DINAMO RĪGA -

astroloģiskās un numeroloģiskās skices

Kluba dibināšanas datums: 07.04.2008.

Ieskices tapušas, pavisam nedaudz ielūkojoties DINAMO RĪGA astroloģiskajās un numeroloģiskajās kartēs, atbildot uz hokeja klubam veltītā LTV7 raidījuma žurnālista jautājumiem. Pats neesmu hokeja fans. Ko šajā gadījumā analizējot uztveru kā plusu. Kā smejoties atbildēju, lai izanalizētu kluba pilnu ainu, astrologam būtu darbs veselam mēnesim. Kā zināms, Šuplers savulaik tieši ar to arī nodarbojās – kombinēja spēlētājus pēc viņu datiem, un ne velti.

Astroloģija un numeroloģija ir simbolu valoda. Lūk, dažas tēzes.

Numeroloģijas tēzes

7-nieks ir mistisks skaitlis, pavisam nesportisks un vairāk saistāms ar neizskaidrojamām situācijām, sarežģījumiem. Skaitlis, kas piesaista sarežģītas situācijas un sarežģītus cilvēkus, sociumam problemātiskus, bet daudzējādā ziņā iekšēji inteliģentus.

Arī hokeja kluba nosaukums „DINAMO RĪGA” nes „7” vibrācijas.

Sportā apzināti šādu skaitli neizvēlas, ja grib paredzamu un ilgtermiņa attīstību un sportiskas veiksmes. Tomēr skaitļu kopsumma dod 21/3 jeb pietiekami spēcīgu, uz mērķi tendētu veiksmes klātbūtni. Kopumā, tā teikt, caur ērkšķiem uz zvaigznēm. Faktiski DR veiksme var būt citu neveiksmēs, ne pašu lielumā un varenumā.  

Zīmīgi, ka šāds skaitļu virknējums prasa lielu ieguldījumu tieši jaunu talantu atklāšanā, jaunatnes audzināšanā. DR veiksmīgākā izvēle ir pavisam jaunu/briedināmu spēlētāju izvēle, miksēta ar veterānu gudrību. Vidusceļa nav.

DR piesaista daudzus darbaholiķus, kuri panākumus gūst ar 90% darba, savukārt talanta vai veiksmes ir pamazāk... Tādam arī jābūt komandas kodolam – melnā darba darītājiem.

Komandas pamatproblēma ir līderi jeb „galva”, ko smalkāk jau atklāj astroloģija.

Astroloģijas tēzes

  1. Klubs dibināts Jaunā Mēnesī – sporta potenciāla realizācijā ir vārgs laiks un visu laiku pārāk daudz jauninājumu, kas neļauj nostabilizēties. Tas ir kā jaunākais brālis vecāku brāļu pulciņā.
  2. Spēcīga, bet problemātiski pret sporta planētu Marsu nostādīta Saule Auna zīmē. Jauda ir, bet pielietojums klibo. Uzkāpjot slavas zenītā un veiksmēs, ir liels risks iedzīvoties svarīgāko spēlētāju traumās. Klubs, kas piesaista traumas spēlētājiem. Tfu, tfu, tfu...
  3. Saules pozīcija arī liecina, ka starp spēlētājiem un treneriem pastāv zināma problēma. Treneru un komandas līderu atrašanās vienā laikā un telpā ir vājākais punkts. Kad viens ir ļoti labs, tad sastāvs nav spēcīgs. Un otrādi. Uzdrīkstos teikt, ka visas problēmas ir kluba „galvā” – treneros, īpašniekos, līderos, – nespējot īstā vietā un laikā izdarīt īstās lietas. Tā ģenerāli.
  4. Kluba dibināšanas brīdī bija lēna sporta planēta – kustējās 82% ātrumā no vidējā. Varam uzskatīt, ka planētu/veiksmes/iespēju realizācija ir tieši šāda. Lieki teikt, ka tas ir sarežģīts uzdevums – apspēlēt komandas, kurām sportiskā lietderība ir, teiksim, 120%...
  5. Zems veiksmes koeficients – 71%, ko visvairāk var sajust izšķirīgos brīžos. Kā arī spēļu grafiku sezonas plānojums var neatbilst sportistu sportiskajai formai un iespējām.
  6. Vispārliecinošākā pozīcija horoskopā ir faniem. Ar to horoskopā ir vairāk nekā kārtībā. Astroloģiski Lielais Trigons iedarbina masas.  
  7. Vēl viena problēma ir iespējās vienā sezonā sapulcināt talantīgākos un vajadzīgākos aizsargus un uzbrucējus. Var it kā izdoties, bet tad izrādās, ka paši hokejisti šajā sezonā nav tajā labākajā sniegumā.
  8. Marss Vēža zīmē lielāku akcentu liek uz aizsardzību un vārtsargiem. Uzbrucēji jeb Saule Aunā ir pretrunā ar šo visu. Trenera uzdevums ir atrast balansu. Tādēļ viens no ideālākajiem kluba rezultātiem būtu 2:1 uzvara. Minimāls pārsvars. Jo liela starpība dod šīs astro loģikas pārrāvumu un secīgi tikpat lielu atsitienu turpmākajās spēlēs. Tātad pārliecinoši uzvarēt ir kaitīgi!!!
  9. Sportisti, nomainot klubus, bieži atgriezīsies Dinamo Rīga. Tāda pievelkoša un vaļā nelaidoša enerģētika.
  10. Tomēr daudzi faktori norāda, ka klubam ir lielisks starta uzrāviens! Treneru korpusam ieteiktu tieši sezonas sākumā „šaut no visiem lielgabaliem”, jo pavisam noteikti vēlāk šī enerģija citiem būs daudz jaudīgāka. Mūsu trumpis ir sezonas pats sākums.
  11. Horoskops nosaka, ka lielākas izredzes DR ir nevis sezonas kausos, bet atsevišķos zibensturnīros un Cerību kausos.

Prognozes

Šobrīd klubam ir sācies jauns 3 gadu cikls. Veiksmīgs! Ja pērno sezonu varam uzskatīt par lielo atpūtu, šobrīd ir iedarbināti vairāki veiksmes faktori, kas, tēlaini sakot, kluba kopumā pašvakajām baterijām pievieno īstu turbo. Brīdinu, ne uz ilgu laiku!

Tranzitējošā planēta Jupiters savienojusies ar kluba sportu pārstāvošo Marsu: 
- enerģijas un veiksmes pieplūdums;

- veiksmīgākās ir aizsardzības spēles, un ļoti liels veiksmes koeficients ir tieši mājas spēlēm.

Var teikt, ka šobrīd veidojas laba komanda, sabalansēta.

Salīdzinoši varu teikt, ka no 27.- 29.08. bija ļoti veiksmīgi datumi. Tieši šajā laikā veiksmes Jupiters kulminēja savienojumā ar kluba sportisko Marsu. Fināls un tomēr zaudējums. Tāda tā mūsu kluba veiksme!

Daudzas likumsakarības rāda, ka, klubam noturoties pienācīgā līmenī 7 gadus, gaidāmi lieli panākumi.

Šobrīd neprognozējamā pārmaiņu planēta Urāns „dresē” kluba Sauli – vadību, īpašniekus. Tuvāko 2 gadu laikā – trenera, īpašnieku vai būtiska naudas politikas maiņa. Nav izslēgtas arī juridiskas kluba nosaukuma pārreģistrācijas u.c. izmaiņas, kas varbūt tik ļoti neskar sportisko pusi, bet netieši nosaka (vadība) kluba likteni kā tādu. No astro viedokļa, kādi spēlētāji ir laukumā, nosaka, kāds ir kluba īpašnieku horoskops. Ja tur nav jaudas... un naudas (kas ir viens un tas pats)... Bet tā jau ir atsevišķa izpēte.

Klubam sportiski labvēlīgākie mēneši

Augusts

+

 

Septembris

+

 

Oktobris

+

 

Novembris

0/+

 

Decembris

0

neveiksmes

Janvāris

neveiksmes

Februāris

neveiksmes

Marts

–/0

 

Aprīlis

–/0

 

 

Treneris

No galvenā trenera ir atkarīga ne tikai sportiskā puse, bet arī veiksme. Raugoties Arta Ābola horoskopā un mijiedarbībā ar DR horoskopu, gribas teikt, ka šī ir īsa, bet jaudīga savienība. Konkrēti 2013. gadam. Pēc tam trenera veiksmes koeficients būtiski mainās, turklāt ņemot vērā kluba vispār svārstīgo galvgaļa situāciju... 2014. gads trenerim vairs nav tik labvēlīgās zvaigžņu zīmēs un ne šajā klubā.

Pārējie treneri klubam piestāv jeb dod reālu ieguldījumu arī ilgtermiņā.  

Galvenais treneris Artis Ābols (dzimis 03.01.1973. Rīgā, Latvijā)

Asistenti:

Viktors Ignatjevs (dzimis 26.04.1970. Rīgā, Latvijā)

Ģirts Ankipāns (dzimis 29.11.1975. Rīgā, Latvijā)

Vārtsargu treneris: Juris Klodāns (dzimis 25.05.1974. Rīgā, Latvijā)

SPORTISTI un MAIŅAS

Analizējot sportistus astroloģiski un numeroloģiski, jāņem vērā

- katra sportista personība, iespējas un potenciāls noteiktajam periodam (tā kā tas ir ilgstošs un rūpīgs darbs, tas nebija šā brīža uzdevums);

- sportista mijiedarbība ar klubu. Faktiskās iespējas šajā klubā kaut ko sasniegt. Vai klubā var realizēt visu savu talantu, vai klubam šis sportists var dot maksimālu labumu. Jo var sanākt (kā arī ļoti bieži notiek), ka ir labs spēlētājs, bet ne šajā klubā;

- arī sportista numurs ir labvēlīgs vai traucējošs sportista karjerai.

Ar zaļu krāsu atzīmētie ir šīs sezonas veiksminieki.

Tabulā atspoguļotas iespējas 2013. gada nogalē un 2014. gada sākumā no iespējām izmantot savu potenciālu.

Ar devumu komandai ir domāts, – vai hokejista planetārais stāvoklis ģenerāli atbilst un veicina kluba attīstību ilgāk par vienu sezonu. Gadījumos, ja neatbilst, hokejists daudz labāk varētu realizēties kādā citā klubā. Šim vērtējumam nav saistību ar hokejista personīgo talantu un darba sparu, vienkārši kluba zvaigznes nesakrīt ar viņējām.

Kopumā redzams, ka aizsardzībā ir daudz sabalansētāki sastāvi nekā uzbrukumā. Kā to rāda arī DR kluba horoskops kopumā.

Par līderiem un tiem, kuriem vajadzētu būt mikroklimata līderiem šajā klubā: SANDIS OZOLIŅŠ (līderis pret paša gribu), RODRIGO LAVIŅŠ, OSKARS CIBUĻSKIS, darbaspēju piemērs ir GINTS MEIJA.

Vārtsargi

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

2013.

2014.

32.

+

Mikaels Telkvists

19.09.1979. = 53/8

+ +

+

+ +

36.

+

Jakubs Sedlāčeks

05.04.1990. = 28/1

+

+

0

Vārtsargi ir nokomplektēti ļoti veiksmīgi.

Aizsargu pāri       

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri

2013.

2014.

8.

 + +

Sandis Ozoliņš

03.08.1972 = 30/3

+ +

+

+ +

+

9.

 +

Krišjānis Rēdlihs

15.01.1981 = 26/8

+

+

0/+

0/-

Sandis Ozoliņš šogad un nākamgad ir savā elementā. Tā kā 2015. gadā sākas pilnīgi jauns dzīves cikls, domāju, ka diezgan konkrēti 2014. gadā hokejists paziņos par savām atvadām. No sportiskā viedokļa būtu arī prātīgi aiziet savas slavas zenītā. Kopumā tā ir laba panākumu ziņa visam klubam, jo Sandim ir visas iespējas ļoti cienījami noslēgt savu hokejista karjeru.

Tā kā kopumā Sandim ir veiksminieka un talantīga cilvēka horoskops, varat paši pārliecināties, kā veiksminieki izvēlas sev numuru. Sakritība ar vienu no būtiskākajiem Numeroloģiskā koda skaitļiem – Liktens skaitli (vārda un uzvārda burtu-skaitļu summa) – ir ļoti veiksmīga!

Kā redzams, lielākai daļai DR hokejistiem jaudas gads ir tieši 2013. gads, tādēļ nedrīkst atlikt uz nākamo gadu to, ko var nokārtot tieši šogad, kad zvaigznes un individuālie panākumi ir daudzsološāki.

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri

2013.

2014.

80.

-

Georgijs Pujacs 11.06.1981. = 27/9

+

0

+

0

33.

0

Mets Robinsons

20.06.1986. = 32/5

Īstermiņā

0/+

+

0

 

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri

2013.

2014.

44.

+

Sakrīt ar spēka skaitli

Oskars Cibuļskis09.04.1988. =39/3

 

+

+ +

0

6.

-

Vājš numurs

Arvīds Reķis

01.01.1979. = 28/10

 

0

++

+

 

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri/-iem

2013.

2014.

11.

+

Kristaps Sotnieks

29.01.1987. = 37/10

+ +

+

++

+

2.

0

Varētu labāku izvēli

Rodrigo Laviņš

03.08.1974. = 32/5

+ +

+

++

+

 

Uzbrucēji

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri/-iem

2013.

2014.

71.

0

Roberts Bukarts

27.06.1990. = 37/1

Vislabāk izpaužas, kad nav spiediena

0/-

+

0

38.

0

Pols Šehura 30.11.1985. = 28/1

Īstermiņā

+

0

+

70.

0

Der: 7/30/31/25/49

Miks Indrašis

30.09.1990. = 31/4

Labāk realizēsies citur

0

+

+ Jauns klubs

 

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri/-iem

2013.

2014.

17.

-

Aleksandrs Ņiživijs

16.09.1976. = 39/3

0

0

0

+

18.

+

Kails Vilsons

05.12.1984. = 30/3

0

0

+

0

81.

+

Marsels Hosa

12.10.1981. = 23/5

+

0

++

0

 

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri/-iem

2013.

2014.

77.

0

Marsels Haščāks03.02.1987. = 30/3

+ +

++

+

+ +

25.

+ +

Vislabāk 33

Andris Džeriņš

14.02.1988. = 33/6

0

0

0

+

87.

-

Der: 4/11/38/30

Gints Meija

04.09.1987.= 38/11

+

+

++

0

Ļoti laba maiņa šim gadam. Savstarpējā saspēlē utt. Lai arī varbūt nav līderi, tomēr vislabāk savstarpēji nokomplektētā, kas var dot negaidītus rezultātus.

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri/-iem

2013.

2014.

95.

 

+

Juris Upītis

16.06.1991. = 33/6

+

++

++

0

10.

88.

10.

88. neder

Artūrs Kuzmenkovs 01.12.1993. = 26/8

+

+ +

++

0

47.

+ +

Mārtiņš Cipulis29.11.1980.= 31/4

+

++

++

0

Visiem ir iespēja izpausties 2014. gadā.

NR.

Vai nr. atbilst hokejistam?

Hokejists

Devums 
DR komandai

Saspēle

ar partneri/-iem

2013.

2014.

 

 

Kārlis Ozoliņš

16.03.1994. = 33/6

+

+

0

+

79.

+

Vitālijs Pavlovs

17.06.1989. =41/5

0

0

0

+

13.

+

Gunārs Skvorcovs

13.01.1990. = 24/6

Citur būs labāk

0

0

+

 

Rīga, 29.08.2013.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot