Horoskops un dzīves aplikācijas

Horoskopu var salīdzināt ar noteiktas kapacitātes un tehnisko parametru mobilo tālruni, kurā ir uzliktas apjomīgas pašgaitā ejošas bāzes aplikācijas.
Tomēr lielu daļu aplikāciju Tu vari uzinstalēt un izdzēst pats - tā ir tā brīvā griba un izvēle.
Problēma tā, ka vairums iet inerces ceļu un nenodarbojas ar "izzini sevi" aplikāciju instalēšanu, tā vietā sainstalējuši "jāstrādā", "izklaides", "vīnošana", "bērni atņem laiku" utt pseidoatrunu aplikācijas dublējošos eksemplāros.
Ja grib mainīt dzīivi, vispirms jāatbrīvo vieta, izvairoties no tālruņa atmiņas pārslodzes, padzēšot 90% lieko aplikāciju, un jāsāk instalēt jēdzīgas. Vieta ir tik, cik ir. Klāt nevar pienākt, ja vieta ir aizņemta. Radi tukšumu un pieprasījumu sevī.
Problēma arī tā, ka 90% "aplikāciju tirgu" aizņem populārās un garīgā skatījumā totāli nederīgās, bet ērti dabūjamās. Turpetī, tās īstās ir jāpameklē. Kā smejies, augsti reitingi -zema pieejamība - lejuplādes grūtības. Bez tam, līdzās visai sociālajai pakai "darbs - nauda", ja nezināji, līdiz nāk obligātā pakas noslēguma aplikācija "Krīze" - ar mazajiem burtiņiem (kā kredītu līgumos", bet lielo ietkmi... Turpat kur aplikācija "kredīti"..

Un tā 90% cilvēku dzīvo kā prastākie androīdi... ģenerējot tādas pašas prastas pop-aplikāciju sazombētas "gudrības".

Labs sākums ir izslēgt ikvakara TV un atvērt grāmatu, piemēram, Indulis Paičs svaigi sarakstīto. Līdz ar vāciņa atvēršanu un lapuses izlasīšanu būsi lejuplādējis sevī jaunu aplikāciju, kas, kā likums, konfliktēs ar pāris esošajām (pašas sevi nodos - padzēs tās).

Pie lielākaas piepūles Tu aizsniegsies līdz tam, ka pats varēsi izstrādāt savu aplikāciju un nonākt programmas otrā pusē, kā saka Pēteris Kļava - tuvāk mātes platei jeb "programmatūrai".

Un noteikti pārskati sava neizmērojamā svarīguma aplikāciju, jo tajā uzreiz jāievieš korekcijas. Tie, kas šaubās un meklē sasniedz vairāk nekā pašapmierinātie un lepnie.

Ja Tu par kaut ko šo lasot apvainojies, tad Tev kaut kas nav kārtībā ar aplikāciju "Apvainošanās", ko steigšus nomaini pret aplikāciju "Iedziļināšanās".

Esi savas dzīves programmētājs.

Uz redzi, feikās aplikācijas!
Te ir aplikācija Mēness kalendārs - kuru ievērojot, iekļaujas dabas ritmā un maina dzīvi: http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendars

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot