Par rīta vērtību bīvai dienai

Ar laika cilpām lietderīgai dzīvei ir vienkārši (reti izņēmumi):
1) Ejot gulēt krietni pirms pusnakts un ceļoties agri (pirms 6), agrais rīta laiks svarīgām darbībām un sevis pašattīstībai padara dienu garāku un piepildītu. Blīvāku.
2) izmantojot pēc mūsu aprakstiem Astro Superlaiku, Nelaiku, čika laiku, Jupitera stundas (ikdienas laimītes) un relaxējoties Pauzes jeb Mēness + Saturna stundās (nenokausēsi psihi, mīlēsi sevi), dosi papildus stimulu “atnākt” panākumiem.
3) Rīta vismaz 1h izmanto pēc savas varēšanas un secības pēc 20-20-20 min principa: lūgšana - vingrojumi - plānošana/mācību uzņemšanu. Pirms tā nekādas ēšanas un soctīklu ziņu, lai neietu kuņģa un masu info plūsmas pavadā.
4) Vakari ir tukšais laiks, ko bezjēdzīgi zombējam ekrānos! Arī bērni jāradina laicīgi pie miega… Cenšanās pagarināt vakaru ir turēšanās pie (aizejošās dienas) pagātnes un neveicina progresu jeb rītdienu. Ja vien nelūdzies, nemīlējies vai neradi mākslu!
5) alkohols vakaros šos gaišos dzīves plānus atmet/ aptur ar realizāciju vismaz uz pāris dienām. Alkohols nojauc laiku! Subjektīvi sagroza. Ja to vēl dara, kad ziņojam kategoriski nē - Tu sevi apzodz ne tikai laikā (liktens vēlmju piepildījumā), bet arī enerģiju - bet kur švaka enerģija, tur mazāk naudas. Faktiski - sevi € apzadzis! Svinēt var un vajag - ar mēru - kad priecīgi un arī Daba&astro atļauj. Citādi nebrīnies - kādēļ Tev tieši neveicas. Veiksma saistāma ar patiesiem prieka avotiem.
Tas būtu tuvu idēalam. Jācenšas. Vismaz pa retam. Būs pieredze un tad varēs izvērtēt vai šāda rītu dzīve nāk vai nenāk Tev pa labu. Soli pa solim. Nesanākt ir cilvēcīgi. Tādēļ ir brīvā griba iedarbināt gribasspēku uz Gaismu! #astroviedi
 
#Dičiks palīdz “pārskaņot dzīves klavieres”!
 
Īpaši svarīgi ir ievērot agro rītu maģiju 12 dienas (3reizes gadā), par ko vēsta 12 dienu plānotājs Astronet.lv (pieejams no oktobra līdz martam) un Dzimšanas dienas projekts - šeit.
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot