Dzimšanas dienas astroluksofors

Atspoguļo enerģētiku personas dzimšanās brīdī. 

Pieejama AStrologi.lv mobilajā versijā un ASTROKARTE.  

Astroluksofors sadala diennakti ceturkšņos. Personu ietekmēs viss dienas astroluksofors, bet īpaši ceturksnis, kurā ir dzimšanas brīdis.

Astroluksofora krāsas veido planētu mijiedarbības enerģētika vai noteiktajos diennakts ceturkšņos enerģētika ir harmoniska, disharmoniska vai neitrāla.

Ko nozīmē astroluksofora krāsa personas dzimšanas dienā? 

Harmonisks (zaļš) – harmonisks planētu stāvoklis.

Persona dzimusi ar harmonisku planētu izvietojumu, kas nozīmē lielāku Visuma atbalstu, intuīciju, veiksmi. Bieži viena arī slinkumu un pasivitāti – gaidīšanu, ka viss izdosies pats no sevis. Pie mazas piepūle svar sasniegt lielus panākumus. Vieglāka karma. Persona citos meklē labo.

Neitrāls (dzeltens) – neitrāls laiks, nav bijis neviens planētu aspekts.

Nav būtiskas disharmoniskas vai harmoniskas enerģētikas. Viss dzīvē atkarīgs no paša. Labs vidutājs, jo izprot abas puses. Nepiešķir subjektīviskajam lielu nozīmi. Objektīvākais no trijiem tipiem.  

Disharmonisks (sarkans) – planētu spriedze.

Spriedzes enerģētika, konflikti, problēmas, zaudējumi. Sasniegumi nāk ar piepūli, tomēr, ejot pretestības ceļu, var daudz sasniegt, jo pieradis cīnīties par savu laimi. Ne vienmēr var uzticēties , tā sauktajai, intuīcijai. Smagāki uzdevumi, jo būtiskāki karmiski pārkāpumi, kas šajā dzīvē ir jāatstrādā. Bet arī lielākas iespējas, ja attīstās. Liktens triecieni smagāki. Apkārtējie var šķietami tāpat vien sarūpēt nopietnus pārbaudījumus. Persona meklē problēmas, lai varētu tās risināt. Subjektīvākais.  Bieži vien pats ir problēmu avots  – “pats pūta, pats dega”.

Planētu aspekti

Aspektu slejā norādīts, kādi precīzi planētu aspekti bijuši dzimšanas dienā. Astrokarte parāda vairāk aspektu – arī tos, kas būs nākamajā dienā vai jau bijuši –  dēļ lielajiem planētu leņķiskajiem atstatumiem. Bet svarīgākie ir tieši precīzie aspekti, ko parāda dienas astroluksofors.

Ja dzimšanas dienā ir vairāki planētu aspekti:
vienādas nozīmes – pastiprina apraksta ietekmi; 
pretrunīgi aspekti – piemēram – kvadrāts un trigons – pretrunīga personība, kur harmonija mijas ar spriedzi, kā pa viļņiem.

Planētu aspekti ar Lilitu: karmiskais rādītājs. Dzīvē ir ļoti daudz liktens ietekmes un nosacījumu, un mazāk paša izvēles. Maģijass un ezotērikas rādītājs. Jāizkopj savi garīgie talanti.

Ja dzimšanas brīdī ir planētu savienojumi: spēcīga astromaģiska, harismātiska personība, lielas iespējas iemiesot planētu spēku un mainīt sevi un apkārtējos. Svarīgi izprast savienoto planētu dabu (jautāt savam astrologam). Dzīvē un darbos izdodas sintezēt atšķirīgo.  Iespējami pravietiski sapņi. Rada tuvības sajūtu cilvēkos.

Ja dzimšanās brīdī ir planētu opozīcijas: pretrunīga personība, satiek daudz citādi domājošos, liela izpratne par sevi, jo redz situācijas no visām pusēm. Lielisks konsultants, empātisks.

Negatīvais: nervozitāte, uzbudināmība, indīgi ļauni joki, veiklība, daiļrunība. Analītiķa spējas, racionāla pieeja īstenībai. Tieksme nenovērtēt situāciju. Apvieno veselo saprātu ar jūtām, veicina talanta izpausmes. Zināma nervozitāte saskarsmē ar cilvēkiem, runātīgums, pļāpība.

Kategoriskums spriedumos.

Ja dzimšanas brīdī ir planētu sekstili, trigoni: laimes, veiksmes un arī slinkuma rādītājs. Komformists. Gudrs, labs sarunu biedrs, spējīgs pārliecināt. Nepieciešama koncentrēšanās uz pašu būtiskāko. Panākumi attiecībās. Tendence “slīdēt visam pa virsu”.

Ja dzimšanas brīdī ir planētu kvadrāti: nonāk konfliktsituācijās, pēkšņas situācijas maiņas, krīžu cilvēks, nevar atrast mieru, rosīgas dabas, nemierīgs. Var nokļūt grūtā situācijā. Iespējama nodevība. Negatīvais: nemiers, uztraukumi, nervu uzbudinājums, slikta atmiņa. Sarkasms.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot