Par divu slavenu īpašumu ne-pārdošanu

Astroloģijā ir svarīgi zināt, kad ir bijis pirmais mēģinājums pārdot, jo tieši tas nosaka, kad un kā veiksmīgi to realizēt, kā arī, kad tiek iegādāts īpašums un kad tas reģistrēts.

Pārdošanas starts nosaka visu pārdošanas procesu, tādēļ uzreiz varu teikt, ja tas nenorit sekmīgi, tad:

1. nesekmīgi izvēlēts datums

2. īpašniekiem nav patiesas vēlmes pārdot 

3. īpašniekam ir kāda īpaša saikne, kas traucē realizēt šo ieceri

Sekmīgi īpašumi tirgojas, ja visi šie 3 rādītāji ir pozitīvi, ko arī pierāda mana prakse.

Ņemot vērā, ka nezinu ne īpašuma reģistrāciju, ne pārdošanas gaitu, es varu sniegt šādus padomus konkrētajiem īpašniekiem par konkrēto īpašumu.

Publikācijas izvilkums Privātā Dzīve. 

  

Laima Vaikule - Bulduru prospekts 91

Laimas Vaikules stāsts ir klasisks gadījums, kad īpašums tiek veidots uz palikšanu “uz mūžu” un tiek ilgstoši uztverts par mājām, kad visas sienas uzsūc un kļūst enerģētiski par daļu no Personas.

Laima Vaikule pat pēc horoskopa ir interesanta būtne, kuras prasme ir būt un nebūt reizē, būt privātīpašnieciskai un reizē vēlēties būt brīvai. Laima ļoti pieķeras lietām, par ko liecina gan viņas datums 31, gan kopsumma 26. Un, lai viss būtu vēl sarežģītāk, viņas mājoklis tika veidots kā ģimenes ligzdiņa ar sava veida Ēdenes dārzu… Laima Vaikule nes numeroloģiski mājnieciska un skaistumu mīlošā 6nieka vibrāciju tieši tāpat, kā Bulduru prospekts 91, kopsummā ir 6. Kā roka ar cimdu. Šādu mājokli ir jāvēlas patiesi pārdot, bet tas ir kā bērnu atdot. Un vēl - Laimai patīk, ka viņu novērtē (kopsumma 8) un tieši tā arī var būt problēma, jo viņa vēlas, lai māju nopērk nevis kā tādu, bet pienācīgs cilvēks un no viņas. Proti, ja nopirks tikai par normālu cenu, tad tas būs kā pļauka pašai. Es teiktu, māklerēšanas darbs ir jāveic pašai, cena ir jānolaiž bez visām “pievienotām vērtībām”. Un, protams, svarīgi, kādam mērķim viņa paredzējusi naudu lietot, jo cienījama mērķa priekšā mājvieta pievilks naudu, bet necienīga paliks stingri pret pārdošanu, jo bija taču paredzēta kā sapņu pils un ir tādas tiesības… Mājvietai ir specifiska gaisotne un lai arī neesmu tur nekad bijis, šī vieta neder kuram katram. Māja, kurā ielikta mīlestība, ir kā dzīves partneris, kuru jāmāk atsvabināt no sevis un kuram katram neatdosi. 

2019.gadā Laimai sākas jauns dzīves cikls, tādēļ visas lielās darbības ar nekustamo īpašumu būtu izdarāmas vēl šī gada decembrī, vai arī nekā lāga no tā visa nesanāks. Priekšā esošais nozīmīgais laiks nākamgad ir tā vērts, lai uzsāktu jaunu etapu, ar jaunu mīlestības vietu. Labākais laiks ir uzsākt pārdošanu no jauna pēc 10.decembra un līdz Jāņiem, pie sekmīgas apņemšanās, mājai būtu jābūt pārdotai. Laiks līdz dzimšanas dienai ir beidzamais, lai atvadītos no šīs mājvietas. PĀRDOTS! :)

 

Margarita Dāve - villa "Margarita", Gaidas iela 3

Ja pareizi saprotu, tad Margarita grib pārdot Margaritu? Bez Meistara svētības? :) Ja nopietni… Pavisam noteikti ir jāmaina pirms pārdošanas nosaukums un tā ir viena daļa no bēdas. Nosaukums jau vien, nesot 7nieka vibrācijas nav biznesīgs skaitlis un ja vēl internetā klejojošā summa 7 000 000 mlj ir tiesa, tad tā ir pavisam neveiksmīga kombinācija, kas derēja tās kādreizējam saimniekam, bet pagalam neder saimniecei. Ieteiktu ciparus, kas kopsummā dod 3, 8, vai 9 un aizies. 

Pavisam noteikti ieteicams pēc numeroloģijas pamainīt īpašumā esošo pārvietojamo mantu un mēbeļu izvietojumu. Mājai vajadzīgs nolīgt labu pārvaldnieku, ko jaunajiem īpašniekiem nodot komplektā. Šī “villa” bez pārvaldnieka nav pielietojama. 

Raugot pašas saimnieces horoskopu, tad nākamgad priekšā ir lieli pārmaiņu vēji un daudz ieteicamāka ir dzīve stipri mīlīgākā klimatā par Latvijas - jādodas prom! Jāveido jaunas attiecības, tādēļ šāds "Enkurs” par aizgājušo laikmetu patiesi nebūtu īsti vajadzīgs. Uzreiz pēc dzimšanas dienas, kas veiksmīgi sakrīt ar decembra veiksmīgajiem astrodatumiem tirdzniecības izsludināšanai, ieteicams nomainīt mākleri, jo pašai nav šādu spēju objektīvi novērtēt un pārdot, kas arī ir lielākā problēma. 

Margaritas horoskopā sagriezīsies nākamgad tādas vērpetes, ka es ieteiktu - tiec vaļā no visiem dzīves balstiem un pagātnes nastas. Tu esi lemta brīvībai - par jebkuru pieklājīgu cenu. Pēc skaitliskās vibrācijas villai piestāvētu arī vairāki īpašnieki vai uzņēmumu pārraudzība. Saimniecei nākamgad priekšā sarežģīts periods. Tirdzniecībai sekmīgāks ir 2019.gads, ja mēs runājam par lielāku cenu, un pašai saimniecei ir finansiāli iespējams šo gadu pārziemot - kas būs lielākais gada jautājums - kā ar naudām…

Margarita vēlas ļoti aptvert visu neaptveramo un horoskops ir tāds, ka lemts brīvībai, tādēļ laiks atvadīties gan no exvīra pa īstam, gan no īpašumiem un maksimāli laicīgi sākt jaunu dzīvi jaunā vietā. Un Latvia pavisam noteikti nav pirmā sarakstā. Tajā brīdī, kad dzims jauna izpratne, kā pareizāk dzīvot pašai priekš sevis, jebkura īpašuma notirgošana ies no rokas. Pavisam noteikti jāpamaina padomdevēji, kuriem var būt saimnieciskas intereses. Par ko tas liecina? Ja bijusi vēlme pārdot, bet nesanāk, tad tā ir 100% palīgu vaina un neprasme tos izvēlēties, dāsni atalgojot. 

Margarita vispār ir tāds melnās atraitnes tips, kura izvēlas partneri, kuram ilgs mūžs nav lemts. Tieši tādēļ viņai derētu kāds adrenalīna dzīvesveida piekritējs, balansējot uz dzīvības un nāves robežas. Ja ne - labāk būt vienai un dzīvē izvēlēties pašai garīgākus mērķus. Starp citu, daļa naudas ziedošanas cēlam mērķim no pārdotā īpašuma patiesi palīdzētu to sekmīgāk pārdot. Īpašumi, kas tapuši par azartspēļu, alkohola u.c atkarību biznesu nopelnītu naudu, parasti piedzīvo grūtu mūžu un to īpašniekiem ilgtermiņā sagādā rūgtus brīžus. Bet katram savs šai saulē. 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot