IEVIES SAVU EIRO! 

Papildināts!

Atceramies, ka pirmos eiro pirkumus labāk veikt 2. janvārī no pl. 19:30, bet vislabāk 3. janvāra dienas pirmajā pusē. Vislabāk to darīt ar LV eiro naudu. Ko iegādāties? Tā kā tas ir arī simbolisks pirkums - tad piedomā pie tā, kas pašam vissvarīgākais! 

Pirmā eiro čeku dedzināšana labklājībai ir 6. un 7. janvārī.

Precīzus laikus skatīties veiksmīgo dienu plānotājā!

Astrologi.lv pakalpojumi eiro būs pieejami no 3. janvāra! 
Tādēļ aktuālos pirkumus iesakām veikt līdz 31.decembrim. 

Veiksmīgu eiro ieviešanu katram individuāli!

 

Sertificēts astrologs Kristaps Baņķis uzsver, ka šogad 2014. gada 1. janvāris nav labvēlīgi ne Jaunā gada sagaidīšanai, ne eiro ieviešanai. Astrologs iesaka katram individuāli ar Latvijas zīmēm rotāto eiro ielikt makā īpašā laikā – Ziemas Saulgriežos un citos labvēlīgos laikos.  

Kā norāda astrologi.lv veidotājs, astroloģijā svarīgi noteiktas darbības paveikt tam labvēlīgā laikā, jo jebkurš uzsākums paredz arī tā procesu un iznākumu.

21. decembrī plkst. 19:11 sagaidīsim īstos Ziemas Saulgriežus. Pateicoties īpašam planētu stāvoklim un enerģētikai, labvēlīgu zvaigžņu stāvokli katrs individuāli var izmantot arī sekmīgai eiro ieviešanai savā dzīvē. Šāds īpašais brīdis ir 21. decembra vakarā precīzi no plkst. 20:30 – 23:50.

 Astrologs Kristaps Baņķis: „Ar eiro ieviešanu Latvijai nav paveicies. Naktī uz 2014. gada 1. janvāri būs pilnībā dilstošs Mēness, tautā izsenis saukts par tukšo laiku. Tādā brīdī neko neuzsāk, bet mēs atveram durvis jaunai naudai. Ne tikai Mēness, bet pat vesela planētu plejāde veido ļoti disharmonisku enerģētisko mijiedarbību, kas tajā brīdī sāktu darbību padara ārkārtīgi problemātisku un negatīvām sekām pilnu. Diemžēl, valsts mums neatstāj nekādu izvēli ar kolektīvo eiro ieviešanu, bet katrs individuāli mēs to varam savā dzīvē ieviest, kad gribam. Ar to saprotot pirmo reizi, kad paņemam rokās jauno Latvijas zīmēm klāto eiro, kad to ieliekam makā, un galu galā – laižam apgrozībā, iepērkoties.”

Astroloģiski labvēlīgākais laiks, lai ieliktu eiro makā uz saglabāšanu, būtu tieši Ziemas Saulgriežu vakars. Turklāt, katrs pats var izdomāt kādā veidā, ar kādu rituālu un domām tas tiek izdarīts. Astrologs iesaka padomāt, kādam nolūkam katrs vēlas „apdāvināt” eiro un saņemt to pēcāk ar uzviju atpakaļ. Tā kā gaidāms pēc Austrumu kalendāra Zirga gads, kurā dzimusi arī Latvija, tad līdzās eiro varētu likt kaut ko ar zirgu saistāmu, piemēram, pakavu. „Tas ir Tavs maks jeb naudas Templis, Tava attieksme, Tava rīcība un Tavs eiro!” uzsver astrologs. „1. janvārī eiro vispār nevajadzētu pieskarties, bet sagaidīt, lai Mēness vismaz kādu dienu paaugas. 2. janvārī eiro var pielietot vien pēc plkst. 19:10 un arī tikai, lai dāvinātu, ziedotu. Pirmo pirkumu ar jauno eiro es ieteiktu izdarīt 3. janvāra pusdienlaikā.”

Kā norāda astrologs, arī 2014. gada sagaidīšana ir pavadāma mērenībā, vairāk attieksmē atvadoties no aizgājuša gada un latiņa, bet ne jautrībā un ar laba vēlējumiem jaunajam gadam. Tostus un līksmību varot sākt 2. janvāra vakarpusē, kad Mēness aug un draudzīgajā Ūdensvīrā rada prieku un izaugsmi jebkuram aizsākumam.

Astrologs arī atgādina, ka priekšā vēl vairākas svinības: Austrumu Koka Zirga gada sākums 30.01.2014. plkst.23:39 un astroloģiskais gada sākums Pavasara Saulgriežos 20.03.2014. plkst. 18:57.

Kristapa Baņķa viedoklis, kādēļ eiro Latvijai nesīs grūtus laikus: www.astrologi.lv/sakums/raksti/522/Politiska-Astrologija/Latvija-un-eiro-vienlidz-sarezgits-horoskops/

Vairāk par laika plānošanu var izlasīt: 
www.astrologi.lv/kb/konsultacijas/klatiene/281/KA-PLANOT-GADU/

Kas sagaidāms Latvijai un individuālās gada prognozes var iegūt www.superhoroskopi.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot