ASTRO SVARĪGI

 
Turpmāk mums 3 patiesi svarīgi mēneši, kas startā - KĀ LAIKMETA SLIEKSNIS - noteiks "ar kuru kāju" iekāpsim jaunajā LAIKMETĀ un pat ļoti konkrēti kā dzīvosim nākamos Plūtona cikla Ūdensvīrā 20 gadus!
Iesaku paņemt Astro Vip abonomentu uzreiz 366 dienām (55 eur) vai katram no turpmākajiem mēnešiem atsevišķi - katru mēnesi maksājot 9.90 eur. Šeit: www.astrovip.lv
 
FEBRUĀRĪ - sagatavojies MARTA DIŽpārmaiņām - saplāno darbus, kas ir jāizdara un kalendārs pateiks labāk KĀ un KAD to darīt. 9.-12.februārā #PilnMēness ir reti jaudīgs un arī pamīšus reti indīgs. Februārī ir arī daudz Superlaiku, kuru zināšana var krietni atvieglot dzīvi un darbošanos.
 
MARTS – gada galvenais mēnesis – kas daudzējādi izšķirs VISU vai NEKO. Tā ir nopietna paŗeja, ko piedzīvosim tikai reizi mūža un kas sadzīviski simboliski daudzējādi līdzinās 1989.-91.gada pārmaiņām un kas no tā izrietēja, bet jēdziniski ievada 2000gades jaunu ēru. Ļoti nopietni. Tam vairāk esmu veltījis info Superhoroskopi.lv, bet konkrētu katru dienu jāizdzīvo būtu ar Dižkalendāra KOMPASU. Pat tad, ja nezini ko vēlies vai visu laid pašplūsmā – lai dzīves pavediens neizslīdētu no rokām 9.90 eur nav liela summa noriskēt un pamēģināt! Vismaz būs apziņa, kā man daudzi saka, Ka centos un mēģinājum. Mēģināts NAV ZAUDĒTS – tik latviski tas skan, bet tiesa. Tu vari vinnēt NEZAUDĒJOT. NEGAIDI, kad liktens atņems svarīgo, lai attaptos, kad būs jau par vēlu.
Martā arī Saturns maina zīmi uz turpmākiem 2,5 gadiem – kā sāksi, tā… ! Un īpaši dabūs trūkties kas “peld pa straumi” vai dinamiski “iet pret straumi”. Ir cita ritmika.
 
APRĪLIS – svarīgs mēnesis jo nostiprina marta notikumus, kā arī jaudīgi jāsagatavojas sekojošam #Dižčiks un turpmākās vasaras planetārām cilpām.
 
KĻŪSTI PAR ASTRO VIP - investē Nākotnē, palīdzi sev un saviem tuviniekiem - www.astrovip.lv
 
Kr.Baņķa pareģojumi piepildās, jo tie balstās uz Dižkalendāru - cikliskais "astro intelekts". Plāno ar Dižkalendāru un Paredzi notikumus arī pats.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot