ASTRO IOS

 

Astroloģiju bieži mēdz kļūdaini ielikt kādā no disciplīnām, pareizāk teikt – mēģina, bet nesanāk, jo nezina, kur “iegrūst tālāk no acīm” –  tad to piesaista pseidozinātnei, maģijām, mistikām, garīgumam, lai arī nekur tā loģiski neiederas.

Sistematizētājiem dēļ šīs kļūdainās “nolikšanas pie vietas” gandarījuma par paveikto nav, kas, acīmredzot, rada papildus stresu no pašu nesanākšanas.

 

Visnotaļ ticams, ka tie paši arī Jēzu un garīgumu pūlas “uzinstalēt” kā uz telefona novietotu atsevišķu aplikāciju, turpat, kur jau saprotami lejuplādēta zinātne, ekonomika, medicīna, ceļojumi utml. Prātam it kā saprotami.

 

Varu nākt talkā pasakot, ka planētas, zvaigznes utt. neatmainīsi ticot vai neticot, tāpat kā Dievu. Tie ir! Bet kur tās slēpjas ? Tās nav ikdienas “aplikācijas”, ko uzinstalējam uz dzīves “ekrāna”. Astroloģija ir IOS jeb integrālā operētājsistēma, ģenerālā programmatūra, kura griežas pati no sevis, pieļauju, ka “Dievam par prieku” zvaigžņotajā Makrokosmosā un Mikrokosmosā mūsos.

 

Astrologi ir vienkārši šīs operētājsistēmas jaudīgāki vai mazākjaudīgas skaidrojošās versijas. Daži iet līdzi laikam, bet daži paliek kā iphone IOS4, kaut iznākusi jau IOS14. Astrologi “neredz” vienādi, tāpat kā krāsu tehniku zināšana nepadara par talantīgu mākslinieku. Bet visiem ir sava vieta un vajadzība.

 

Ko dod šāda ASTRO IOS izpratne?

To, ka tieši astroloģiskā operētājsistēma spēj nodrošināt INTEGRĒTU dažādu dzīves “aplikāciju” – darbs, attiecības, brīvais laiks, veselība, bizness – sasaisti un sekmīgāku darbību.

 

ASTRO ir mijiedarbības attiecības, saistītājs – sauciet kā gribat – ar VISU. Bāzes sistēma – “neredzamais kareivis” redzi to vai neredzi, gribi atzīt vai negribi.

 

Ne velti ASTRO ir vienīgā “pseidozinātne” (eh, ierobežotās domāšanas pseidointelektuāļi), kas spēj IZSKAIDROT LAIKU un tā cikliskumu un ietekmi!

 

Varens rīks ir ASTRO IOS – vajag tikai to apzināti redzēt un pielietot. Tad arī pārējās dzīves “aplikācijas” raitāk saintegrējas – kā superātrā un jaudīgā telefonā. Dieva svētība, ka ASTRO IOS bāzes līmenī bez īpašas Tavas atzīšanas darbojas ar “APLIKĀCIJU “KARMA””. Es esmu izvēlējies apzinātu ASTRO IOS apguvi un personīgo pielietojumu. Ar ASTROLOGI.LV cenšos, cik spēju, lai caur mūsu kalendāros un plānotājos ietvertajām zināšanām šos AstroVeiksmīgo Astro IOS apgūtu arī jūs un maksimāli daudz cilvēku. Un, salīdzinājumu turpinot, bāzes “aplikāciju “Karma”” ar centību var uzlabot par “LABA KARMA”!

 

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot