Kādēļ precēties?!


Astrologa pieredzes skice par Saturna lomu. Saturnam ir gredzeni un laulības simboliski savelk gredzeni. 
Atšķirība vai dzīvo vienkārši attiecībās vai Laulībā ir astroloģiski milzīga. Planēta Saturns, kas nosaka dzīves spaidus, stabilitāti, karmas eksāmenus un pienākumus, tiek padarīts vieglāks un tīkamāks caur Laulību. Proti, Saturns vienmēr iet tandēmā ar Jupiteru. Ja Saturnu "paēdini" ar atbildību caur OFICIĀLU laulību, tas krietni mazāk prasīs atbildību caur dzīves spaidiem citās sfērās, tādējādi atraisot rokas Jupiteram jeb izaugsmei, veiksmei, iespējām, Laimes potenciālam. Sanāk simboliski: vai nu lielākas veiksmes (laulības gredzeni) nodrošinātāji gredzeni vai dzīves likstu rokudzelži. Izvēle ir mazāka nekā mēs domājam. 
Ja Tu rādi, ka vari turēt nopietnus lēmumus, tad liktens piespēlē arī lielākus izaicinājumus kā iespējas. Starp citu, ja tas ir ne tikai falts, bet arī precības kā apzināti liels iekšējs lēmums, tad izaugsmi piedzīvo arī finasnes, profesionālās jomas. Īpaši - vīriešiem. Un te nu ir liela starpība vai sieviete "izdīkusi" un saorganizējusi laulības (ar vīrieti statistu) vai tā ir vīrieša apzināta vēlme. Lielāks ieguvums ir no vīrieša pašuzuņēmības. 
Padzīvošanās kopā bez laulībām ir "smiešanās sejā Saturnam", kas, protams, to tā neatstās un dzīves skolu mācīs pa citiem ceļiem (arī ar veselību). Tieši tādēļ precētie mēdz ilgāk dzīvot (Nāve ir Saturna kompetence).
Vēl Saturns atbild par ilgtermiņu un stabilitāti. Attiecības noteikti būs ilgāks un stabilākas laulībā. Bet vēl Saturnam ir 7 gadu krīžu cikls, kādēļ izdomātas neīstas laulības izjūk. Gatavība precēties attiecībās norāda uz vīrieša BRIEDUMU (vai nu bezatbldību; tendenci uz pagātni un tās pieredzi, kas vienmēr vilks atpakaļ nevis vedīs uz priekšu). 
PAR LAULĪBU! 

PS. astro svarīgi, protams, ir kādas kvalitātes cilvēkam blakus un kādas ir savstarpējie horoskopi. Jau rakstīju, ka nepareizā sieviete var padarīt vīrieti "pliku"... Un laulībā tas tikai progresēs. Bet šādā gadījumā visoaŗ "jāatpērkas" un jāmūk prom aulēkšiem. Ja gribi (iz)dzīvot.

ps.ps.Ir atsevišķi indivīdi, kuriem pēc horoskopa laulības nav labākais attiecību formāts, bet tie ir tikai izņēmumi. Kas ir kā fakts, bet nevis kā normāla domāšanas forma uz ko tiekties.

Tā ir normāla mana astrologa-numerologa prakses daļa: savienot maksimāli sekmīgi, saglabājot katra unikalitāti!

 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot