PilnMēness jēga un ietekme uz Tevi

 

Katram individuāli PilnMēness atšķiras dēļ konkrētā dienā esošā personīgā planētu stāvokļa. Tādēļ bez ilgstošiem novērojumiem kopā ar Dižkalendāru pats cilvēks var nesaprast PilnMēness īsto ietekmi savā dzīvē, tikai katru reizi atreaģēt. 

1) PilnMēness ilgst 3+1+2 dienas (ar 1 apzīmēta kulminācija) un katrai dienai ir savs spriedzes/harmonijas planētu ietekmes astroluksofors. Tādēļ maldīgi teikt, ka vienā konkrētā dienā neietekmē. Jāskata visas kopā. 

2) Pilnmēness “slēdzis” izreaģē Mēness ciklā iekrāto - ko izkrāji, to enerģija tad arī “izgāž”. Ja pavadīji harmoniski - PilnMēness būs harmonisks un nebūs provokāciju, ja esi pieļāvis cikla laikā VAI IEPRIEKŠĒJĀ pilnmēnesī kļūdas - būs spriedze, bezmiegs un kairinājumi.

3) PilnMēness ģenerāli ir auglības Svētki , ne problēmlaiks (skat. 2.punktu) - tātad jaudīgu cilvēku harmoniskas dzīves max realizācijas brīdis. Apturēt šo enerģiju, ka vispār ir, ir kā mēģināt noturēt balonu zem ūdens.

4) Katrs PilnMēness nav statisks kā birokrāts. Katrs pilnmēness unikāli atspoguļo papildus planētu izvietojumu šajā 5 dienu periodā. Pēc astro pilnmēness ir Saules - Mēness opozīcija jeb tālāko punktu līdzsvars. Kā šūpoles bērnu laukumiņā.
Nelīdzsvaru (kas ietekmēs to skarto cilvēku prātu, instinktus, emocijas) dos Saules un Mēness atrašanās Zodiaka zīmēs, kurās tās jūtas mājīgi vai nelāgi. Kā arī planētu spriedzes vai harmonijas ietekme uz Sauli un Mēness. Kā arī nokrāsu un liegumus dod tādi izņēmumi kā Aptumsumi. Tas viss pieejams Astroinfo.lv Astroluksoforos. 

5) Attiecīgi skatot iepriekšminēto Astofonu, katrai no 5 dienām blakus izvērtē individuālo astroluksoforu (ļoti ātri to var redzēt pēc sarkans-dzeltens-zaļš krāsām).
Un tad var secināt: kāds patiesi būs (prognozēt) konkrētais PilnMēness periods, ko darīt un ko nedarīt. 

6) Bieži vien cilvēki nenovērtē adekvāti īsto PilnMēness ietekmi. Piemēram, 4 dienas nekas ārkārtējs nenotiek, bet tad parādās kāda zīme (sapnis; nedaudz paklūp; sagurums; “iekšas sāp”), kas šķietami nav sakāmi - oi, kā PilnMēness mani ietekmēja. Bet ar laiku, kad par PilnMēnesi jau aizmirsts - tas “sīkums” būs aizsācis lavīnu, turbulenci - sauciet kā gribat
Domāt, ka PilnMēness ietekme vienmēr un tikai kā nakti raudoši bērni, trakojoši dzīvnieki, sasists auto, avārijas, negadījumi un skandāli ir ļoti brutāli attiekties pret Augšām, kuras bieži “kliedz klusu” un “atnāk neredzami”. 

Jaunavām un latvju tautai kā tās pārstāvei ir neprasme redzēt kopainu, bet tīk ieslīgt problemātiskās detaļās. (atzīstam Mēness cikla atzīšana dārza darbos - tas labi!)
PilnMēness pats kā tāds - kā to rāda plašāka Austrumu tautas - IR DABAS SVĒTKI, pārējo var uzlabot/samaitāt Astrofons un pats cilvēks! 

Esmu pētījis PilnMēness ietekmi jau 20+ gadus un pats esmu dzimis precīzi SuperMēness jeb PilnMēnesī, kas ļoti Tuvu zemei optimistiskajā Strēlnieka zīmē!

Par to arī viss Dižkalendāra pamatu pamats www.astroinfo.lv

Iepazīsti sevi caur cikliem.

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot