Maz tiek runāts par MEDITĀCIJU.... KUSTĪBĀ!

Maldīgi ar meditāciju tiek saprasta TIKAI sēdēšana iedziļinājumā sevī (Ūdens stihijas pārstāvji - ar ko pilnas jogas un Latvijas top skolas un pasniedzēji) vai Elpošanas vingrinājumi (Gaisa stihija - vēl viens vērtīgs, bet pārlieku dominants atzars LV).

Tieši Ūdensstihijas skolotāju stāsti ko un kā vajag darīt vieš... kompleksu (kas tad to var izpildīt un/vai nepilnvērtības sajūtu).. vai novēršanos no Meditācijas kā tādas Uguns un Zemes stihijas pārstāvjiem. Bet tāds jau nav mērķis ceļā uz Gaismu un prāta važu nomešanu.

Attiecīgi kustīgie un ļoti aktīvie Uguns stihijas pārstāvji nevar ne nosēdēt, ne piespiest sevi ilgstoši elpot!
Meditācija Kustībā - iet garās pastaigās virs 2,5h vai skriet (virs 40 min), kāpt kalnos (ja arī Zemes stihija) - ir viņiem vislabākā meditācijas forma. Protams, ar piepūli, bet jau saprotamāku... Idejas vārdā var jau daudz, bet vajag kustībā.

Vēl trakāk :) ir ar lietderību un panākumiem (ievilkt ķeksīti) apsēstajai Zemes stihijai :) Šie Maratonos piedalās un kolekcionē medaļas. Ieteicamas kalnā kāpšanas. Var pat malku sanest vai talkā piedalīties. Šie uz mežu iet vākt pudeles vai sēnēs :) Kur nu vēl latviski jaunaviskā ravēšana un darbošanās siltumnīcā. Daba + darbs = spēks! Ideāla meditācija, ja tam pieliek klāt garīgo plānu - elpot, tiecību uz Gaismu, Dieva vārdu. Zemes stihijai es ieteiktu austiņās klausīties garīgas ievirzes lekcijas vai gara mūziku. Sākumam. Starterītis! Pieslieties kokam...
Uguns + Gaiss = velobraukšana
Pat Zivju zīmes pārstāvji prātu atpūtina ... makšķerēšanā.

Tieši Uguns un Zemes stihijas ir pilna biznesa sfērā, tādēļ tur vislielākie skeptiķi Meditācijai. Formu par saturu jāpasniedz citādi. Šie lekcijās nenosēdēs ilgstoši, kā arī pat baznīcā aiztešas prom pirms noslēguma vai uzreiz pēc dievgalda :)

Latviešiem Meditācija vienmēr bijusi KUSTĪBAS MEDITĀCIJĀ UN RITUĀLOS! KOPT DABU UN SEVI CAUR DABU!

Uguns un Zemes stihijas pārstāvji - kā jūs meditējat kustībā 

Būtiska piebilde: lūgšanu spēks vairākkārt stiprāks kolektīvi veikts!Tāds laiks, ka individuāli tam spēcīgākās ir rīta stundas, bet dievnamā uc kolektīvi veiktas ar 3kāršu spēku. Īpaši #astromaģija laikā - atrodami Dižkalendārā!

ps.
Meditācijai izšķiroša ir Mēness pozīcija horoskopā - šeit.
Un svarīgs arī Merkura stāvoklis jeb prāta kontrole. 

Vienalga, cik lieliski būtu dažādu meditācijas skolu ieteikumi, katram indivīdam ir savas labākas prāta atbrīvošanās formas. Un to vislabāka palīdz noteikt Astro.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3713 iesaka šo blogu

Balsot