Neslinko labos laikos

Izmantot astroluksoforu grūtos personīgos laikos ir itin viegli un tā lieliski strādā un uzreiz tiem, kas to sāk pirmo reizi, jo tas ir kā uzticības kredīts. Astro ir liela enerģija un kad pieslēdzas šai ASTRO KARMISKAJAI "BAROTAVAI" tā uzreiz dod atdevi.

Tālāk ir grūtā, jo ar astro palīgu pārvarot grūtos laikus, nāk vieglākie un palīgs "piemirstas" (tāpat kā ticīgākiem Dieva tā kunga - lai piedod man, ja lieki pieminu - lūgšana labos laikos). Seko teksti "man tāpat intuīcija pasaka priekšā", " nav jēga katru dienu sekot" u.tml. LĪDZ VIENAI REIZEI jeb kārtējām cikliskām grūtībām.

Bet... tagad ENERĢĒTISKĀ PLĀNĀ jau Tev pašam jāpierāda, ka esi astro izpratnes cienīgs. Tādēļ, ka iemaisās karma un uzliek "karmisko pretestību" jeb nespēju ko pareizi saskatīt, izlasīt, pielietot u.tml., nevis tādēļ, ka astro ko liegtu vai skopotos.

 

Un - šķiet, ka tā tik labi vairs nestrādā kā agrāk. Pat lai noputējušu grāmatu lasītu, vispirms ir jānoslauka putekļi, vai pirms sporta jāizvingrina muskuļi :) NEVAJAG ASTRO IELIKT DZIĻĀKAJOS PLAUKTOS, KAD LABI KLĀJAS. Pats sev ieriebsi. Intuīcija vispār ir reti mainīga -periodiska. Karma, pirmkārt, testē brīvo gribu.

Jau sen pierādīts, ka astro labāk palīdz nenonākt līdz tiesai nekā palīdzēt uz apsūdzības sola nonākušajam. Astro ievērošana visparastākajā ikdienā ir kā bruģīša likšana nākotnes skrejceļam. Astroveiksmi var izpelnīties. Un vajag - ar astro ikdienā. Vai nav tā, ka viens sīks lēmums, viena nepareiza rīcība vai emocija var sagandēt kā darvas pile medus mucā ilgu dzīves periodu?!

Jā astro māca cikliskumu un cikliski tā arī pati izpaužas, ja cilvēks nemāk to pats AR BRĪVO GRIBU izlīdzsvarot. ASTRO nestāv pāri cikliem, ASTRO arī ir CIKLISKUMS (tā atspulgs).

Astro ir investīcija nākotnē. Tavs www.ASTROVIP.lv

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3712 iesaka šo blogu

Balsot