Nedaudz par KB info stilu!

Man bieži uzsver vai es nevarētu maigāk, tolerantāk, ka daudzus tas atbaida utml.
Tie, kas bijuši pie manis konsultācijā zin, ka individuāli esmu stipri vien atsaucīgāks un laipnāks! Jā, jo cilvēks tālu ceļu mērojis, veicis priekšdarbus, pacīnījies (pamēģiniet tikt pie manis!?:) ), tad es profesionāli papūlos un, jāatzīst, konsultācijās biežāk jābūt psihologam nekā astrologam.
Bet te varu būt dabisks, turklāt mana pārliecība, ka cilvēki Astro plānā ir tik slinki un aizmiguši, ka vajag sapurināt un pamodināt. Un žūžošana ne der, ne manā stilā. 
Esmu nemiera gars pats par sevi. Neesmu garīgā plāna kalps, ne man dabas dota Jura Rubeņa diplomātiskā oratormāksla, ne Pētera Kavas tēvišķi čomiskā mega intelekta, ne prezidenta patiktkāres un politiskas lišķības. Neesmu arī paštīksmi mediju lolotais Runcis Leopolds Račs un Jogas guru Šiva. Un ar nevēlos.
Kas svarīgi, nepretendēju ne uz Guru, ne viedā statusu un jūsu vilšanās par to, ka neesmu rimti rāms un apgaroti pārvieds iepriekšminētais ir jūsu problēma!
Esmu nemiera gars kurš pārzin astro sakārtotību un caur to ir atradis jaunas unikālas metodes, kuras testēju un nododu ar pārliecību par to saņemot godīgu samaksu. Būtu es ierastēniķis, neko no visa šī nebūtu atklājis un nebūtu bijis drosmes stāties pretī izsmiešanām, spiedienam, mobingam, bosingam uc PRETSTRAUMĒM, kas jāiztur vīrietim šajā profesijā. Es ķeru kaifu no astro info atklāsmēm un to nodošanu jums savā stilā. Atņemiet man to un uzredzi uz visiem laikiem!
Es kalpoju Astro idejai, kuru pats esmu saredzējis un izvirzījis.
Astro frīks, ko neielikt saprotamā kastītē. Nedariet to man un sev. Tieši tādēļ neesmu nevienā astro organizācijā, jo dzīvoju bez stskatīšanos vidēji aritmēriskai vajadzībai. Mēģināju. Viņiem bez manis ir mierīgāk 
Astro ir mainīga pasaule. Cikliski mainīga.
Tāpat kā es. Stabila un reizē neskaidra X vērtība. (Spēcīgs Saturns + spēcīgs Urāns)
Un viss ir plūsma, enerģija un #astromaģija (Esmu Plūtoniķis pašā saknē)
Un Merkūra cilvēks - nevaru nerakstīt un daudz jo Strēlniecieki ugunīgs 
Esmu ķirurga tips. Proti risināt smagos gadījumus, experimentālus un tādus, kam citi rokas nesmērēs. Un kad es ienāku šajā soctīkla vidē no “kapeņu stāstiņiem” es tiecos uz Sauli, kas dod, maina un reizē dedzina un apžilbina acis, ne auklējas ar siltumnīcas ziediņiem. Tur daudz citu. Bet šāds esmu viens. Dabiski.
Mana Astro nav domāta cilvēkiem ar vājiem nerviem. Tiem vajag astro-psihologus (uzsvars uz otro). Un man prieks, ka es laikus aizbaidu no lielas vilšanās.
Kā jau teicu, te nav stāsts par patikšanām, bet par zināšanām. Tāds ir mans Ceļš uz Astro.
Tas strādā tādā formā kā to pasniedzu. Kas saprot - vinnē. Kas apgrābsta - zaudē tik savu laiku.
Un vēl - man besī, ja man dod manā timelines komentāros padomus jo es tos neprasu un reāli pats zinu, ko vajag un nevajag. Un ja nezinu. konsultējos ar mega jaudīgiem ekspertiem savās sfērās. Man “viena tante teica”, ir kā “līšana ne savās darīšanās”…
Aicinu visus ego cilvēkus izpausties pašiem savējos.
Pie manis autoritāti kā Astro baznīcā: skaita man līdzi #astromaģija “pātarus”, ievero, pateicas un dodas savās gaitās. Āmen.
Patiesībā es ļoti augstu vērtēju dvēselisko katrā cilvēkā, lai ļautu savā klātbūtnē izpausties tukšiem ego.
Es Ticu, ka Tevī ir kas liels! Un ka mana ASTRO izpratne to pamodina. 
TĀDS IR MANS ASTRO CEĻŠ. Un tāds es jums esmu kā CEĻŠ!

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot