LILITA LAUVĀ 2023

Šogad LILITA uzdarbosies pamatīgi. MELNĀS KARMAS nesējas ietekme un kā to atklāt.Visa veida SIRDS lietas pamatīgi tiks pārbaudītas!

 

  1. Par LILITU jeb MELNO MĒNESI LAUVĀ

  2. un JAUNAVĀ lasi www.superhoroskopi.lv

  3.  

Lilitas projekts Tavā hroskopā:

https://www.astrologi.lv/astro_karte/lilith/

meln_meness.png

 

IZGLĀB SEVI NO SLIKTĀS KARMAS!


PATS SEV ASTROLOGS – vērts iespringt, lai saprastu! Un rīkoties!

Vai Tev u.c. tuviniekiem horoskopā ir Lauvas akcenti var apskatīties www.astrokarte.lv

 

Ko nozīmē akcents:

1) ja Saule vai Mēness, vai ASC, DSC - būtiska loma Lauvas zīmei

2) ja kāda cita - viena - planēta vai MC, DSC - neliels, bet akcents

3) ja pa vienam no 1) un 2) nosauktajiem - izteikts Lauvas zīmes akcents

4) ja vismaz 3 planētas - ieskaitot vienu no 1) Lauvas zīmē - Superliels Lauva

5) ja ja vairāk kā 4 planētas - ieskaitot vienu no 1) Lauvas zīmē - Karaliskā Lauva

 

Attiecīgi LILITA (pēc tā kas rakstīts Superjhoroskopi.lv) Tevi eksaminēs tā, ka maz neliksies!!! Un tā kā Lauvas ik pa laikam taisa ego drāmu (piedodiet, bet tā ir!) parasti uz līdzenas vietas, tuvinieki un apkārtējie dabūs pamatīgi just.

Līdzīgi tas ir ar ŪDENSVĪRA zīmi (visa tā pati noteikšana Astrokarte.lv kā Lauvai), tik ietekme - ka ļaunā karma nevis pāri brauktu kā Lauvām, bet stāv pretī un bliež sejā. Jo Ūdensvīrs vienmēr ir saistīts ar Lauvu kā pretējā zīme. Tātad Lilita Lauvā būs dzīves un vēlmju opozīcijā, atklāts un nikns pretinieks

Vēl pamatīgi tiks klasiskās ar Lauvu konfliktējošās zīmēm – VĒRSIM un SKORPIONAM! Skatās ne tikai pēc SAULES, BET ARĪ CITIEM RĀDĪUTĀJIEM, LĪDZĪGI KĀ LAUVAS.

UN TAD VAR SANĀKT, KA TAVĀ HROSOKOPĀ IR IZTEIKTAS PAT VAIRĀKAS NO NOSAUKTAJĀM 4 ZODIAKA ZĪMĒM. KO TAD? Traki laiki, jo šaus no visām pusēm, līdīs pa visām malām provokācijas. 

 

Ko darīt?!

1/ Nebaidīties, bet saprast, ka tāds periods! Kas lieto ASTRO VIP – nebaidās no ceļa zīmēm, bet seko risinājumiem. TAS IR CEĻŠ!

2/ Astro Vip pēc www.Astrokarte.lv apzina, kuras planētas (simboli tur ir atšifrēti) ir TIEŠI TEV LAUVAS ZĪMĒ un pēc tam seko līdzi visiem Lilitas, pirmkārt, savienojumiem ASTROLUXOFORĀ, kā arī kvadrātiem un opozīcijām un rīkojies atbilstoši aprakstiem. Raugi arī Lilitas aspektus pašai pret sevi individuālā Astroluxoforā. 

Vajag izķert aspektu epicentrus un tādējādi atņemt ieročus ļaunajai karmai.

3/viss ko individuāli nesaproti jautājams savam astrologam, bet jau esot pašam tev zinošākam. Ja astrologs nevar atbildēt vai saka ka tās ir muļķības, varbūt arī iemieso pats tavu ļauno karmu un tātad tas nav tavs astrologs. Stingri! Joki mazi.

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot