Par savu ticību un telpu ap sevi

Daudzi, kuri nesen kā veiksmīgi uzsākuši kādu veselīgu nodarbi (piem., skriet, veģetārisms, atmetuši smēķēšanu, meditē) sāk "slimot" ar lepnu AUGSTPRĀTĪBU!Īsts gara stiprums ir pašam izturēt askētismāuzņemto kursu, BET... izturēties iecietīgi pret citu vājībām un nedemonstrēt savu "fui"... Zināt tādu tipus?!
Cik vien sevi astroloģijā atceros, šo zināšanu sistēmu esmu popularizējis, bet esmu bijis neskaitāmās kompānijās, kurās esmu provocēts, "apsaukāts" un visādi citādi taisīts par autsaideri un vienmēr esmu to uzņēmis ar humoru. Jo tā ir mana dzīve un tā ir viņu dzīve. Es varu neapmeklēt šo kompāniju, bet pārmācīt netaisos. Skaidrs tas, kas savā mājā (arī facebook lapā) gan tādus neuzņemšu, jo tā ir mana dzīve, mana telpa, mans laiks un mana izvēle. 
Netiesājam citus, nevērtējam viņu dzīves "derīgumu", piedāvājam savu redzējumu, bet kas negrib, lai nelieto (brīvā griba). BET līdzīgi kā nepieļautu vardarbību pret sevi, neļaujiet arī izsmiet savu ticību. Nevardarbīgā pretestība ir pasmaidīt - novēlēt labu - un pamest. Karošana, pierādīšana sagraus Tevi pašu. Katram sava brīvā griba, sava izvēle. 
Jauku dienu! Un, kā teicis Kristus - ejiet ar mieru! 
Uzdāviniet savs dzīves neticīgajiem, kas vēršas pret Tevi pašu, VISU PASAULI!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot