ASTRO VIP ATJAUNINĀJUMI

Veltot daudz zināšanu, pieredzes un pūļu, esam veikuši ASTRO VIP DIŽKALENDĀRA uzlabojumus un atjauninājumus – tagad tas manā redzējumā jau ir tuvu ideālam kādu es redzu kā astrologs.
Lūk, daži būtiskākie, kurus uzreiz varat pārbaudīt darbībā:

• Ieviesti Hīrona savienojumi / #astromaģija un kvadrāti/spriedze ar ietekmi uz astroluksoforu, Superlaikiem un Nelaikiem un pievienoti skaidrojošie apraksti
Links rakstam par Hīronu: https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/raksti/729/DIZKALENDARS/Padzilinati-par-Hironu/

• Z.Mezgls ieviests kā pilnvērtīgs planētu mijiedarbības aspekts ar krāsu un ietekmi uz astroluksoforu , Superlaikiem un Nelaikiem
• Precizētas krāsu bultas ar “rītdienas ietekme”
• Precizētas Astroluksofora periodu krāsas, pēc jaunas metodes to sabalansējot ar Superlaikiem, Nelaikiem, Hīronu, Z.Mezglu, kā arī turpmāk krāsu ietekmēs 9., 19. un 29. Mēness diena. Astroluksofora krāsu neietekmē vairs tikai Apogejs un Perigejs, kvinkonsi un Čika laiks. Tos jāskata atsevišķi. Tādēļ projektā norādām zaļos, sarkanos un parastos Čika laikus. Piemēram, pilnīgi normāla ir situācija, ja dienā nav nedz Superlaika, nedz Nelaika, bet ir zaļš Astroluksofors un Čika laiks teju pa visu dienu. Šādā gadījumā nebūs Čika laika sliktie scenāriji, bet labās radošas lietas, tomēr tas nav Superlaiks, kad var darīt svarīgas lietas.
• Pēc jauna papildināta principa tiek noteikti Superlaiki un Nelaiki.
Atgādinu, ka individuālie Superlaiki var būt tikai tad, kad ir kopējie Superlaiki! Līdz ar to, tie patiešām ir superlaiki, tomēr arī pašam ir jāseko līdzi vai tie ir dzeltenā Astroluksofora perioda jeb mērenie Superlaiki vai Zaļā Astroluksofora – varenie Superlaiki. Vēl dziļāk skatoties: vai vienpunktes zaļie vai vai izcilākie – ar zaļo divpunkti. Superlaiki ir salīdzzinoši reti, bet tādēļ jau tie ir Superlaiki – un būsim godīgi, svarīgas lietas nenotiek un arī netiek darītas gluži katru dienu. Dižkalendāra aprakstos – Rokasgrāmatā – vari izlasīt, ko darīt, ja nav personīgais superlaiks, bet veicamas svarīgas darbības.
Personīgie Nelaiki var būt arī tad, kad ir dienas Superlaiks un var arī nebūt dienas nelaiks. Individuālie Nelaiki dzīvo savu dzīvi, tādēļ jo vērīgi jāskatās, kas to veido: mazie sarkanie punkti vai sarkanā un/vai melnā divpunkte.
• SUPERDIENĀ jāskatās kādi ir tie labākie Superlaiki, kas precizē Superdienu.
• NEDIENĀ tagad Nelaiks ir 00-24, bet kulminācijas var saprast pēc melnajiem un sarkanajiem punktiem.
• Nodarbēs sabalansēti sakārtota nodarbju superlaiku atlase, samērojot to ar tieši Tev piemērotākajiem datumiem un laikiem.

• Turpmākos plānos tiks ieviestas uz gaidāmo JaunMēness ciklu ikmēneša ASTRO VIP DARBA LAPAS ar AstroKB uzmanības marķējumiem un pārtaisīta/uzlabota/ieviesta priekš ASTRO VIP planētu aspektu lenta uc jaunumi.

Izmantojiet Nedēļas astroluksoforu sadaļu uzreiz visas nedēļa kopskatam!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot