Ja Tevi interesē īstais ES, Liktens un Karma

 
Astro-Numerologa un #KBPareģo K.Baņķa konsultācijas - www.astrologs.lv.
 
Strādāju ārpus kalasiskās astroloģiajs rāmjiem un nodarbojos ar liktens un karmas ietekmēšanu sarunas un izpratnes ceļā ar modernās astroloģijas un numeroloģiajs rīkiem. Tieši tādēl pirms konsultācijas ir jāaizpilda apjomīga anketa, kas prasa sagatavošanos (un bieži arī atklāsmes) no paša klienta.
Pieturos tikai pie tēmas: Izzini-atzīsti-attīsti sevi, izproti savu likteni un dzīves uzdevumus + prognoze. Tas atrisina pārējās problēmas, uz kurām koncentrēties ir bezjēdzīgi! Pēc konsultācijas vienmē rir lieli mājasdarbi, kas arī risina esošās situācijas un nerada jaunas problēmas.
 
Iepriekš iesaku sazināties un iesūtīt tikai anketu, vai saprasts mans darba stils. Citādos veidos nestrādāju, joi ilggadējā pieredzei izkristalizējusi labāko ceļu, un klienta pavadā neeju. Lai arī jāveic priekšapmaksa, ja klients grib koncentrēties (sapratīšu no anketas) tikai uz problēmām, nauda tiks pilnībā atgriezta un konsultācija atteikta. Problēmas var risināt tikai ar atvērtību tam, kas patiesi var palīdzēt. Un to es kā profesionālus zināšu pat labāk apr pašu cilvēku - skats no malas un Zvaigznēm, skaitļiem, pieredzes un daudz kas cits - kā kuro reizi un viss kopā.
 
Īsumā: es zināšu ko Tu gribi, bet iesim pareizo ceļu, ko es kā profesionālsi uzskatu par produktīvāki jēdzīgāko! Būs jāpaļaujas, ja grib vajadzīgo efektu.
 
Lai arī efekts daudz lielāks ir klātienes aci pret aci, jau gadu pirms pandēmijas paŗgāju tikai uz audio konsultēšanu (koncentrēšanās uz vienu maņu bez uzmanības vizuālas novēršanas), vēl jo vairāk tādēļ, ka saruna ir intensīva, dzīva un daudz jāpieraksta (iesaku sagatavot blociņu un rakstāmo) un nav laika vienam otru fiziski spoguļot, tēju dzert. 80 minūtes KARNISKAS PIEREDZES - pietuvošanās svam īstajam ES un lielajiem VIRSUZDEVUMIEM!
 
NE VISIEM TAS IR PA KAULAM un ne visiem to vajag (tēlaini, skudrai nevajag pasniegt augstāko matemātiku), tādēļ cena, aneketēšana un process līdz konsultācijai ir pietiekami sarežģīts, lai arī tas atsijātu kam patiesi to vajaga.
 
Protams, ka ar laiku pēc pirmreizējās šādas KARMISKĀS INICIĀCIJAS rodas situācijas, kur vajag padomu, tad gan varam konkrēti risināt attiečibu (vieni nos varīgākajiem) uc jautājumus.
 
Tas pirmais solis ir svarīgākais.
 
Kad būs dūša un gatavs:
 
FB4.png
 
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot