Par MĒNESS mijiedarbību ar planētām

Dižkalendāra AstroluXoforā

Būsiet droši vien pamanījuši, ka ir dienas, kurās ir tikai 1punktes zaļi-dzelteni-sarkanie planētu mijiedaarbības aspekti un minēts "MĒNESS ... ar..." un nav neviena Marsa, Veneras, Merkura utt aspekti. 

Īss skaidrojums - varbūt palīdzēs! Raksti komentāros vai tapa skaidrāks un varbūt kādi citi labi sal'dizinājumi - ko paši esat sparatuši - unieteiktu pielietot labākai sparatnei citiem. . 

Mēness astroloģijā ir visātrākais "planetārais" Punkts, kas

1) iekustina nosacīti lēnākas planētas - kā SLĒDZIS - ieslēdz, pieslēdz, saslēdz, savieno, atvieno 

2) arī tādēļ, ka Zemes dabiskais pavadonis ar vistiešāko ietekmi uz mums (lai zinātnieki strīdas, mēs jau to zinām) un DABU (to pat zinātnieki neapstrīd)

3) Mēness fāzes cieši saistītas ar Mēness-Saules-Zemes stāvokli - attiecīgi tiek iesaistīta arī Saule (tās pieejamība vai nepieejamība),kas ir būtisks enerģiju avots

4) Mēness ne tikai SASLĒDZ, bet arī iur skaidrojošs kairinājums , kā suns kas nikni rej uz planētu karavānu (sarkanie punkti), velk karavānu uz priekšu (zaļie) un pats iekļaujas karavānā (dzeltenie)

4) Mēness visur "maisās pa vidu" - bieži taču esat astroluksoforā redzējuši, ka tik lieli dubultzaļie punkti un viens sarkanais Mēnestiņš pa vidu.. - teikšu kā ir - visu sačakarē.

5) Astroloģijā Mēness simbolizē emocijas, instinktus, dziļākās vēlmes, dabiskumu, adaptēšansās spēju, pielāgošanos, mātišķumu, ēšanu... uc - kā redzat, svarīgs bez gala. 

Kā jau sapratāt, Mēness ir svarīgs kopīgajai planētu plūsmai, kas ir krietni lēna un ir kā avotiņš ezeram - iedod skābekli un KUSTĪBU! MAINĪGAIS! TE LABAIS, TE SLIKTAIS, TE NEITRĀLAIS. 

IZSEKOJOT Mēnesim - Mēness fāze, Mēness diena, Mēness zīme var saprast kas ir īstais "pelēkais kardināls" /īstenība visu acu priekšā "noslēpts"/ - un kurp ved lielie procesi. 

Atgriežoties pie ASTROLUXOFORA, ko secināt no dienām, kad valda Mēness! Paraugam nesenie 2. un 3.maija datumi. 

1. Gadījumā ja ļoti daudz aspektu: Mēness grib iesaistīt un savīt saikni teju ar visām planētām, kas nozīmē, ka "pārņemis kontroli" un viss, kas simbolizē Mēnesi kļūst dikti svarīgs - jābūt svarīgam. Saule, Mekurs uc stāv pie ratiem. Saimniesk ir ienācis telpā. Ja daudz sarkano - kontrolē emocijas, ja zālie - izpauž. Tas tā vienkārši sakot. Ļoti svarīgas dienas, jo Tu vari izveidot saikni Mēnesi sasaistītām planētām, kuras citkārt nav tik viegli noķeramas. Attīstīt Mēness sasaistīto planētu tēmas. Vislabāk 3h pirms konkrētā brīža, ja pa ceļam nav citu sliktu rādītājju astroluksoforā. Piemēram, 2.maijā pl.7-10:19 uz Mēness un Jupitera zaļo punktu derēja iedvesmoti (jo Mēness) plānot, stāstīt, rosīties par ceļošanu (Jupiters) vai mācībām (jupiters) utml Jupitera tēmās. Un tā par katru - atkarībā arī kāds pašam uz to br'di personīgasi astroluksofors, protams. Jo kā citādi aizsniegt JUPITERU, ja tam nemaz tik drīz citu labo aspektu nebūtu paredzēti?! Tik ar fikso mēnestiņu. Vēl svarīgāk tādēl, ka Mēness 2 dienas ātrāk ieslēdza JUpiteru, kurš 4.maijā mijiedarbojas ar Plūtonu (to nevarat izkontrolēt idkienas līmenī - tur jau ir sekas)

FAKTISKI MĒNESS VEIDO NOTIKUMUS AR TAVU LĪDZDALĪBU, BET LIELĀS PLANĒTAS JAU DOD SEKAS JEB REZULTĀTU! Visuprims jau emocionālā un attiecību plānā. Savu artavu dod arī Merkurs, Saule, Venera un Marss - sarindoju pēc ikdienas ietekmes svarīguma. Bet Mēness - tas ir pirmrindnieks. Te nu nonākam pie ->

2. Vienas darvas piles medus mucā jeb kā redzam 3.maija astroluxoforā, tad viens vienīgasi sarkanais punkts - ja viens tad kā "granāta" ar lielu jaudu - spriedzina visu, ja laikus neesi piesardzīgs. 

Patiesībā Mēness ir tik ātrs, ka uz brīdi iespundējot savas emocijas sevī' jeb klasiski dusmās "aizskaiti līdz 10" un "7x nomēri un 1x nogriez", un "ievelc elpu - atslābinies", dod to laika spŗīdi, lai jau Mēness sarkanie aspekti būtu patraukušies garām. Ja to nedara, atver muti un.... Tālāk jau visa diena un sliktākajos gadījumos viss process, darījums, attiečibas utt ir galēji vai uz ilgu laiku sačakarētas. 

REZUMĒ: MĒNESS IR NE TIKAI LIELS PROVOKATORS, kas noēd emocijas un rada stresu, ja ļaujas, BET ARĪ LIELAIS ASTROVEIKSMES SASLĒDZĒJS. 

MEKLĒJIET SIEVIETI! PROTI, MĒNESTIŅU

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3715 iesaka šo blogu

Balsot