No AstrologiLV twitter īsviedokļi
par A.Šlesera atgriešanos

 
Aināram līdz galam tomēr neizdevās efektīvs gājiens, paziņot šo "Ainārs Šlesers savu jauno partiju grasās dibināt 14. augustā, lai sāktu 14.Saeimas kampaņu” 14.jūlijā, kas ir Superdiena. Gribēja lieliski, bet sanāca kā pārsteidzīgi :) Pro astrologam-padomdevējam $ nepietika :)
 
Par 14.08: neitrāls astrofons, tomēr Mēness-Saturna spriedze todien ir vistiešākā nesakritība tautas mīlestībā (Mēness) ceļā uz stingrās rokas varu (saturns). Mēness Skorpionā rosina papildus asociācijas par vēlmi pēc finansēm un ietekmēšanas, un citi slēpti mērķi #astropolitika
Partejiskais turpinājums pēc 14.08. uzrāda partijas līdera un partijas cilvēku nevienprātību, kā arī potenciālo šķelšanos starp ideju un naudas sekotājiem. Jebkurā gadījumā ar šādu datumu nevar Saeimas vēlēšanās dabūt cerēto balsu skaitu. Paši būs vīlušies.
 
Kādēļ Šleseram jāatgriežas politikā (ja neskaita ietekmes disbalansu) 51 gadu vecums saistāms ar Saturna krīzi jeb vienu no patiesiem lūzuma punktiem cilvēka dzīvē, kas izceļ “sociālā atbildība un optimizēšana” pašrefkesijas un "ko es atstāšu pēc sevis”... A.Šlesers dzimis #Dižčiks ar ko arī skaidrojams visas dialogu epopejas un n-tās atgriešanās, tomēr viņa karte ir iespaidīga analīze,jo tajā ir ne tikai lielais spriedzes un nemiera KRUSTS (sarkanais) kā LV horoskopā,bet arī vēl veiksmes TRINS (zaļais). Pats sev supermens :)
 
Ē.Stendzenieks nolasījis tikai vienu A.Šlesers šķautni, nodēvējot par gana prasto Buldozeru. Precīzāk būtu: MŪŽĪGAIS DZINĒJS - NEMIERA GARS. Turklāt Saules Ūdensvīra + ar to saistītais “smuki jaudīgais” Urāns rāda, ka drīzāk TRANSFORMERS buldozera ietērpā glābs Latviju :)
 
Es pilnīgi ticu, ka Šlesera kgs ar Jupiteru Skorpionā un Neptūnu Strēlniekā TIC un pat ļoti labi PROT vadīt lielas struktūras, tomēr nezinu nevienu Saturns Vērsī cilvēku, kuru dziļi būtībā neuztrauktu personiskā manta, pašlabums un ienākumi. Līdz pat bailēm par to! Tas dzinulis. aliekot kopā AŠ un Latvijas Astrokartes, katra personīgo spriedzes astrokrustu papildina vēl… 3 KRUSTS. Drusku par daudz harmoniskai attīstībai. Tieši tādēl parādās kā esošās sistēmas nemiernieks, bet uzbūvēt LV vajadzīgo (!) var arī neprast tikai savā redzējumā.
 
Kā dinamīts! Lai arī kopējais @AinarsSlesers virziens var konfliktēt ar LV attīstībai vajadzīgo, kā izkustinātājs no nejēdzīgi paštīksmā stāvokļa - ļoti noderīgs LV horoskopā. Līdzības ar provokatīvo Skorpionu Artusu un krīžu Godmani. Ir arī citi labvēlīgi akcenti, bet tos publiski neminēšu.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot