Rubeņa astro skice

Astro zinošajiem! Papētiet Jura Rubeņa astrokarti. Īpaši: Hīronu Zivīs (duāls Skolotājs); Marsa-Veneras-Saules-Merkura savienojumu /grāmata par sievieti, vīrieti un garīgumu):)/ ; Jupitera-Saturna savienojumu (garīdznieka darbs); Urāna-Plūtona-Lilitas savienojumu (finanses un moderni virzieni, kas ietekmē masas, bet Lilitiskā kvalitātē, par ko lieicna, ka pats savā darbā pieminējis senebreju leģendu Lilitu un seminārs apr ēnām, kas ir tā pati Lilitas tēma, draudzība ar eliti un kopprojekts ar miljonāru). 
Interesanti. Un daudz kas ir cilvēcīgs. Svētas lietas mijas ar ... Strēlniecisku dziņu ambīcijām. Mēness Dvīņos (un daudzās grāmatas), superoratora prasem, bet... daudz starpniecibas un info nodošanas - spēja idejas pārņemt no citiem. Daudzējādi konservatīvs (Saturns Mežāzī), bet vēlas būt citādāks un moderns. No tā vienmēr kas rodas "neparasts". Dziņa atstāt par sevi paliekošas liecības. Reizē oldskūls, kad zināšans var nodrošināt tikai uzceļot ēku, tajā pat laikā izvēloties zinības, kas būs aktuāls 2020.gados. Konservatīvā un garīgā sintēze?.. Interesanti arī ka Jupiters (mācītājs) savienojas ar Saturns (arhitekts). Interesanti, kas notiks ar iii3, kad JR dosies jau jaunu mācību virzienā. VIŅŠ NEAPSTĀSIES! BŪS VĒL CITI VIRZIENI. No astro ciklu viedokļa prasījās pēc aiziešans no baznīcas sabiedriskā "klusuma pauze" un tad biznesa garīgums. Šobrīd šis izskatās par sasteigtu, kas atstās ietekmi nākotnē - rezēsim. Trāpīt īstajā laikā un datumā jau ir no ASTRO gūstoša ciklu izpratnes priekšrocība... Un tas arī ir galvenais, kas ii3 mācībā par U teoriju pietrūkst, atbilde uz jautājumu KAD darīt. Ar "Ko darīt" tā lieliski tiek galā, bet uz jautājumu "KAD?" tā man atbildes nesniedza. Atšķirībā no astroloģijas. 
INTERESANTA PERSONĪBA. Bet arī daudzu daudzkārt pārvērtēta atsevišķos jautājumos. Sīkāk neklāstīšu. Nav tā teikt, mana darīšana :) Nebūtu problēma to izstāstīt arī pašam JR, bet nekur viņu nesatiku savā dzīves ceļā (bez maksas, kalpotāja kārtā), jo nebija arī tādi problēmu, kuru risināt viņa pārstāvniecībā. 
Un. Nediskutēsim. Savu nelielo skicīti kā sprediķi par JR nolasīju un miers. Iešu darīt sev svarīgākus darbus!
ps. cilvēkiem bez humora izjūtas šo nelasīt. Kaitīgi prātiņam 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3715 iesaka šo blogu

Balsot