Saules sadedzināts un Saules sirdī. 

Fragments no jūnija prognozes

  • Periods 17. jūnijs (Dižčika turpinājums Dvīņu zīmē) – Vasaras Saulgrieži 21. jūnijā pl. 13:51

Dižčika laiks nekur citur neparāda savu jancīgumu un nebēdnību kā sevis paša Dvīņu zīmē, turklāt, ja vēl pats centrs – Saule – spēlē pēc tā noteikumiem. Tādēļ gatavojies – būs interesanti.

Turklāt atrodoties tik tuvu Saulei, astroloģijas terminoloģijā tas „sadeg”, proti, zaudē savu spriestspēju un piesātināts ar subjektīvismu. Vislabākais, ko var darīt sājā laikā – visu uztvert viegli un ar humoru un nevienu lieki neprovocēt.

 

Naktī uz 20. jūniju (precīzi pl. 1:50) Merkurs atradīsies „Saules sirdī”.Šādi brīži gadā ir vidēji 6 reizes. Īpašs stāvoklis, kad var atnākt ģeniālas idejas, kad izpratne ir pārcilvēciska un sakņojas Visumā, kolektīvajā apziņā un karmiskajā pieredzē. Samērojot to ar retrogrādo Merkuru, var notikt spēcīgi regresijas, psihoanalīzes, šamanisma, jogas, reiki, hipnozes u.tml.seansi. Izcils talismanu izgatavošanas laiks. Var izdoties prātā ieslēgt/iekodēt ļoti vērtīgu informāciju. Izglītojies! Gribas spēks caur vārdu. Intelektuālisms. Iespēja spēcīgi apzināties „ko es patiesībā gribu”.

Tajā pat laikā tas ir prāta subjektīvisma triumfs, tādēļ daudzi, kuri ikdienā ne īpaši valda pār savu prātu (emocionāli cilvēki) šajā laikā var iziet no visiem rāmjiem.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot