Ja pases datums atšķiras no reālā dzimšana laika - astro un numero atšķirību krustpunkts

 
Manā praksē ir gana daudz klientu, kuri dzimuši ap pusnakti (teiksim 13.augustā plkst. 00:05) un PSRS laikos piedāvāts: rakstam, ka dzimis 13.augusts vai 12.augusts 23:55 - tad nu mamma kā spējusi izlēmusi. Vai arī māte skaidri (!!!) zina, ka bērns dzima 12.augustā pl. 23:55, bet ierakstīts 13.augustā 00:05. Un vē jau tie sienas plkst., cik precīzi...
 
Kur tieši problēma?
 
Astro pat 4 minūšu nobīde dzimšanas laikā var dot neprecīzu rezultātu prognozēs. Piemēram, es zinu precīzu laiku, kad piedzimu, bet tik un tā pēc astro to precizēju par aptuveni 2 minūtēm. Pēc astro piedzimšana (ko piefiksē astroloģiski) ir nabas saites pārgriešanas brīdis un tai sekojošā pirmā patstāvīgā ieelpa! (un te nu atšķiras dvīņu dzimšanas horoskopi) Tā teikt, dod Dievs to visu precīzi piefiksēt, tādēļ apgalvojumi es dzimu 13:00 vai 16:30 ir visnotaļ apšaubāmi dēļ sava noapaļojuma..
 
Jebkurā gadījumā datumam - atgriežoties pirms vai pēc pusnakts - astro nebūs nozīme - vien precīzajam laikam.
BET! Numeroloģiski (Rietumu praksē, jo Vēdiskajā viss atkal ir pilnīgi citādi) svarīgs ir datums, kas ierakstīts pasē un tieši to un tikai to mēs pielietojam savos projektos kopā ar vārda + uzvārda kombināciju. Numeroloģijā apgalvojumi ka dzimu citā datumā pēc pusnakts ir tikai filosofēšana, kamēr nenomaini pasi un neparādās jaunais datums! Numeroloģijā fakts ir oficiālā pase un datums (pat ja būtu dzimis kara laikā un pilnīgi citā datumā - kas astro visu sagrieztu kājām gaisā) numeroloģiski STRĀDĀTU KĀ REĀLS! Numeroloģija analizē redzamo, kamēr astro cits redzes leņķis.
 
Tieši tādēļ izmantoju abas metodes. Pilnīgāk!
Ne vienmēr klientam un viņa "mamma atceras" var ticēt. Ne mazums man bijuši gadījumi, kad saku klientam, ka plkst. laiks neatbilst viņam, bet pārliecināts, ka tiesa un pēc pāris mēnešiem zvana, sakot - jā mamma kļūdījās, jo brālis tad esot dzimis... Piemēram. Bet tas jau atkarīgs no astrologa kompetences.
 
Tavs, astro-numerologs
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot