366 dienu AstroVeiksmes izaicinājums! 


Ja patiesi vēlies mainīt savu dzīvi un to paveikt harmonijā un izpratnē par sevi. Sapratīsi, kas notiek visapkārt. Kuras ir Superdienas un kuras Nedienas. Kad ievērot atturību, lai neizjauktu attiecības un saglabāt enerģiju. Kad vairot labklājību = individuālā čeku dedzināšana. Super matu griešanas un skaistuma vairošanas laiki. Uzņēmējiem - sekmīgā darbu uzsākšana, pirkumi un līgumi. Sekosi Mēness ritmam un atradīsi caur to sev labāko izaugsmes ceļu, lai 23.03.2023 iesoļotu jaunajā Laikmetā, nevis kā 96% cilvēces dotos "uz kraujas malu"... Šobrīd ir īstais laiks sagatavoties un, kā teikušas varenas personības,: lielās lietas sākas ar mazu soli!
Pievienojies mūsu ASTRO VIP pulkam un saņem pilnīgāko astro info katrai dienai. Tavs ASTROLUKSOFORS un Superlaiki Tevi jau gaida! Kļūsti pats par savs dzīves Supervaroni! Ir padomāt, lai saprastu arī apkārtējos: iespēja pievienot bez papildus maksas savu partneri. 
366 dienas no iegādes brīža.
AKCIJAS CENA* LĪDZ 18.NOVEMRIM (IESKAITOT) tikai caur šo linku pēc reģistrēšanās ePasei (ātri un vienkārši): www.astroinfo.lv/astrovip/ - vēlamies, lai mūsu ir arvien vairāk, tad arī apkārtējā vide piedzīvos arvien lielākas izmaiņas, jo būs SAPRATNE!
*parastā cena 55eur 

VIpatlaide.png

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot