi iespaidīgi ilgs, pozitīvi aktivizējot Uguns un Gaisa zīmes - Aunus, Dvīņus, Lauvas, Svarus, Strēlniekus. Savukārt, Ūdensvīri būs spiesti pieņemt izšķirošus lēmumus, svārstoties starp dažādām iespējām. Pārējos gaida dinamiska dzīve, ar cīniņu par vietu zem saules. Vislielākās iespējas ietekmēt savu sabiedrības noskaņojumu ir mākslas pasaules pārstāvjiem.

Sabiedriskā līmenī septembra pēdējās divās nedēļās liela iespēja ir pārmaiņām valsts vadībā. Bet līdz pat gada beigām nesola mierīgu pastāvēšanu. Turpmākos pāris mēnešu sociālo vidi nokaitēs vardarbības un zādzību uzliesmojums. Bankas nāks klajā ar netīkamām, daudzus skarošām pārmaiņām. Vājie - izputēs. Ieteicams padomāt par tiem darbiem, ko katrs port vislabāk, neatkarīgi no finanšu rocības.

OKTOBRA


sekmīgās dienas: 1., 8., 12., 17, 21., 25., 28., 31.
uzmanīgās dienas: 3., 10., 15., 18., 23., 26., 29., 30.

IEKĻAUTIES MĒNESS CIKLĀ OKTOBRĪ

Mēness ikdienā rada fonu jebkurai mūsu darbībai. Tas ietekmē zemapziņu, tādēļ pārvalda mūsu ieradumus un tīkamās nodarbes. Mēness atbild par mūsu labsajūtu un emocionālo stāvokli, sapņu pasauli, intuīciju un instinktiem, veselību. Mēness fāzēm ir sava vibrācija un enerģētika, ietekmējot cilvēka dzīvi - apzinās viņš to vai ne.

Daži aktuāli padomi, kā iekļauties Mēness ciklā OKTOBRĪ.

Iz senču pūra:

Veļu mēnesis
28. oktobris - Simjūdi. Kauj gaili, gatavo alu, cep plāceņus. Mielo veļus. Veļu laiks beidzas.

OKTOBRA ENERĢĒTIKA
4. oktobrī plkst. 9:10 Pilns Mēness Auna zīmē.

Enerģētikas pilnbrieds. Cik harmoniski iekļāvies Mēness ciklā, tik labdabīgi pavadīsi šo laiku.

+ Radīšana. Entuziasms. Cīņas spars. Zemapziņas impulsi. Bezbailība.

- Konflikti. Kautiņi. Rupjības. Kritiskas situācijas.

18. oktobrī plkst. 8:33 Jauns Mēness Svaru zīmē.

Jauna Mēness enerģētika sajūtama turpmāko mēnesi.

+ Miermīlība. Kompromisi. Diplomātija. Etiķete. Draudzība. Laipnība. Kāzu mēnesis.

- Šaubas. Grūtības izdarīt izvēli. Lišķība.

Atslodzes dienas:

4. (visu dienu), 8., 11. (visu dienu), 13., 14., 17., 18. (visu dienu), 26. (līdz pusdienām), 27.

Labās nagu griešanas dienas:

6.,-8., 13. - 16., 20., 21., 28., 29., 30.

Augoša Mēnesī (21. - 30. oktobris) nogriezti nagi ātri ataug. Dilstošā Mēnesī (8. - 15. oktobris) - lēni.

Skaisti mati - skaista dzīve!

Austrumu astrologi matu griešanai pievērš lielu uzmanību, uzskatot, ka tā var ietekmēt cilvēka tālāko likteni. Ne velti saka: „Nogriezt prātu..." Oktobrī labvēlīgas matu griešanas dienas:

5. - veicinās īpašumu palielināšanu; kļūsi bagātāks;

8. , 19. - matu griezums pagarinās mūžu; iegūsi lielāku nozīmi apkārtējo acīs;

9., 14., 15. - prieks un daile;

10. - lieliska iespēja uzlabot savu labklājību; iegūt jaunu īpašumu; atlabt no saslimšanas, bet arī iegūt lieko svaru;

11.. - labklājība; uzlabosi sejas krāsu;

16. - patiksi apkārtējiem;

27. - saasinās sajūtas, palielinās prāta un gara spējas, var parādīties gaišredzība;

29. - laime un skaists izskats;

Sadarbībā ar "Mājas Viesi".