ASTRO LŪGUMS GRŪTNIECĒM!

Mīļās un brīnišķīgās sievietes savas uzziedēšanās apogejā jeb grūtniecībā: lūdzu, visus šos 9 mēnešus domājat:
a) par sevi - bez stresa un par veselību
b) par attiecību harmoniju caur garīgumu!
c) un galvenokārt par to, ka dvēsele vēl tikai briest kā ķermenis un veidošanās process ir atkarīgs no šiem apt 9 mēnešiem (BĒRNS PIEDZIMST, KAD LEMTS - ne par ātru, ne par vēlu - nav dzīvē /izņemot medicīnisku terminu - priekšlaicīgi dzimušie/), kuru laikā notikušais atspoguļosies jaunā cilvēka dzimšanas horoskopā (jā, astro pro var redzēt no dzimšans kartes 9 mēnešu ģenerālnotikumus bērna mātes dzīvē!).
Saskanīgi pavadītais grūtniecības laiks triumfēsies dvēselei vispiemērotākos un maksimāli labākajos apstākļos jeb horoskopā. Citiem vārdiem sakot, Tu radi bērnu un bērns Dvēseliski vēl izvēlas Tevi, atkarībā no tā kā Tu pavadi grūtniecību. Un tā vieniem tiek vecāku-bērnu attiecībās jau iekodēta laime, citiem - karma... BET TAS NAV LEMTS - TAS VĒL TIKAI TOP! Es pat teiktu: pasūti caur visu pieminēto grūtniecības laikā sev labāko SEV, vīrietim un bērnam lemto!
 
AStro var palīdzēt ar unikālu sarunu par konkrēto grūtniecību un jaukajiem uzdevumiņiem, kā arī astro kalendāri un labie laiki palīdz maksimāli labvēlīgi ieguldīties, bet sarežģītie laiki palīdz neiekrist liktens lamatās.
 
Daudzi par ŠO nepadomā... ejot falšu mērķu pavadā - jādomā par galveno - DIEVIŠĶI RADOŠO! Baudas un kaislības vēl paspēsi atlikušo mūžu...
 
ASTRO LAIMES ZVAIGZNE PIEDZIMST NO TEVIS!
Laimes krekliņā.
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3621 iesaka šo blogu

Balsot