13.oktobris "Melnā piektdiena" #piektdiena13

Atšķirībā no gandrīz visiem iepriekšējām (15 gadu laikā tikai divas reize snorādīju ko līdzīgu - kā tagad) piektdiena13 šoreiz ir vairākas pazīmes, kas dara UZMANĪGĀKUS UN PIESARDZĪGĀKUS.

Astrofona info:

  • Kā jau parasti pēc ASTRO VIP, skatām vismaz 2 dienu kopsakarībā un pirmais, kas krīt acīs ir JaunMēness Aptumsums, kas enerģētiskā plānā var būt smagnēji…
  • Turklāt tieši piektdien ir Bīstamā 29. Mēness diena (13. oktobris plkst. 06:00 - 14. oktobris plkst. 07:18) – kad VISKATEGORISKĀK nevar ne sex, ne alco, ne gaļu, ne izpriecu tusiņus. Un kādam tā var būt traģēdija!
  • Tā visa ir enerģētika (to sekas jau uzreiz cilvēki neredz!), bet kas attiecas uz reālijām jeb notikumiem šeit un tagad! , tad planetārais stāvoklis šoreiz situāciju glābj ar Marsa - Satruna harmoniju, kas ir būtisks atsvars kopējai enerģētikai un arī nākamā diena nekādu papildus slogu bez Aptumsuma neuzliek.
  • Planētu konfigurācijas jeb planētu izvietojumu figūras gan ir robežā uz savstarpēju spriedzi, bet tas var izlādēties arī citās - dienās - brīvdienās...
  • Kopumā nav arī nekas rožains. Savi kreņķi būs! Būs arī pa traģēdijai – vidēji virs normas! Ieteicams - pa māju! 
  • NEPROVOCĒJAM LIKTENI. Aptumsums var ‘veikt ierakstu” un ar laika distanci dēļ piektdienas aktivitātēm “sodīt” ar vēlāk – un tad teiksi, par ko man tas?! Par TO!

13piektd.jpg
Ilustrācija ar licenci - canva.com

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot