Kad dibināšana - partijas beigu sākums

Partijas dzīvē ir trīs datumi, kas nosaka tās eksistenci. Mērķus un sasniegumus:

  • Partijas kongress – svarīgākais starts
  • Partijas oficiāla reģistrācija  valsts iestādē – svarīgākais mijiedarbībai ar valsti
  • Partijas pieteikuma datums pirmajām vēlēšanām – parlamentārā ceļa pirmsākums

Partija ir institūts – instruments konkrētu politiķu rokās, tādēļ liela nozīme ir arī tās dibinātāja horoskopam, bet šo jautājumu neanalizēšu. Pievēršos “instrumentam”.

Artuss Kaimiņš paziņojis par savas partijas dibināšanas kongresu 3.maijā.

Jau iepriekš plaši paudu par Biznesa tukšgaitas jeb Marsa un Saturna Retrogrādo (šķietami atpakaļejošo) periodu no 17.04. – 30.06., kuram pievienojas Dižčika laiks (superpāpratumu periods) 28.aprīlis – 22. Maijs.

Šādā laikā vēl varētu pārreģistrēt kādu jau esošo partiju, bet pieteikt kaut ko pilnīgi jaunu – nekādā gadījumā!

Un tas vēl nav viss, vairs tikai retais nezin sentēvu principu, ka Tukšā laikā neko neuzsāk, tad lūk, 3.maijs uzsāk Dilstoša Mēness tukšo periodu – līdz pat JaunMēnesim 6.maijā. Vecs un pavisam slinks Mēness. Uz galu, uz beigām, uz noslēgumu – tādas varētu būt devīzes.  

Palūkojot dienu detalizētāk, atklājas, ka Mēness tajā dienā brīvi no citiem debesu ķermeņiem dreifē neizlēmīgajā, ilūziju piesātinātajā un sapņainajā Zivju zīmē. Turklāt, no pl. 8:08 – 20:04 ir jau daudziem pazīstamais Čika laiks. Tā teikt, var izvēlēties neveiksmīgu datumus, bet tik neveiksmīgu vēl būtu jāpiemeklē. Un to neglābs arī Saules un Jupitera savstarpējā harmoniskā saspēlē pl. 10:58, kas drīzāk liecinās par lielummāniju, kūtrumu, slinkumu un iespēju, ka kvorumu partijas dibināšanai nedabū vai arī sanākušie tik politiski pašapmierināti murrā, ka aizmirsīs kādas svarīgākas lietas un darbus uzreiz jau startā.

Ko sagaidīt no šādā dienā dibināta politiska spēka?

Neko konkrētu. Mūžīgas pārmaiņas. Tukšus solījumus. Pārmaiņas pārmaiņu pēc.

Problēmu uzpūšanu, lai pašiem būtu par ko degt. Utml.

Tad jau labāk pārcelt par vienu dienu uz 4.maiju kopā ar Latvijas Astrologu asociācijas kongresu – un būtu jestrāks iznākums. Bet vecs Mēness un biznesa tukšgaita tik un tā darīs savu. Vai arī 3.maijā parakstīt nodomu protokolu un sanākt kopā kādā jēdzīgākā datumā, piemēram augusta otrā pusē.

Iepriekš jau vēstīju, ka RetroMarsa laikā vīrieši izdara kļūmīgus un dīvainus soļus. Lūk, viens no tiem. 

Par Čika un Dižčika laiku

Par Planētu cilpām Biznesa biļetenā

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot