AstroNumerologa Kr. Baņķa

PilnMēness Dižčika pārdomas

Ņemot vērā, ka brīžam saskatu sevī kā Sīzifu veļam akmeni Dižčiks kalnā, tad kā Prometejs nesam uguni Poteriādes vientiešiem, ik pa laikam metos DonKihotiskas cīņās ar vienaldzības vējdzirnavām, kā skudriņa Tipa, kas meklēja īstos Mēness spulgojumus, Minhauzeniski pats sevi ceļam ārā aiz matiem no astro eksprimentu rezultātā (kā lai citādi gan pārbauda pirms dod citiem!) sū... un kā Kolumbs burāju neatklāto ideju jūras un džungļos, ar jaunatklāto piestāju sludināt patērētājkultūras krastos, lai dzīvs tiktu lēni cepināts uz nikno apkarotāju (ko darboties pret, ja jau astro vienalga?) iesma. Turklāt bieži secinu, ka nekādi neiekļaujos senās astro aprēķinos, ko bieži apliecinājuši speciālisti tepat un pat Indijā, ka gan manas roku hiromantijas un horoskops uzrāda retas parādības... (tādēļ meklēju jaunas metodes = KB autormetodes, jo ne vienmēr astro klasika man nostrādā!) >>>

Pasludinu, ka esmu dzimis 32.MAIJĀ!

Jo kalendārs pēc astro redzējuma jau iluzors izdomājums vien ir, neliels atskaites punktiņš pret Debesjumu. Ja jau ir neatklāti debesu punkti, kādēļ nepastāvēt nezināmi cikliskam punktam, kas tieši tajā stundā un minūtē kad es dzimua iegriezās kalendārajā laiktelpā kā 32.05.1977!?

Astro tas neko daudz nemaina, bet kalendārajai izpratnei visi striķi uzreiz notrūkst...

KĀ TEIKT, TĀ TAM BŪS BŪT! PAR 32.MAIJU!

Beidzot atradu savu laiktelpas punktu! HArmonijā. Un vai tad tas nav galvenais - ka Sprīdītis allaž nonāk mājās - tur pat, bet citās, tas pats - bet citādāks.

p.s.

1/2feļetons

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot