NEPALAID GARĀM: īsumā par svarīgāko! 

Kas būs Tev pieejams Dižkalendāra ASTRO VIP klubiņā,

kas attīstīs ikdienas SUPERSPĒJU - ASTRO SUPERLAIKU PLĀNOŠANU,

iekļaujoties viedā Laika plūsmā ar dabiskā Saules/Mēness cikla un Astrofona ievērošanu.

Laiks ir dzīves lielākā vērtība un tā lietderīga un harmoniska personiska izmantošana ir atslēga uz planētu un karmas labvēlību. Dižkalendārs dod šo viedo atslēgu Tavai attīstībai, izaugsmei, laimei un veiksmei.     

Par Pozitīvu nākotni un Astroveiksmi

ar Astroinfo.lv Dižkalendāru, 

sekojot SAVAI ZVAIGZNEI! 

 

Svarīgs ir katras DIENAS REŽĪMS – astro pareizi nodzīvota diena!

Konkrētas dienas pavadīšana DABAS UN KOSMISKĀ RITMĀ!

Kā to paveikt?

  • Izproti Mēness fāzi - uzzini kā pulsē daba - pārslēdzoties (fāzes maiņas brīži, JaunMēness), uzņemot vai dodot, vai kulminējot (PIlnMēness)!
  • Iepazīsties ar kopīgo un individuālo Astroluksoforu ieteikumiem, izejot no astroluksofora krāsas un planētu mijiedarbības aprakstiem;
  • Numeroloģiskā diena saliek ātri un viegli izprotamas robežas, iespējas un akcentus Tavai dienas galvenajai tematikai.
  • Saules lēkts – starts dienai – Saules un Mēness kalendārs parādīs visas dienas iespējas līdz pat mazākajai niansītei! 
  • Paņem pauzi!  – to saplāno lietu sakārtošanai, mierīgai pastaigai vai vienkārši atpūtai, kas dos spēku pēcāk aktīvi izmantot Aktīvo dienas daļu;
  • ņem vērā Superlaikus  – visa veida iesākumiem un veiksmīgām lietu norisēm; ja dienā nav Superlaiki, bet neatliekamais spiež un rada stresu, rīkojies vismaz veiksmīgajās Jupitera stundās, bet pa jaunam to tomēr izdari nākamajā Superlaikā;
  • Čika laiks uzliek zīmogu visai dienai – iesākto darbu turpināšanai vai garīgām nodarbēm;
  • Personīgais Nelaiks – visproblemātiskākā dienas daļa, tās sameklē un izravē laikus no savu darbu saraksta, izmantojot sadaļu "Personu Astroluksofori nedēļai"; pats regulāri izprintēju uzreiz pa nedēļai visam mēnesim šos lieliskos visa svarīgā kopskatus;
  • ja vēlies darīt konkrētas lietas – griezt matus, apmeklēt pirti, iet pie zobārsta – izmanto Astropadomu sadaļā Nodarbes meklētāju - lai atrastu precīzo astroveiksmīgo laiku.
  • Saulriets – dienas aktīvā daļa ir beigusies un sākas Tava intravertā privātā dzīve.

 

Nedaudz detalizētāk par #NEPALAIS GARĀM 

Esam patiesi gandarīti dalīties ar savām zināšanām, pasniedzot astroloģiskās likumsakarības saprotamā un praktiski pielietojamā veidā. Tas Tev palīdzēs kā ikdienas plānošanā, tā vislielāko mērķu sasniegšanā!

#NepalaidGarām – tās ir norādes par vērtīgāko astro laiku un svarīgākie ieteikumi tā veiksmīgai izmantošanai. Ar šo kalendāru Tu esi ieguvis visvērtīgāko astro informāciju, ko pielietot savā ikdienā, lai tā strādātu Tavā labā, sniegtu labsajūtu, mieru, harmoniju un vairotu Tavu labklājību!

No sākuma iepazīsti mēneša astrofonu - tendences un raksturojumu, un tad pārej pie astrolaiku tabulām katrai nedēļai un dienu aprakstiem – ieteikumiem par dienā svarīgāko.

1.SĀC AR DIENAS REŽĪMA IEPAZĪŠANU!

Attiecībā uz saviem svarīgo dienu plāniem ņem vērā SUPERDIENAS, kas mēneša un nedēļu tabulās atzīmētas ar zaļu smaidiņu. Savukārt melno smaidiņu dienas jeb NEDIENAS labāk izmanto mierīgai laika pavadīšanai, lietu pārskatīšanai, garīgai sevis pilnveidošanai un citām vērtīgām nodarbēm, kas neprasa komunikāciju un sadarbību ar citiem, bet vērsta uz sevis iekšēju sakārtošanu.

Ņem vērā ČIKA LAIKU. Gan tā ilgumu, gan izpausmes stilu, ko nosaka atšķirīgais krāsojums. Brīvāka diena būs tā, kurā Čika laika nav.

Taču lielāko uzmanību un piesardzību noteikti prasīs sarkano punktu jeb Spriedzes Čika laiks. Tas sevī iemieso pilnīgi visas Čika laika negatīvās iezīmes. Vairāk kā citos laikos, tajā novērota izklaidība un apjukums, kā rezultātā palielinās avāriju un negadījumu skaits, īpaši bīstami šajā laikā veikt vairākas lietas vienlaikus, jo uzmanības koncentrācijas nepietiks pat vienai.

Nav ieteicamas sportiskas aktivitātes, kuras pavada kaut mazākais riska elements, bet īpaši svarīgi - neatstāt mazus bērnus bez uzraudzības! Tā kā apzinām lielākos avotus - visas skriešanas pāri ceļam, ūdens tilpnes utt un savlaicīgi nodrošināmies pret potenciāliem riskiem.

PAŅEM PAUZI laikā vienkārši atpūties un atjauno savus spēkus. Tas ir laika sprīdis, kas dienas ritmā ir neproduktīvs darbam, bet īpaši vērtīgs atpūtai.

DIENAS AKTĪVO DAĻU izmanto dienā paredzētajām svarīgākajām darbībām. Tā sākas līdz ar Saules lēktu, labā astrostundā un pie laba astrofona. Ja esi darba vai atvaļinājuma režīmā, viss, ko darīsi šajā laikā, izdosies labāk, jēgpilnāk un vēl nonāksi pie vērtīgām atziņām!

2. PĀREJ PIE BRĪDINĀJUMIEM PAR PLANETĀRO SPRIEDZI

Ņem vērā, vai konkrētajā nedēļā, kurās dienās un kuros laikos ir spēkā ikmēneša sūrākās jeb Tumsnējās MĒNESS DIENAS. Tām tiek pievērsta īpaša uzmanība, tā kā to enerģētika ietekmē ļoti negatīvi. Tās vienā mēness laikā ir trīs no trīsdesmit un nosaka kā vēlamo izturēšanos, tā norāda uz aizliegumiem, kurus ievēro vienmēr, lai diena izvērstos maksimāli harmoniski! Īsumā nelieli skaidrojumi par katru no tām.

9.Mēness Diena jeb Krēslas diena. Vedina uz satraukumiem, bailēm, drūmām domām un rakstura ēnas puses izvelk dienasgaismā. Diena ir slikto ziņu pienesēja, tāpēc centies visu pārciest bez liekām emocijām. Izvairies no maldināšanas un dažādiem kārdinājumiem, kuri provocēs, liksies tik valdzinoši un grēkā krišanas vērti. Jūtas turi pie sevis, jo vari piedzīvot neveiksmi un nemēģini nevienam neko pierādīt. Dienai ieteicams mierīgs, ierasts darbs un tāpat kā abās citās sūrajās Mēness dienās - pilnīga atturība no alkohola, gaļas un tuvības. Sekss šajās dienās rada attiecību konfliktus, pastiprina šķiršanās iespēju, izsaimnieko abu partneru enerģijas krājumus un nodod partnerim negatīvu enerģiju.

19.Mēness Diena jeb Apjukuma diena. Neļauties ilūzijām un svešai ietekmei. Vēlams rīkoties apdomāti, nožēlot grēkus, atbrīvoties no meliem un lepnības. Var iestāties garīgs apjukums vai jutīsies garīgi iztukšots, iespējama apziņas dubultošanās. Noteikti nevajag pieņemt lēmumus un skaidrot attiecības vai uzsākt sarunas par kopdzīvi. Vēlams šajā laikā būt mājās, sēdēt pie uguns, iedegt sveci. Var arī nodoties radošam darbam, taču jābūt uzmanīgam ar jaunām idejām, tās, kas šajā dienā atnākušas, var maldināt un aizvest neceļos. Un kā jau minēts iepriekš – viens no galvenajiem pareizas rīcības iemesliem ir pilnīga atturība no alkohola, gaļas un tuvības.

29.Mēness Diena jeb Tumsas diena. Visbīstamākā no Mēness dienām, kurā kārdinājumu spēks milzīgs, kam grūti pretoties. Patiesības izziņa ir apgrūtināta un visi paredzējumi un izteiktās prognozes ir melīgas, nepatiesas un tām ir bīstami ļauties. Gavēņa, lūgšanu un grēku nožēlas laiks. Diena ir atbilstoša, lai atbrīvotos no virspusējiem sakariem, no uzmācīgiem cilvēkiem, neķītrām domām un viltus draugiem. Vēlams palikt mājās, aizdegt sveci. Ja kur jādodas, tad maksimāli izvairīties no tumšām telpām, no duļķaina ūdens, netīrības un nekārtības apkārtējā vidē. Noteikti neko jaunu neuzsāk un neplāno, jo visi iesākumi būs lemti neveiksmei un zaudējumiem. Atturība no gaļas, alkohola un tuvības – visstingrākā!

Papildus brīdinājumiem par tumsnējām Mēness dienām ņem vērā SPRIEDZES RISKU. Tajos diennakts astrofons brīdina par nepieciešamību uzmanīties un būt maksimāli mierīgam, nosvērtam un tālredzīgam. Neriskē ar attiecībām, finansēm un ne savu, ne savu tuvāko veselību.

Ņem vērā, ka Planētas, veidojot savas leņķiskās attiecības viena ar otru, ir gan spriedzes tuvināšanās fāzē, gan pašā kulmināciju brīdī, gan negāciju sekas kā atvilnis pēc cunami var izpausties arī pēc tam. Un kurš gan var izsvērt, vai ļaunums pirms kulminācijas tāpēc ir mazāk bīstams par ļaunumu pašā kulminācijas brīdī? Tāpēc esi modrs un uzmanīgs vismaz 6 stundas pirms un 3 stundas pēc norādītā laika. Zināt un ņemt vērā visu periodu nozīmē maksimāli sevi pasargāt, bet īpaši būt uzmanīgam kulminācijas dienā un brīdī, kas norādīts.

3. IEPAZĪSTI MĒNESS CIKLISKUMU UN ŅEM VĒRĀ PLANETĀRĀS CILPAS

Mēness fāzes ir dabas pamatenerģijas cikls un pats svarīgākais Saules un Mēness attiecību raksturotājs kalendārā. Paseko līdzi kaut vienam Mēness ciklam un pēc neskaitāmiem piemēriem sapratīsi, ka tas ir harmoniskākais dzīves ceļš. Īsumā iepazīsties, kāda ir atbilstošākā rīcība katrā no tiem.

Tu noskaidrosi laiku, kad gaidāmi Saules vai Mēness aptumsumi. Tajos periodos, kad tie notiek, jābūt uzmanīgam, pie tam vairāku nedēļu vai pat mēneša garumā, jo StarpAptumsumu laiks nav triju dienu jautājums ar vieglu atrisinājumu. Jebkurai darbībai, kas veikta šajā periodā, ir grūti labojamas sekas. Tāpēc ņem šo periodu vērā un nodzīvo to maksimāli harmoniski.

Iepazīsti retrocilpu periodu – to svarīgi zināt, lai nekļūdītos un neradītu sev problēmas, jo pastāvot noteiktiem planētu retrogrādiem stāvokļiem, nav ieteicami virkne plānu un darīšanu. Tie tad būs jāatliek uz citu laiku.

PLANĒTAS UZ ROBEŽĀM Astrozinīši attiecībā uz planētu simboliem un norādītajām zīmju robežām, zinot planētu un zodiaka zīmju dabu, izdarīs savus secinājumus.

ASTROMAĢIJA - svarīga pozitīviem liktens pavērsieniem Tavai labklājībai, veselībai, attiecībām un veiksmei! Tie ir planētu savienošanās brīži, uzskatāmi par jo īpaši maģiskiem, kad atrisināt sarežģītas situācijas vai ielikt “jaunu programmu”. Minētais laiks jāpavada radoši un jēgpilni, harmonizējot sevi un vidi sev apkārt. Apsver mērķus, piekop savus rituālus un meditē. Veiksme būs ar tiem, kuri zina ko vēlas un visu ir pamatīgi apdomājuši.

Savukārt tabulās norādītās svinamās dienas pēc Senču kalendāra ir vērtīgas un spēka pilnas, jo gadsimtiem pierādījušas savu nozīmīgumu saimnieciskā gada organizēšanā.

4. NOSKAIDRO SUPERLAIKUS VĒRTĪGĀKAJĀM NODARBĒM

Superlaiki ir norādīti visā labajā laika periodā, tāpēc nebrīnies, ja tie ir īpaši agri vai vispār ap pusnakti. Piedāvājam maksimāli plašu amplitūdu, kuru vari izmantot, ņemot vērā savu situāciju un iespējas.

Organisma atslodze un gavēnis – norādītas labvēlīgākās dienas un laiki organisma attīrīšanai, samazinot pārtikas patēriņu un sniedzot organismam atelpu. Ar atšķirīgiem apzīmējumiem norādīts laiks, kas attiecas uz atslodzi vai gavēni. Gavēnis – stingra atturība, atslodze – to ievēro vieglākā formā, ar viegli sagremojamu, veģetāru ēdienu. Tas šajā laikā ir jāsaprot gan kā nepieciešamība, ka pienācis atbilstošs laiks atpūtināt un attīrīt organismu, gan stiprinās Tavu garu un rakstura noturību, gan pats process noritēs sevišķi veiksmīgi. Tikai neaizmirsi pietiekamā daudzumā šajās dienās lietot šķidrumu, īpaši ūdeni un dažādas tējas.

Sirsniņdiena – mīlas priekiem un attiecību uzlabošanai. Šie laiki nav daudz, tādēļ īpaši saudzējami! Ja vientuļajiem tas būs labākais laiks attiecību meklēšanai, tad seksuāli kārie var ņemt vērā šos brīžus, lai rastu savām vēlmēm patiesu apmierinājumu. Pārīši – romantiskiem randiņiem un kaislībām, laulātie – savu attiecību veiksmes stāstam. Visus šos brīžus vari arī uzskatīt par tādām kāattiecību “remonta dienām”, jo kalendārā norādīto Sirsniņdienu laiki ir tie, kuros labāk izdodas randiņi, dāvināšana dod atgriezenisko saikni, izsakāmi komplimenti un jebkādi uzlabojamas attiecības. Un zini, pat, ja Tavas ieceres netiks īstenotas uzreiz, Tev ir jāsaprot, ka labā laikā darītais vienmēr atmaksājas, rīkojoties attiecību virzienā, tiek vairots labais, ko agrāk vai vēlāk saņemsi atpakaļ ar uzviju.

Ideālā matu griešana – tā nav tukša lielība, mūsu kalendārā patiešām ir iekļauti tikai ideālie matu griešanas laiki! Un tā kā ideālu parasti nav daudz, ņem vērā šos rūpīgi atlasītos laika sprīžus tik svarīgajam pasākumam un griez savus matus tikai šajos laikos! Un atceries visiem zināmu patiesību, ka Augošā Mēnesī griezti mati ataugs ātrāk, Dilstošā – lēnāk.

Naudas dienas – norādītie laiki ir izmantojami dažādu finanšu operāciju veikšanai un lieliski izmantojami arī pirkumiem. Tikai attiecībā uz pirkumiem ņem vērā retrocilpas!!! Un Augošas un Dilstošas Mēness fāzes likumsakarības. Ja vēlies iegādāties lietu, kas paredzēta turpmākajai izaugsmei, auglībai, pārdošanai, tad pērc Augošā Mēnesī. Ja ar domu, ka iegādātai lietai nav nekādu tālāku izaugsmes vai vērtības vairošanas mērķu, bet vienkārši funkcionālai kalpošanai, tad Dilstošā.

Remonts un kārtošana – remonta un saimnieciskie darbi praktiskā darba tīkotājiem. Norādīti tieši vērtīgākie šo darbu iesākuma laiki, ko turpināt vari arī pēc tam. Noderīgi saimnieciskiem darbiem, remontam, veco un nokalpojušo lietu atjaunošanai, atsvaidzināšanai, nomaiņai vai renovēšanai. Bet tieši Dilstoša Mēness cikla laikā liekami lietā arī kā Superlaiki kārtības ieviešanai.

Svētīgais pirts laiks – laiks, kad Tavs ķermenis ir pelnījis relaksāciju un atjaunošanos. Šajās dienās ir vislabvēlīgākā Saules un Mēness saspēle un pirts apmeklējums labvēlīgi ietekmēs organismu. Labsajūtas palielināšanai lieto zāļu tējas, palutini sevi ar SPA procedūrām. Ja nav iespēju ārpus mājas vides, tad ir pienācis pēdējais laiks likt lietā izdomu un apzināt iespējas, kā to visu noorganizēt mājas apstākļos. Noderēs vienmēr!

Liec to visu kopā, rīkojies norādītajiem laikiem atbilstoši un lai astroveiksme vienmēr ar Tevi!

TRĪS SOĻI - NO PLĀNOŠANAS PIE DARBIEM

Šo ikmēneša rubriku esam ieviesuši pēc daudzu kalendāra lietotāju lūguma – kad tad ir tas īstais laiks plānot un kad sākt visu iecerēto realizēt? Plānojam mēneša darbus tam labākajā laikā, lai veiksmīgs starts, raits process, mazāk šķēršļu ceļā uz mērķi, lielāki panākumi un augstāki sasniegumi. Izprotot principus un liekot lietā šo shēmu katru mēnesi, pavisam drīz pārliecināsies pats, cik tā ir iedarbīga un reizē gan motivē, gan disciplinē, gan ļauj iekļauties Mēness cikliskuma dabiskajā plūsmā, attiecīgi arī Tavus nodomus, plānus un darbus virzot uz mērķu izpildi un panākumiem.

Turpinājumā - skaidrojošs materiāls Mēness cikliskuma izpratnē, lai zinātu, kā tiek organizēts process “tur - augšā”, kas attiecīgi atspoguļojas “šeit – lejā” un ietekmē mūsu dzīvi, sadzīvi, ikdienu un nākotnes iespējas. Radini sevi pie pilnīgas Mēness cikliskuma izpratnes, kas ikdienas dzīvē un lielos lēmumos ir neatsverams palīgs un padomdevējs.

Mēness ir Zemes dabiskais pavadonis. Pastāvīgi mainīgais Mēness ar savu riņķošanu apkārt Zemei ietekmē to katrā fāžu maiņā. Dabā un cilvēka organismā notiekošie procesi ir pakļauti nepārtrauktajam dabas ritmam, kas nesakrīt ar parasto kalendāru.

MĒNESS FĀZES

Mēness apriņķo Zemi 27,3 dienās. Šajā laikā Mēness veic arī vienu ap- griezienu ap asi, tāpēc pret Zemi vienmēr pavērsta viena un tā pati Mēness puse. Mēness kustas ap Zemi pa nedaudz saspiestu – eliptisku – orbītu. Kad Mēness ir vistuvāk Zemei, tas atrodas perigejā, kad vistālāk – apogejā. Mēness fāzes mainās tādēļ, ka Saule apspīd Mēnesi tikai no vienas puses un, Mēnesim riņķojot ap Zemi, tā apgaismotā un neapgaismotā puse redzama dažādās proporcijās.

Pilns fāžu maiņas periods ir 29,5 dienas. Mēness fāzes ir Jaunmēness, 1. ceturksnis, Pilnmēness un pēdējais ceturksnis.

Jaunmēness ir laiks, kad Mēness atrodas starp Zemi un Sauli un no Zemes nav redzams. Jaunmēness fāzei seko Augoša Mēness cikls līdz Pilnmēness fāzes sākumam. Apmēram nedēļu pēc Jaunmēness iestāšanās tiek apgaismota puse no Mēness diska. Pienācis – 1. ceturksnis.

Pusē Mēness cikla – vidēji 15 dienas pēc Jaunmēness sākuma – iestājas PilnMēness fāze. Šajā laikā Mēness atrodas vistālāk no Saules, kas pilnībā izgaismo Mēnesi un sākas Dilstoša Mēness cikls.

Nedēļu pēc Pilnmēness paliek izgaismota Mēness otra puse kā pusaplis ar izliekumu uz kreiso pusi. Iestājies – pēdējais ceturksnis. Turpmāko septiņu dienu laikā Mēness sirpis sarūk, kamēr izzūd pavisam.

Par Hekates dienām uzskatāmas divas dienas pirms jauna Mēness iestāšanās un divas pirmās jaunā Mēness dienas. Nosaukums dots par godu sengrieķu mitoloģijas pazemes valstības, burvestību un Melnā Mēness pavēlniecei – dievietei Hekatei, kura, kā vēsta leģendas, pārvalda Mēness neredzamo pusi.

Enerģētiski visjūtīgākie ir fāžu maiņas brīži, kas sev līdzi nes vairāk stresa. Tādēļ atslodzes laiki, palīdzot organismam “pārslēgties” jaunā dabas fāzē, un pievēršanās saviem iekšējiem procesiem atalgojas turpmākajā Mēness ciklā.

Kad Mēness cikliskums ģenerāli ir izprasts, pievēršamies plāniem un darbiem, kas veicami konkrētā mēnesī saskaņā ar Mēness ciklu.

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot