Kas ir profesionāls astrologs

 

AstroNumerologa Kr. Baņķa
konsultāciju sadaļa pieejama šeit - Astrologs.lv

 

Gadu gaitā astrologa darbā izkristalizējies, ka profesionālu astrologu atšķir no “parasta astrologa”:
spēja saredzēt likumsakarības, tās sagrupēt, uztvert izšķirošas nianses, grodi runāt par Svarīgāko, radoša pieeja, kas paver klienta saprašanas apvāršņus. Nav retums, ka 1h laikā klients manas sarunas vadīts izdzīvo visu emociju spektru zip formātā. Klienti zin par ko runāju :) 
Es vienmēr dodu padomus un konkrētas receptes un parādu A, B, C scenāriju sekas. 
Padomus, ko dodu var krasi klientiem atšķirties, jo tie neatspoguļo manu pārliecību, bet konkrēto vajadzību konkrētam cilvēkam. Pavisam mierīgi ar 1h intervālu varu dot padomus kā nolikt vīru pie vietas, bet otram- kā klausīt uz vārda :)
Kā novēroju, vairums astrologu pieiet šabloniski un tiražē klientiem sevi. Par sevi jāaizmirst!!!
Vēl kāda svarīga nianse: par konkrētiem klientiem nedrīkst nevienam nedz teikt, nedz minēt piemērstāstus. Piedodiet, kolēģi, bet 10gadu laikā no Jums esmu dzirdējis tik daudz cilvēkus atpazīstošu “atklāsmju”, ka šķērmji metas! Jātur, muti! Astrologa darbs ir augstākā pielaide “kapeņu stāstiņiem” un noslēpumu noslēpumiem. 

Tātad, visi astrologi neredz vienu un to pašu! Esmu bijis izbrīnīts, ka ar cilvēkiem, kas it kā studējuši astroloģiju nevaru to izrunāt niansēs un terminos, jo tās daudziem bāzējas uz 1.-3.kursa vielu, ko var apgūt gada laikā!!!

Un tad nonākam pie prognozēšanas, kuru spēja un stils ir dots vien retajiem! Tur apstājas “astrologs parastais”. Ja godīgi, tā jau ir Gaišzināšana jeb astro zināšanas plus īpaša spēja redzēt visu iespēju spektru. To var redzēt, kad vajag ko prognozēt, tad no lielā astrologu klāsta paliek vien saujiņa. 
Uzskatu, ka esmu sasniedzis prognozēšanā atzīstamu līmeni, bet mani tas pašu vēl neapmierina - turpinu pilnveidoties. Latvijā nav no kā vairs mācīties, diemžēl. Astroloģiju zinu un pieprotu, jāpaskolojas pie īstiem gaišreģiem. Sanāks.

Astrologa spēju virsotne ir Superlaiki - kas patiesi nostrādā un maina notikumus, dod vēlamo rezultātu. Izkristalizēta un konkrēta astroloģija. 
Man ir izdevies sasniegt šo virsotni astrologa zinību 15.gadā! 
Un es lepojos, ka datumi+laiki jeb Superlaiki, ko Tev nododu Astroinfo.lv un Superhoroskopi.lv, ir pasaules līmeņa individuāli digitālais astro guru.
Sevi uzskatu par spējīgu, izglītotu un dabas dotu un ja vajadzīgs gana skarbu konsultantu. Man nav vajadzības patikt un izpatikt, jo zinu, ka esmu gana labs :) ar dabas/karmas dotu talantu (mezgli, venera, merkurs, hīrons konsultāciju sfērā). 
Tomēr visa mana spēju virsotne ir iekodēta manis ieteiktajos datumos!
Lai pateiktu kāds ir cilvēka glv dzīves uzdevums man vajag 5 min, lai aprakstītu dzīvestilu, raksturu utt - 30 min, bet, lai pārim izvēlētos labāko datumu kāzām vajadzīgas vismaz 3h intensīva darba un arī maz tikai tādēļ, ka man ir jaudīgi digitāli aprēķinātāji, kas pieejami arī manos projektos, kur manus aprēķinus griež jaudīgs servera procesors.
Tādēļ, ja kāds to paveic zem stundas, tas ir blefs un muļķošana.
Par vienu no savas dzīves misijām uzskatu informēt. Ko arī daru. Uzskatu, ka mana darbība patiesi var kaitināt mazāk spējīgos, jo sabiedrībā arvien uzstādu latiņu, ko jāspēj īstam astrologam. Esi izglītots, prasīgs - tā ir Tava dzīve, ar kuru dodies pie astrologa, lai Tu viņam nebūtu viens no. 
Lai visi labie darbi izdodas!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot