I. Sudrabas vēlme būt pareizajai mammai

Tēzes, raugoties I. Sudrabas kosmogrammā.

Novērots, ka I. Sudrabas nedienas notiek, kad Mēness atrodas Jaunavas zīmē, kurā nospriegotas atrodas vairākas politiķes planētas. Šajā laikā labāk neko nedarīt, lai neiekristu detaļās un sīkumos. Ne velti viņas uzvārds ir Sudraba, un latviešiem ir sakāmvārds: klusēšana zelts, runāšana – sudrabs. Parādīšanās šajā laikā sabiedrības uzmanība slokā nozīmē, ka ar viņas intuīciju kaut kas nav kārtībā.

I. Sudrabu neredzu kā augstas raudzes valsts vadītāju. Viņa par tādu mēģinās kļūt, bet uz kā rēķina? I. Sudraba politikā ir otrs komplicētākais gadījums uzreiz aiz Valda Zatlera.

Manuprāt, Sudrabas kundze ir nonākusi neapskaužamā situācijā, jo atstājusi augsto valsts kontrolieres amatu, tagad meklē pati sevi, lai citiem piedāvātu ko līdzvērtīgu agrākajam postenim. I. Sudraba ir dzimusi Koka Pūķa gadā, un Pūķim ir jābūt priekšgalā, bet Koka stihija, atšķirībā no Ugunīgā Pūķa N. Ušakova savu vietu neiekaro, bet sagaida. 

I. Sudraba ir dzimusi laikā, kad Saule no Skorpiona pāriet Strēlnieka zvaigznājā.  Skorpions asociējas ar varu, naudu un izmeklēšanu. Strēlnieks ir ideoloģiju, ideju nesējs. Tomēr viss I. Sudrabas planētu izvietojums apliecina spēcīgāku ievirzi uz  saimniecisko sektoru, nevis kā ideju nesējai, politiķei. Viņa tiecas pēc jaunām idejām, bet pati prot apstrādāt tikai jau esošās. Viņas Mēness Dvīņu zīmē apliecina informācijas nesējas, transportētājas lomu. No viņas sanāktu lielisks vidutājs, savedējs starp diviem atšķirīgu ideoloģiju pārstāvjiem. Tomēr pašai horoskopā nesakņojas jaunas idejas, tādēļ paredzu, ka pati mīņāsies starp saimniecisko un politisko sektoru. Neizlēmība ir vēl viena Ingunas Sudrabas rota. Kaut tieši šobrīd un turpmākos 2 gadus mēs redzēsim politiķes rosīgāko darbošanos, kuras vienīgais vadmotīvs ir atrast sev labu vietu un... mierīgi dzīvot tālāk.

Protams, neapšaubu I. Sudrabas cēlos nodomus atstāt pēdas arī Latvijas attīstībā. Tomēr mani mulsina šāda sakritība: 21. novembrī 2013. gadā I. Sudraba svinēja jubileju. Dienā, kas Latvijā ir rakstīta melnu lappusi... Un tieši 6 dienas vēlāk, kamēr Mēness nebija noslēdzis savu dilstošo ciklu, kas svarīgi pēc visām traģēdijām, jo Mēness palīdz aizskalot sāpes un emocijas, viņa paziņo par jaunu kustību! Mulsinoša izvēle...
2014. gadā, kad viņa svinēs savu 50. jubileju, Latvijā būs būs sēru diena - 1. gads pēc traģēdijas...

Tieši šī neatbilstība starp iecerēm – spēju uztaustīt sabiedrības noskaņojumu – informācijas publiskošanu – ir politiķes lielākais klupšanas akmens.

Uzskatu, ka šobrīd viņa nav atradusi labākās durvis, pa kurām ieejot padarīt sevi Latvijai noderīgāku un atrast sev pienācīgu vietu. Inguna sudraba nav iniciatore, viņa ir lieliska samierinātāja, starpniece, tāda, kura Pūķa cēlumā pieņem lielisku piedāvājumu. Ja politiķes karjerā būs sava vieta jāizcīna – agri vai vēlu viņa aktīvo politikas skatuvi pametīs. Cik Latvijas tautsaimniecībā ir tādu amatu, kas atbilstu neatkarīgai darbībai  augsta resora vadībā, bez iespējama nosodoša sabiedrības vērtējuma? Viena no sfērām, kurā noderētu I. Sudrabas pieredze būtu ministru kabinets, bet vadošā un neatkarīgā rakstura īpašību dēļ neredzu viņu kā vienas nozares ministru, bet tajā pat laikā arī kā ministru prezidents īsti „nevelk” Latvijas smago vezumu. Kā Pūķis viņa nav ilgtermiņa komandas cilvēks politikā, bet ir neatkarīgs vadītājs tautsaimniecības nozarē.

Domājams, ka tieši tādēļ savas organizācijas dibināšana ir tik klapatīga, jo neredzu to kā viņas sūtību, vien (iekšējas neizlēmības, krīzes + citu pārliecināšanas + cēla patriotisma) diktēta nepieciešamība. Vai tad nebija cita varianta, ja labāks piedāvājums nenāca?

Manuprāt, I. Sudrabai ļoti piedienētu zinātnes institūtu vadīšana vai pārraudzība. No tā iegūtu gan viņa, gan zinātne.

Viņas horoskopā redzams, ka „viens nav karotājs”, tādēļ ļoti ticams, ka aizdurvē pa Skorpiona modei stāv kāda nezināmā persona X, vai arī tiek meklēts labs sabiedrotais, kurš vēl nav īsti pieteicies... Gudri sabiedrotie ir I. Sudrabas problēma un reizē risinājums. Tikai vēršu uzmanību, ja pēkšņi (uz ko viņai ir akcenti) no aizkrāsnes parādīsies kāds iepriekš nezināms smagsvars, tas liecinās, ka politiķe izmanto sava horoskopa duālās dabas scenāriju „ne priekš tautas”, jo caurspīdīgumam un skaidrībai kā jau eks-kontrolierei pienāktos ir izteikti svarīga loma viņas arī kā politiķes potenciāla novērtējumam.

I. Sudraba varētu būt pati iedomājusies, ka no viņas sanāktu latviešu saimnieciskā, pareizā mamma. Viņas idejas var būt labas, bet viņa nav tādas raudzes ideologs kā Strēlnieks Vaira Vīķe-Freiberga. Viņa tiecas būt kā Vīķe-Freiberga, bet atrodas tuvāk Valdim Zatlers. Svārstās kaut kas pa vidu... 

Par krīžu uzlikšanu uz sabiedrības pleciem

Cikliski šā gada beigas, nākamā gada sākums ir I. Sudrabai personīgi sarežģītākais –krīzes - periods. Paredzami Saturna diktēti ierobežojumi, vides spiediens, veselības tēmas pieteikums.

Kā novērots, sabiedriski nozīmīgi cilvēki personīgās krīzes mēdz atrisināt uz sabiedrības rēķina. Proti, personīgā negatīva enerģija un tā izpausmes personas dzīvē caur nozīmīgu lomu sabiedrībā vai sabiedrisku lielproblēmu risināšanu tiek pārlikta uz sabiedrības pleciem. Enerģijas novadīšanas ezotēriskie likumi (to nezināšana nenozīmē, ka tādu nav!) atļauj šādu rokādi.

To mēs redzējām ar prezidentu Andri Bērziņu, kura personīgo krīžu posmā, ko paredzēju jau viņa inaugurācijas laikā, izreaģēja ar Rīgas pilns degšanu.

Valdis Zatlers sev par skādi bija, piedodiet, nemākulīgāks un godīgāks, tādēļ pametis ārsta posteni nopietni apdraudēja savu veselību. Ārsts un slimnieks ir kā vienas medaļas 2 puses. Ārsta horoskops paredz: neārstēsi citus – dabūsi ārstēt sevi!  Tā teikt, šā vai tā pa slimnīcām dzīvosi!

Šo pašu enerģijas krīžu (nerakstīto) likumu pārvarēšanas dēļ arī Zigmārs Liepiņš ķērās pie Operas krīzes tieši tad, kad paša horoskopā brieda personīgā dižkrīze. Tā tas notiek.

Tad, lūk, I. Sudraba iet tieši šo pašu ceļu. Cilvēcīgi saprotu, bet kā nodokļu maksātājs nevēlos apmaksāt citu personīgo problēmu risinājumu, vienalga, cik cēli tas tiktu pasniegts. Manuprāt, Latvija kā Zirga gadā dzimusi valsts būtu pelnījusi veselīgāku jātnieku nevis tādus, kas knapi turēsies seglos.

Politiķis un Latvija

Vienmēr visus politiķus samēroju ar iespaidu uz Latvijas dzimšanas horoskopu.

Inguna Sudraba tajā neienes vajadzīgo dinamiku un attīstības tendences, un stabilitāti, par kuru nepieciešamību jau daudz esmu vēstījis.

Ar saviem Skorpiona akcentiem vēl vairāk „uzbudina” Latvijas skorpioniskās krīzes punktus. Proti, abu horoskopu savietojums rāda, ja I. Sudraba vadīs valsti mēs soli pa solim iesim nākamās krīzes virzienā. Vai krīzes gaidas piesauc I. Sudrabu, vai Sudrabas kundze palīdzēs iedzīvoties krīzē – kāda starpība?

Pagaidām izvēle vēl ir tautai!

Katram jāspēlē sava loma – bez eksperimentiem uz valsts rēķina!

INGUNAS SUDRABAS NUMOSKOPS

Daļējs atspoguļojums "Kas Jauns"

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot