Dalailama Latvijā

 

Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs

Jebkuras augsti attīstītas, viedas un garīgas Personības parādīšanās konkrētas vietas laiktelpā ir notikums. Kaut vai tādēļ, ka izskanot viņa vārdam, vairāk nekā citkārt cilvēki piedomā vai padomā par viņa paustajām idejām. Var patikt vai nepatikt, bet tēma ir atvērta un, cik nu kuram saprašana, to arī pārcilā.

Līdzīgi kā tas būtu ar Romas pāvestu vai jebkuru garīgu personu ierašanos.

Tas, ka Dalailama Latvijā ir salīdzinoši biežs viesis apliecina ne tikai Latvijas iedzīvotāju pieprasījums pēc šīm idejām, jo Dalailama jau tiek ielūgts, bet arī tas, ka pašam Dalailamam Austrumu un Rietumu krustcelēs stāvošā Latvija šķiet gana simpātiska.

Ciktāl tas attiecas uz astroloģiju, tad svarīgi ne tikai kāda personība, bet arī kad tā viesojas. Jo Laikam ir sava ietekme.

Esmu ievērojis, ka Dalailama Rīgā ierodas astroloģiski zīmīgos datumos.

Piemēram, 09.09.2013. Dalailamas vizītes laikā Debesīs savienojās Mēness (tauta) ar Saturnu (likums, karma) un Mēness mezgliem (Attīstības virziens, krustceles), turklāt Latvijai tik īpašajā dzimšanas Skorpiona zīmē. Man bija tas gods 09.09.2013. apmeklēt Dalailamas lekciju Arēnā Rīga, par ko personīgi biju saviļņots un esmu pārliecināts, ka tas ietekmēja manu turpmāko liktens plūdumu. Tādā brīdī svēta cilvēka atrašanās Latvijas laiktelpā mums visiem ir īpašs notikums.

Savukārt šogad, 23.-25. septembrī tikko sācies astronomiskais Rudens, kas astroloģijā ir spēcīgs Saules ingresijas brīdis. Pie apvāršņa jau atkal karmiskajām planētām ir zīmīgi stāvokļi.

Nejaušību nav. Jo īpaši lielu Personību ceļā.

Man tuvs ir Dalailamas teiktais: Laime nav kaut kas jau gatavs. Tā rodas no Tavas rīcības.”

 

IMG-20171020-WA0001.jpg

IMG-20171020-WA0000.jpg

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot