Tavu planētu cikliskums

Noslēdzoties INDIVIDUĀLAJAM planētu ciklam, pēdējais mēnesis uzsākumiem ir nevēlams. Nav enerģijas. Kritums. Finišs.
Piemēram, Marsa cikla, kas ilgst 2,5 gads jau pēdējie 2 meēneši ir enerģijas izsīkums darījumiem jauniem projektiem.
Vienīgi der tie, kas ir kā vainagojums, noslēgums, kuriem nevajag popularitāti un augšupeju.

Par to klientiem indiviudāli stāstu #astroKB konsultācijās, kurās parādu speciāli izveidotu Saules - Jupiters planētu kāpumu un kritumu karti, kurā taspoguļotas:

- planētu jubilejas jeb starti, aizsākumi
- harmioniskie punkti - kuros paveic lielas lietas (īpaši, kad tie pārklājas)
- spriedzes pubkti - piesardzibai, enerģiju zudums
- enerģiju un ietekme spieaugusm jeb augšupeja
- enerģijas kulminācija
- enerģiju kritums

Pamatnosacījumi lietošanai

Tavu svarīgāko planētu cikliskā ietekme no cikla sākuma līdz noslēgumam/jauna sākumam. 
Secība. Pirmkārt, Jupitera 12 gadu cikls nosaka enerģijas ilgtermiņa plūsmu. Otrkārt, Saules cikls - no konkrētā gada jubilejas līdz nākamajai - nosaka pamata enerģijas/veselības cirkulēšanu - kāpumus un kritumu gada laikā. Treškārt, izvēlas nodarbei vajadzīgo planētu: Merkurs nosaka saskarsmi, informācijas apmaiņu, vienošanās, pirkumus; Venera atbild par līdzsvara meklējumiem, sadarbību ar līdzcilvēkiem un sabiedrību, skaistumkopšanu, ikdienas naudas plūsmu; Marsa vid. 2,5 gadu cikls atspoguļo enerģijas ieguldīšanu, sportu un uzņēmējdarbību/rīcību.
Planētu cikliskumam ir līdzība ar Mēness cikla simbolisko nozīmi. Cikla sākuma precīzo laiku svin kā dzimšanas dienu, atbilstoši planētas dabai, un plāno, nosprauž jaunus mērķus. Harmoniska enerģētika jeb cēloņu laiks uzrāda veiksmīgāko laiku, lai organizētu, ieguldītu, rīkotos, "sētu", dotu, kad ietekme uz ārpasauli ir lielāka. Spriedzes enerģētikas laikā dara rutīnas darbus, neveic neko svarīgu, saglabā mieru, apkārtējā vide izdarīs spiedienu. Kulminācijas brīdī izpaužas enerģijas maksimums kā PilnMēnesī - svētki, radošums, arī samilzt problēmas, ja cikla kāpuma laikā enerģija nav izlietota lietderīgi. Dilstoša ciklā jeb seku laikā katrs saņem pēc nopelniem, "akmens ripo no kalna", bauda darba augļus, "pļaujas" rezultātu laiks. Pirms jauna cikla sākuma enerģija ir padilusi, var iestāties apjukums, ilgas, vēlme visu sasteigt, stress, tādēļ jāatpūšas, jāveic cikla laika kopsavilkums un jāpievēršas savai iekšējai pasaulei. 
Ciklus skatās mijiedarbībā, lai vairums ciklu būtu kāpumā. Cikli sadalās pa posmiem, kur norādītie laiki ir katra posma - spriedzes, harmonijas - kulminācijas brīži. Enerģija virzās uzšiem punktiem, tādēļ laiks (3 dienas pēc harmoniskā punkta) būs ceļā uz spriedzes pilno disharmonisko lūzuma punktu, savukārt pēc tā enerģētika sāks noskaņoties harmoniski līdz pat kulminācijas datumam.


Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot