Kādas astro prognozes sniedz pilnīgu LAIKTELPAS ainu

Lai saprastu, ko astro var pavēstīt prognozēs par laiku, jāsaprot kopaina, ko katrs prognozes fragments var pavēstīt. Šobrīd medijos parādās šo info drumslas jeb tikai konkrētā brīža aktualitāte, liekot cilvēkiem reaģēt strauji. Astrologi.lv projektos info jau iegūstam laicīgi un izsmeļoši.

 

  • Planētas Zodiaka zīmēs.

Piemēram Marss Zivīs - no līdz perioda datumam.

Planētas nosaka KAS ietekmēs procesu, kautrai planētai ir sava simboliskā nozīme jeb ietekme. Piemēram, Marss atbild par uzņēmējdarbību, sportu, rīcību, darīšanu un vīrišķo enerģiju.  

Savukārt Zodiaka zīmes ir kā filtrs, kas nosaka planētas izpausmju nokrāsu, stilu un to, cik dabiski vai nedabiski planēta ir saistīta ar konkrēto Zodiaka zīmi. Piemēram, Marss Zivīs ir draudzīgs savās izpausmēs.

Planētas atrašanās pārvaldījuma, eksaltācijas, draudzības, neitralitātes, nedraudzības, krituma vai izraidījuma “pieturvietas“ zīmēs parādīs, cik liela jauda ir planētai, cik ērti tā jūtas, no kā atvasinās sabiedrībā valdošās kolektīvās tendences.

Jo svarīgākas ir tālās planētas, sākot no Jupitera, kuras vienā Zodiaka zīmē atrodas sākot no 1 gada. Tas viss nosaka noteiktu lielo tēmu nonākšanu dienaskārtībā, kas atbilsts Planētas un Zodiaka zīmes saspēlei.

Planētas zīmēs un to nozīme atrodama:
http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/dienas-astro-fons/

Planētas zīmēs un to skaidrojumi ir atrodami drukātajā Tavs Mēness plānotājs.

  • Planētu cilpas.

Planēta cikliski virzoties pa Zodiaku noteiktā ritmā met arī cilpu – retrogrādu jeb no Zemes raugoties ačgārnu – kustību.

Tas norāda vai planēta “pieslēdzas” savu tiešo uzdevumu pildīšanai vai “atslēdzas”, tēlaini sakot “paņem atvaļinājumu”.

Direktais stāvoklis norāda, ka planēta risina savus uzdevumus – virza uz priekšu, attīsta redzami. Direktās planētas veido karmu (cēloni).

Retrogrādais stāvoklis – norāda, ka planēta padziļina jau izveidoto, atskatās uz paveikto, nodarbojas ar jau esošo tēmu pārskatīšanu, tādēļ virzoši notikumi uz priekšu gluži vienkārši nestrādā un netiek atrasti pariezi risinājumi, kas veido kļūdas. Savukārt apstāšanās, pētniecība un izvērtēšana sniedz jaunu skatījumu un sakārto planētai raksturīgās sfēras. Retrogrādās planētas noslēdz karmas apli (sekas). Retrogrādo planētu laikā atgriežas senākas problēmas, neatstrādātie jautājumi un cilvēki, situācijas. Liktens pirksts jeb brīvā griba ir ierobežotāka.

Dižčiks ir Merkura retrogrādā cila.

Planētu cilpas jāskata kopskatā ar to atrašanos noteiktā Zodiaka zīmē, kas nosaka risināmo tēmu loku.

Planētu cilpas atrodamas Astro Veiksmes kalendārā:

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendari/astro_veiksme/

 

  • Planētu spriedze jeb harmonija

Planētas cikliskajā kustībā savstarpēji veido leņķiskos aspektus jeb astroloģijā dēvētus vienkārši par Mažorajiem aspektiem.

Svarīgi ir planētu pāri, piemēram Saule un Mēness, kas veido Mēness kalendāru.

Venera un Marss uzrāda vīrišķās un sievišķās enerģijas saspēles kāpumus un kritumus.

Jupiters un Saturns – attīstības (izaugsmes) un konservatīvisma (ierobežojumu, bremžu) sociālos nosacījumus.

Planētas mēdz būts savstarpēji labvēlīgas un naidīgas.

Planētu mijiedarbībā izšķir savienojumu jeb atrašanos vienā grādā un minūtē vienā Zodiaka zīmē – cikla starts.

Kvadrāts jeb 90 grādi – kā pirmā krīze, spriedze.

Sekstils 60 grādi un Trigons 120 grādi kā cikla harmonija, iespēja “sēt auglīgu sēklu”.

Opozīcija jeb pretstāve 180 grādos – kā kulminācija, reizē spriedze un auglība, vainagojums, atkarībā no planētu dabas.

Seko trigins, kvadrāts, sekstils un jauns savienojums. Jo lēnāks ir planētas, jo cikla šie atskaites punkti nosaka lielāku toni.

Planētu precīzajiem savienojumiem ir arī orbisi jeb noteikti grādu attālumi, kad sākas to ietekme, kas atkarīgs no planētu attāluma no Zemes. Jo tālāka, jo ietekme ilgstošāka.

Vairāki planētu aspekti mēdz veidot astro konfigurācijas – dažādas figūras, kas pastiprina to ietekmi. Par to atsevišķi vēstu savos ierakstos.

Planētu leņķiskās attiecības atrodamas astrofons, kur arī uzrādīts ietekmes ilgums:
http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/dienas-astro-fons/

 

  • Ikdiena, lai sekotu līdzi visu planētu spriedzei un harmonijai, esam izveidojuši katras dienas Astroluksoforu, kur krāsās parādīta ietekme.

Šajā visā Mēness ciklam, kas 28 dienās paspēj apriņķot visu Zodiaku, ir īpaša loma – tas ir kā slēdzis jeb palaidējmehānisms, kas ieslēdz visu šo planētu kombinācijas.

Planētu spriedze mijas ar harmoniju, tādēļ labie laiki ir kā veiksmes saliņas, bet kalendārs ir kā kompass, lai tās laikus noteiktu un paveiktu iecerēto! 

Visi minētie planētu faktori + Saules un Mēness dienas enerģētika + rūpīgi atlasītie laiki + Astrostundas = veiksmes atslēgas, ar ko atslēgt ilgtermiņa izdošanos

Tavs Mēness kalendārs

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendars/

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot