Hīrona #astromaģija savienojums - 

IERADUMA ACĪM SLĒPTAIS 

ZELTA VĀRTU PERIODS UZ CITĀDU REALITĀTI

Jānodala 3 veida planētu savienojumus: 
1) kopējā astroluksoforā uz visiem attiecināmais – zemāk norādītie skaidrojošie apraksti darbosies kolektīvā, sabiedriskā līmenī un indivīdiem nebūs tik jūtami personiski – cik vidi un kopējās iespējas ietekmējoši.

2) Personiskā astroluksoforā Planētu (tsk. Saule un Mēness) savienojumi ar Hīronu – šajā gadījumā tiek noaktivizēts un izgaismots Hīrons, kādu to parāda Astrokarte.lv un specifiskas astro zināšanas; planētas atbilstoši savam raksturam aktivizē Hīronu un “ieliek tajā dzīvīgumu” – tas ir kā pamodināt Debesu atslēgu sargsuni… Atkarībā no planētu dabas un Tava paša Hīrona dabas būs arī rezultāts. Iesakām pavērot vairākus savienojumus, kas ir bieži un retāki – Mēness savienosies reizi 28 dienās; Saule – reizi gadā; Merkurs un Venera – reizi gadā, bet atsevišķās retrocilpās arī 3reiz; Marss – ik pa 2 gadiem, Jupiters reizi 12 gados, Saturns – reizi 29 gados un pārējas planētas vēl retāk jeb faktiski 1x Tavā mūžā. 
Vieglāk ir izsekot Mēness un Hīrona savienojumam, pavērot un izdarīt secinājumus. Pie reizes pēc Mēness pozīcijas Zodiakā uz savienojuma brīdi noteiksi arī, kādā Zodiaka zīmē Tev atrodas Hīrons bez citiem palīgmateriāliem. Brīdinājums, sargies Lilitas - Hīrona savienojuma!  
Planēta katra savā veidā “pieiet” pie šiem ZELTA VĀRTIEM un testē – vai kaut kas uz to brīdi ir gatavībā vai “iztukšītī”, vai spēj pamanīt iespējas ir atkarīgs no paša sagatavotības, iespējām un karmas. Bet viens ir skaidrs VĀRTI UZ CITU REALITĀTI ir ja ne atvērti, tad puspievērti noteikti. 

Ko nozīmē “planētas pieiet pie vārtiem”? Planētu kustība cilvēka dzīvē atspoguļojas kā satiktie cilvēki, situācijas, vides apstākļi, laika apstākļi, “viss izkārtojums uz dzīves skatuves”, savukārt Hīrons Astrokartē atspoguļo cilvēku pašu un viņa karmu – sanāk, ka visi nosacījuma “nāk ciemos” pie Tevis paša – kāds esi visā savā (ne)pilnībā – un aicina, (pie)spiež, brīdina, traumē, baida, piedāvā utml. paskatīties UZ DZĪVI CITĀDĀK – saredzēt tajā jauno, jaunas iespējas un svaigākus risinājumus. Lai labāk saprastu CITĀDO REALITĀTI, ieteicams palasīt, piemēram, stoicismu, dzenbudismu, R.Rora un V. Zēlanda darbus. 

3) Personiskā astroluksoforā Hīrons savienojumā ar Planētām (tsk. Saule un Mēness) – Te princips ir pavisam cits – Hīrons “skolo” planētas un atklāj TAVA HOROSKOPĀ konkrētās planētas slēpto potenciālu – tā teikt, Sezam, atveries!”. Hīrons šo planētu “atvēršanu” dara pamācoši – te derēs dzirdētie piemēri, kas “nenogalina padara stiprāku”, “mūžu dzīvo, mūžu mācies” vai “dzīves Skolotāji” – dažkārt saudzīgi, dažkārt “kā ar bomi pa pieri”. Tā ir “acu atvēršana”, kuru pieprasa #astrokarma. Tā kā Hīrons savā kustībā nav diez ko steidzīgs un vēl arī retrogrāds, tad bieži vien tiek dotas vairākas iespējas SAPRAST, ja ar vienu reizi nepielec. 

Ja laikus pamani Hīrona savienojumus ar planētām, tad vismaz mēnesi pirms jau sāc sekot līdzi kā ar lupu apkārt un Tevī notiekošajam, jo zini, ka karma ir uzšķīrusi Tavas dzīves lielo iespēju šķirkli. 

Hīrons, virzoties pāri astrokartes planētām izceļ tēmas, kuras esam izvēlējušies nogrūst tālāk no atklātības, neredzēt ikdienā. Taču “nogrūšana pagrīdē” nestrādā – Hīrona savienojums piespēlē situācijas, kurās ir kaut kas jādara ar šiem senajiem un dziļajiem ievainojumiem, jāmeklē ceļš uz dziedināšanu. Kā tieši tas notiks ir ļoti atkarīgs, cik daudz esam gatavi strādāt ar savām traumām. Hīrons dziedē Tavu konkrēto planētu un Tevi caur tās dabu. Pat ķirurgam dažkārt jāveic ļoti sāpīgas un dzīvībai bīstamas procedūras, lai Tu paliktu vesels vai pie dzīves. Hīronu pašu (atšķirībā no Lilitas) neinteresē Tevi nogalināt ar pārbaudījumiem, bet tikai laikus likt saprast #astrokarmai svarīgāko! Ja Tu Hīrona laikā nesaproti, tad “pats vainīgs!” 

Hīrona savienojumā ar Hīronu viena no svarīgākajām ziņām: pārstāj “līst no ādas laukā” un saproti, ka esi gana labs tāds, kāds patiesībā esi. Sadzīvo ar to un netērē spēkus velti, Hīrona sfērā Tu jau esi lielisks. Izdziedinies caur to (lai arī ik pa laikam tik un tā jutīsies ievainots) un spēsi dziedināt citus. Tieši tādēļ Hīrons labāk apjaušams mūža otrā pusē, kad uzkrāta jau neveiksmju pieredze. 

Hīrona aspekti var piespēlēt dzīves skolotājus un viedus guru. Taču ir jāizvairās akli sekot citu padomiem, jo Hīrons vēlas spēt pašam dziedināt sevi. Kad jau Hīrona izpratnē lielāks ceļš noiets, iespējamas situācijas, kurās pats kļūsti par skolotāju un padomdevēju citiem.  

Hīrona kvadrāts – jāpārdzīvo māņi un paša vainas 

Hīrona aspekti nav stāsts par prognozi, bet par vērošanu un redzēšanu, cik slikti vai labi ir ar Tevi pašu, situācijām, kuras pieņemt zināšanai un labvēlīgos lielo planētu superlaikos – piestrādāt pie tiem. 

Hīrona kvadrāts ir lakmusa papīrītis – kas uzrāda EGO “slimības” un galvenos māņus, pašcieņas trūkumu, nedrošību, vainas apziņu, uzrāda dzīves jomas, kurās cilvēks cieš nepelnītus zaudējumus un sāpes, kamēr atgūst pārliecību par saviem spēkiem.

  • Hīrons atbild par pašapziņas, emocionālo traumu, fiziskā un garīgā veseluma problēmām – kuras var tikt aktualizētas šā aspekta laikā. 
  • Tāpat var saņemt atraidījumu, noliegumu.  
  • Var traucēt kautrīgums, paškritika, kritikas ievainojumi. 
  • Var tik piedzīvotas Emocionālas “elles mokas”.  
  • Vainas sajūta.
  • Provokācijas jūtīgās tēmās. 
  • “Uzbraucieni” un uzbāzīgi cilvēki.  

 

Hīrona mijiedarbības pamatideja

Tā kā Hīrona orbīta ir “diezgan zigzagota”, tad patiesi jebkurš savienojums nāk kā “laime un sods”, atkarībā no cilvēka izpratnes un pieķeršanās ierastajam dzīves modelim. Radošie teiktu “beidzot atnāca ideja”, konservatīvie tos skatītu “ atkal pārmaiņas”. Un tomēr – Hīrons nekad nenāk tīrās formās kā prieks vai kā bēdas, tie ir abi reizē, “jo lai kaut kas dzimtu, kaut kam ir jāaiziet”. Dažkārt – burtiski. 

Tie norāda īpašus pagrieziena momentus dzīvē, kas cilvēkam dod vienreizējas iespējas. Cilvēka priekšā it kā atveras iepriekš neredzētas “Zelta durvis” uz labāku dzīvi (sākumā var šķist – ka sliktāku!) un, sperot soli soli pa šīm durvīm, pārmaiņas var daudziem likties neiespējamas.

Hīrons pat simboliski tiek attēlots kā atslēga, kas var atvērt (bet Tu vari arī neatvērt!) #astrokarma Liktens durvis, kas atdala ierasto ritējumu, no faktiski beznosacījuma Gara, Mīlestības un arī racionāli iespējamo plašumu. 

Vai Tev būs drosmes TICĪBAS (SEV) LĒCIENAM NEZINĀMAJĀ (reti kad Hīrona iespējas šķiet drošas – tas vienmēr ir kas mistisks vai šaubīgs – JĀTIC!) paņemt atslēgu, atvērt durvis un spert pirmo soli… un tad vēl vienu …jaunajā pasaulē. 

Ik pa laikam mums šķiet, ka var pavērties kādas jaunu iespēju durvis, ka jābeidz nokalpojušās attiecības, ka jāaiziet no darba, ka “jāsāk jauna dzīve”. Tieši astroloģija ir tā, kas pasaka priekšā vai tas ir falši, vai tomēr pareizais virziens. Piemēram, ja tādas domas nāk provokatores Lilitas aspektu laikā, tad tas būs falši, ja uz Hīrona kvadrātiem – falši, bet ja savienojumā – #astroviedi, jo ZELTA VĀRTU PERIODS IR SĀCIES!  

Ezotēriskais astrologs A. Podvodnijs Hīronu saista ar Vērša zīmi un nosauc to par planētu, kura izved cilvēku ārpus ikdienišķām, pierastām uztveres robežām, parādot viņam to, ka no cilvēka viedokļa daudz kas ir neiespējams, bet tomēr tiek pieņemts kā reāli eksistējošs. Apkārtējā dzīvē, kā uzskata Podvodnijs, Hīrons dod gandrīz pārdabisku izeju no attīstības bezizejas, tādu apstākļu sakritību un jautājumu un problēmu risinājumu, kurš līdz šim, kā ir noticis, liekas neiespējams, bet vēlāk aptverot liekas iespējams un reāls. Hīrons dod cilvēkam mājienu par Karmas likumu eksistenci. Iekšējā dzīvē Hīrons dod pieeju tādos zemapziņas slāņos, kuri atļauj skaidri saskatīt augstāko un zemāko cilvēka pirmsākumu mijiedarbību un iemācīties kaut kādā mērā vadīt šos procesus apzināti. 
Hīrona galvenā funkcija – cilvēka apziņas paplašināšana (un arī viņa spēju), bet viens no galvenajiem viņa paņēmieniem – sakarības radīšana starp lietām un parādībām, kuras agrāk likās, ka nekādi nav saistītas viena ar otru.

Hīrona atslēgvārdi: oriģinalitāte, cilvēka slēpto iespēju izziņa, paradoksālā domāšana, interešu maiņa, pārmaiņas apziņā, neparasts viedoklis, alternatīva, līdzsvars, harmonija, ekoloģija, sadalīto dvēseļu daļu apvienošana; simbolizē klaunu vai dīvaino, nesaprotamus notikumus, neizdevušos jokus (cilvēka vai likteņa) ar lielāku apslēpto domu. Vēl – astroloģija (jā tieši Hīrona aktivitāšu laikā vajag vairāk pievērsties astro), slimība, iekšējais pulkstenis, ārstniecība, ieeja, atbrīvošana, gids, homeopātija, defekts, invaliditāte, intuīcija, ideju materializācija, informācijas uzkrāšana, klasificēšana, nenoteiktība, vientulība, apsardze, strupceļa apiešana, padomu došana, pavadonis, apgaismība, simbioze, acumirklīgums, stimulācija, klejošana, noslēpums, skolotājs, dziedniecība. 

TICI SEV! IZZINI SEVI CAUR JAUNĀM IESPĒJĀM! 

MAINIES UZ AUGŠU! TAGAD! - Hīrona pamatmoto

Būs grūti! Bet iespējami. Jo katram dod tādu Hīrona smagumu (no Saturna) un iepsēju trakumu (no Urāna), ko #astrokarma spēj panest!

Faktiski dziļš Hīrona un savas dzīves jēgas apzinātības stāvoklis ir tiekties saprast caur pašcieņas un pašvērtējuma ?JAUTĀJUMIEM?, tiecoties uz plašumu (Urāns) un dziļumu (Saturns) vienlaicīgi

Ja Tev visā ir gatavs atbildes, tad tas nav Hīrons!
Ja Tev ir daudz jautājumu, nepabeigtības sajūta un Tu mīli no jautājuma virzīties pie cita jautājuma (nejaukt ar latviski jaunavisko apšaubīšanu un neticību, kritizēšanu!) – tas ir Hīrons.

Hīrona simbols ir izvēle. Kā pasakā stāvot krustcelēs un domājot, pa kuru ceļu labāk iet. Ja stāvi jebkādās krustcelēs vai duālās vai policentriskās situācijās – Tu esi nonācis “Hīrona zonā”. 

Prātam vēl neaptveramais, bet reāli īstenojamais. Kad “nereālais” top reāls.  

Plašāk par Hīrona nozīmi un “simbolisko ietekmi” - šeit

Izmantoti Astrologi.lv pieejamie materiāli.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot