Jaunums - uzņēmēja gada Astrokomplekts

Aicinām uzņēmējus un darbīgu cilvēkus laikus pieteikties info@astrologi.lv, lai drīzumā (noslēdzoties RetroMarsam) pirmie iegūtu jaunu pakalpojumu, kas no paša izvēlētā datuma turpmāko 365 dienu griezumā atspoguļos:
- personīgos planetāros ciklus - enerģijas kāpumu un kritumu; 
- 5 + 2 planētu ciklisko sākumu - noteiktu planetāro infonesēju tematiskās jubilejas un atskaites punktus, astromaģiskus brīžus (uun to izmantošanas padomus), kas ļauj sekmīgāk realizēt visa cikla plānu; 

- darbības tematiku un iespējas katram mēnesim, lai saprastu, kur labāk ieguldīt noteiktām planētām atbilstošu enerģiju un resursus;
-  individuālo dienas luksoforu turpmākām 365 dienām, kas apvieno visu planetāro individuālo spriedzi un harmoniju;
- uzņēmuma 365 dienu luksoforu, kas attaino uzņēmuma labvēlīgākos laikus;
- pieeju ASTRO VIP, lai visu gadu sekotu arī universālajam Mēness, Saules kalendāram.  

Turpmāk svarīgus un ikdienas darbus plānojot varēs astroloģiski izvēlēties pats - pats sev astrologs - ērti un vienkārši! Apkopotas visas uzņēmēju prasības un vajadzības ilggadējā konsultanta darbā. Ilggadēju pūliņu augļi. 

Vislabāk šādus aprēķinus katru gadu veikt no savas dzimšanas dienai līdz nākamajai. Jo tādējādi sekmīgāk var iekļauties Saules jeb individuālā gada ciklā. Piesakies un projektam startējot, mēs par to informēsim Tevi.

Pamatā pakalpojums būs izdevīgs tieši uzņēmējiem, bet to, protams, varēs pasūtīt arī dažādu nozaru darbīgi cilvēki, kuriem svarīgi izprast gada iespējas un katras dienas potenciālu. 

Projekts būs pieejams tikai, sazinoties ar K. Baņķi info@astrologi.lv. 

Daži paraugi. Katram būs pievienoti arī skaidrojumi kā to visu pielietot. 

PLANĒTU CIKLI

 

DIENAS LUKSOFORS

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3711 iesaka šo blogu

Balsot