Kad NAUDA ir LAIKS!

Jādod tiem, kuriem ir laiks Sev, Tev un IDEJAS!

Cilvēki ar maz novērtē dāvināšanas prieku turīgiem cilvēkiem. Uzdāvinot lietas, kas viņiem trūkst! Pierasts, ka jādāvina trūkumcietējiem un nelaimē nonākušajiem. Bet padomājiet paši, kas patiesi vairāk glābs pasauli, ja uzdāvināsiet trūkstošo talantīgam, kas ar to uzlabos pasauli vai... "caurā cepurē"...
Numeroloģijā ir 9nieka kanons (kāds no numero koda skaitļiem ir 9 – www.numopro.lv), kas nosaka, ka jādāvina regulāri 9 papīra naudas vienības vai 9 lietas turīgiem cilvēkiem, kas maina pasauli nevis jāpalīdz trūkumcietējiem. Pašizaugsmei. Radoši dodošajai Mīlestībai ne žēluma upuriem.
Tas parāda uz kurieni tiecies nevis ko vari!
Trūkumcietējiem jādod "makšķeri", Turīgajiem - trūkstošo vienību!
 
Esmu ģenerāli par to, ka valsts palīdz nabagiem, jo tā ir kolektīva atbildība, bet katrs individuāli atbalsta STARTUP, jauno censoņu, turīgo projektus, kas maina pasauli. Jā, dara viņus turīgākus, bet šī kolektīvi individuālā došana būs parāds, ko viņš pēc tam (enerģiju plūsma to pati par sevi panāks) nomaksās sabiedrībai vai arī izputēs…. Trūkumcietēji parādus nemaksā - patērē.
Zinu, ka nepopulārs viedoklis, BET... ar nabagu domāšanu Nākotnē - Ūdensvīra laikmetā NAV KO DARĪT!
Pat nabagiem jāapvienojas. Sagaidīt var tikai žēlastības dāvanas un tās vienmēr ir kapeikas.
 
Starp citu, pamēģiniet daudziem “dzīves bēdu brāļiem” piedāvāt darbu vai kādas iespējas, daudzi NEATRADĪS LAIKU (jūs dzirdēsiet NAV laika!”, bet pamēģiniet ļoti rosīgiem un gana turīgiem piedāvāt kādu jaunu iespēju un viņi tam veltīs daudz kvalitatīva laika. Tas liek padomāt bieži vien, kādēļ nabags ir nabags. Pat nerunājot par karmas tēmu… nezinot, ar ko viņš izpelnījies šo postu un kādas lietas sadarījis iepriekšējos dvēseles ceļos. Bet stāsts jau ir PAR TEVI! Tādēļ jādomā, kam pieslieties, ko atbalstīt – tur Tu arī būsi.
 
Nākotnē, ja tā turpināsim, tādā izpratnē kā tagad pensiju un pabalstu nebūs. Ja neieguldīsim spējīgajos, kas var izdomāt kaut jaunu un bagātīgu ne tikai sev, bet arī sabiedrībai!
Atbalstiet spējīgos un idejām bagātos! Ticiet man - katrs to ar!
Nopērciet mākslinieka gleznu. Ziedojiet Jaunatnes organizācijām. Uzdāviniet ko vērtīgu cilvēkiem, kuri ko spēj un tas ko nozīmē. Utt.
 
NEPATĒRĒJIET - ieguldiet! Savā un savu bērnu un mazbērnu nākotnē. NĀK JAUNI LAIKI. Daudzi paliks aiz borta. Ar veco domāšanu - kā 90.gadu sākumā tik nemanāmāk, bet reizē nežēlīgāk.
Par savu naudu Tu vari nopirkt LAIKU! Nākotnes iespēju laiku.
 
Ja pilnīgi nezini ko darīt, kļūsti par www.ASTROVIP.lv - atbalstīsi astro attīstību un vēl sevi pilnveidosi. Būsi reizē arī attīstījis ASTRO IZPLATĪBU. Nekad neesmu uzskatījis astro par pakalpojumiem, bet gan mazākais VIEDU RĪKU rīku kopumu astroviedai dzīvei.
Tāpat atbalstiet garīgus cilvēkus, kuri vēl par jums aizlūgs.
 
ATBALSTI IZAUGSMI!
 
www.Superhoroskopi.lv jau rakstīju, ka nākoten ir visa veida finanšu kopienām. Un jaunai izpratnei par lietām, mantām, finansēm un palīdzēšanām.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot