Bērnu dubultvārdi pēc 2000.gada!

 
Kā esat ievērojuši līdz ar Milenium parādījās izteiktāka tendence bērniem likt dubultvārdus. Uzskaitīšu Numeroloģiskso plusus un dažus mīnusus.
Plusi:
Numeroloģiski bērnu dzimšanas datu Pamat-Matrica, kas nosaka rakstura struktūru un dzīves izpausmju potenciālu realizāciju, dēļ 20.. ir "plikākas" un 2000.-2009. dzimušajiem bieži vien iztrūkst motivējošā "1", kas virzīja visus 19..g. dzimušos uz mērķi. Proti, 19...gades vecāki radīja 20...gades bērnu, kas KARDINĀLI atšķiras dzīves motivācijā. Ko tādu pasaule nepiedzīivo biežii!...
Rezultātā daudziem gadsimta mijā dzimušajiem ir ļoti augsta 2niekam piemītoša sensivitāte (negatīvi - alerģijas utml), bet maza vēlme un motivācija savā dzīvē ko sasniegt, trūkst gribasspēka jeb 1nieka.
Tieši tādēļ ĻOTI SVARĪGA kļūst no vārda un uzvārda Burtiem (pārvērsti skaitļos) "iekšējā matrica" (mana numeroloģijas skola ir vienīgā LV, kas šo metodi pilnībā pārvalda un atspoguļo www.numopro.lv, ko var aplūkot arī bezmaks datu izveidē).
Vārdu un uzvārdu "iekšējā matrica" var ļoti būtiski pārveidot dzimšanas datu skaitlisko vibrāciju un nosaka 4 (!!!) no 5 Numeroloģiskā koda skaitļiem, kas veido motivāciju, attieksmi, uztveri, prāta spējas, liktens atbalstu utml (karmas mērķus tik nemaina!). Tad, lūk, jauno bērnu "patukšās" matricas rūtis VAR TIKT PIEPILDĪTAS ar jēdzīgu vārda un uzvārda kombināciju. Viņiem tas ir svarīgāk nekā mums, kuri dzimuši 19... un kuriem iedoti dzelžaināki liktens uzstādījumi. Jaunlaiku bērni ir elastīgāki un savu karmu vairāk veido pašu spēkiem.
Kā vārds skan - tā liktens atskan! Īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem viens vai divu vārdu salikums ir retums Latvijā (zem 10 cilvēkiem). Tā kā nāku no ģimenes, kurā 5 cilvēkiem vārdi nav atrodami kalendāros un 2iem ir vienīgie Latvijā, tad zinu, ko runāju :)
Mīnusi: Ļoti bieži bērnam tiek izvēlēts vārds, kas atbilst vecāku ambīcijām un iedomām par bērnu, bet ne paša bērna enerģētikai (vēlāk - neklausa audzināšanu, nerealizē kopīgas ieceres, atsvešinās utt - karmas atspēlējas).
Bieži izplatīta kļūda ir ielikt divus vārdus un saukt dzīvē tikai vienā vārdā, tādējādi šķeļot apziņu un bērna prātu padarot pat nedaudz šizofrēnisku. Ja viens vecāks sauc vienā, bet otrs - otrā. Normāli! Par laimi bieži vien atrodas cilvēki "Sargeņģeļi" ārpus ģimenes - draugi, mīļotais, kas (ne)apzināti izvēlas tieši šo noklusēto vārdu iedzīvināt. Vēl lielāk putra, ja bērnam ir divi vārdi un vēl arī 2 uzvārdi (mātes un tēva) - bet tur jāskata individuāli gadījumi, jo tas var būt arī individuāli veiksmīgs risinājums. Trakāk ir vienīgi tad, ja salikti divi vārdi - labu nodomu vadīti - bet tie tikai sarežģī bērna pamata matricā dotos uzdevumus.
VĀRDAM mūsdienas kļuvusi lielāka nozīme!
 
 

Daudzi to intuitīvi sajutuši un darina oriģinālus, pieturas visiem bērniem pie vārdu pirmo burtu sērijas utml. VĀRDS padara mūsidenās oriģinālāku, bet tikai kopskatā ar dzimšanas datiem, citādi bieži var redzēt, ka cilvēki nevar sagremot kāda vārdu, aizmirst to uzreiz vai kā citādi tas "aizslīd". Manurpāt, nav arī nekā muļķīgāka, ja pēc skata Miķelis/Jānis (numeroloģiski pamatoti), sataisīts par Kevinu Ārdžeju Bērziņu !
Mans ieteikums, saskaņojiet ar numerologu bērna vārda un uzvārda kombinācijas, jo tas patiesi var būtiski ietekmēt likteni! Jau vairāk nekā 10 gadus piedāvāju šādu iespēju www.Astrologs.lv un konsultēju uzreiz no dzemdību nama :) Esmu ļoti daudzu bērnu numeroloģiskais krustēvs un novērsis nevienu vien ģimenes "kariņu" šajā jautājumā.
Arī paši varat apskatīt www.numopro.lv plašos aprakstus un izdarīt savus secinājumus par to, kas nu jums tur ir sanācis ar to vārdu un datu sabalansētību...

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot