Ja nezini precīzu savu dzimšanas laiku!?...

 
Arvien biežāk izskan jautājumi: kā pieteikties mūsu astro projektiem, ja nav zināms precīzs dzimšans laiks un vai tie tiks pilnvērtīgi izmantoti?
Superhoroskopi.lv un ASTRO VIP Dižkalendāram ir izstrādātas autormetodes, kurās nevajag ievadīt nekādu laiku, bet ieķeksēt konkrēto norādi. Pēc KB autormetodes rezultāts būs pa 80% salīdiznot ar precīzi (!!!) zināmu dzimšanas laiku.
Savukārt izzini sevi projektos - Dzimšanas diena, Mēness zīme - vajadzīgi precīzi laiki vai arī ievadot 12:00 iegūsiet tikai 50% pakalpojuma izmantojamību.
Kas attiecas uz dzimšanas laika precizitāti, ja zināt, ka dzimāt ap 13-14:00, tad labāk atzīmēt "nezinu laiku", jo tādā un lielākā apmplitūdā mana autormetode būs precīzāka, ja nobīde ir ap 15 minūtēm, tad varat ievadīt laiku "dzimu ap 12:30" - to arī ievadiet un būs tie paši 80%. Vēršu uzmanību, ka astroloģijā dažiem būtiski daudz kas mainās jau ar 4min nobīdi, bet citiem pat ar 15 minūtēm izmaiņu nav. Attiecīgi virs 15 minūtēm jau iznākums ir zem 80%, salīdiznot ar precīzo laiku jeb tieši tikpat, cik 70-80% pēc mūsu autormetodes.
Ir astrologi, kuri nodarbojas ar dzimšanas laika precizēšanu pēc speciālām metodēm un dzīves periodu analīzes - uzreiz saku, ļoti laikietilpīgi, aptuveni 2 konsultācjiu cenā - bet...tādu speciālistu nav daudz, bet glv, ka katrs nākamais aprēķinās ko citu... To gan esmu pārbaudījis! Pats dēļ laikietilpīguma un apšaubāmās rezultāta jēgas ar to nenodarbojos, jo manas autormetodes un numeroloģijas pielietošana ļauj sekmīgi bez tā iztikt.
Tiekamies ASTRO VIP!
 
 

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3716 iesaka šo blogu

Balsot